Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım kamera açıkken ne yan 8 görüntüsü var ne odaklanma yapabiliyorum ne makro çekim 4 tuşu bile çalışmıyor kamera açıkken çıldıracam ya acaba akşam güncelleme yapsam bu olası arızalar giderilirmi ??

quote:

Orjinalden alıntı: akifcetav

kamera acikken 4 tusuna basarak odaklama seceneklerini degistirebilirsin. su an ekranda yan 8 gibi bisey gozukuyosa odaklama yapmaz direk resmi ceker. 4 tusuna basarak cicek gorundugunde makro cekimler(yakin cekim) hicbisey gorunmediginde ise normal cekimler yapabilirsin(odaklamali). ama sorun bunlardan kaynaklanmiyosa servise goturmeni tavsiye ederim. ayrica forumun bu basligini ilk sayfasindan itibaren zaman ayirip sonuna kadar okursan telefonun ve foto cekmek hakkinda baya bi bilgi sahibi olacaksindir. sagolsun arkadaslar emek vermisler birikimlerini paylasmislar

quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

arkadaşlar benim cihazda bi arıza meydana geldi veya bana öyle geliyor
    çokmu oynadık naptık bilmiyorum ama kamerası ne odaklanıyo ne otofocus yapıyor
    çekim tuşunu bastığında ilk zamanlarda odaklanırdı şimdi direk çekiyor fotoyu
    ve hiç bi şekilde makro yapamıyorum
    bu konuda bilgisi olan varsa acil yardım bekliyorum lütfeeen

• 0 tuşua basıncada bişey çıkmıyomu
  • ewet kısa yollar çıkıyor ama çok enteresan sadece odaklanma makro çalışmıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: opr

0 tuşua basıncada bişey çıkmıyomu
  • quote:

ewet kısa yollar çıkıyor ama çok enteresan sadece odaklanma makro çalışmıyor
    quote:

sen kısa yol tuşu olarak 4 tuşuna basıyosun ve makro çalışmıyo ölemi
  • quote:

Arkadaşlar bu fotolarda benden becerebilmişmiyim bilmiyorum daha ilk defa upload ettim
    lütfen yanlışlarımı düzeltin yorum ve eleştrilerinizi bekliyorum

bebek haricindekiler yerlerde sürünüyo... bakın yazın D750 (K750) ile çektiğim resimler

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

sizin fikriniz nedir bilmem ama minimum bu kalitede çekemedikten sonra cyber-shot un gözümde hiç bir anlamı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 18 Ekim 2006; 17:19:34 >

• aynen öyle ne yapmam gerek sizce?
    quote:

quote:

ewet kısa yollar çıkıyor ama çok enteresan sadece odaklanma makro çalışmıyor
    quote:

sen kısa yol tuşu olarak 4 tuşuna basıyosun ve makro çalışmıyo ölemi
  • k750 ye bak ya ne biçim fotolar öle kırmızı tarih i görmesem sana inanmıycam başka makina veya fotoğraf makinası falan diycem ama
  • @fbburak

telefonu aldığından beri böylemi ve telefona güncelleme yaptınmı hiç
  • telefon t-mobile ın s.e ye özel ürettirdiği D750 modeli her şeyiyle K750 nin aynısı sadece kasası w800 kasası..

resimleri farklı kaydedip exif bilgilerine bakabilirsiniz.. feryadımı anlayın diye koydum arkadaşlar şaka yapmıyorum .şuraya koyacak kalitede bir tek resim bile çekemedim daha ya..
  • hayır telefon geleli 2 gün oldu ve ilk geldiğinde herşey normaldi güzel makrolar çekiyodum odaklanma falan çok iyiydi
    artı daha güncelleme yapmadım acaba bunun bir etkisi olabilirmi ??

quote:

@fbburak

• quote:

hayır telefon geleli 2 gün oldu ve ilk geldiğinde herşey normaldi güzel makrolar çekiyodum odaklanma falan çok iyiydi
    artı daha güncelleme yapmadım acaba bunun bir etkisi olabilirmi ??

quote:

@fbburak

güncelleme yapman iyi olur çok fark olmasada bazı şeyler değişiyor ama bu problemin güncelleme ile alakası yok gibi görünüyo fabrika ayarlarını denedinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 18 Ekim 2006; 17:37:21 >
  • arkadaşlar bi kaç soru sorucam telefon hakkında daha yeniyimde:) birinci sorum kulaklığı takınca cihaza ses kulaklıktan gelip gidiyor konuşurken ama telefon çalınca hoparlörden geliyor ses bunu nasıl çözücez bide her usb kablosunu taktığımda telefonu şarj etmek zorundamı bu alet telefonun menüsünde kulaklık ayarına ait bişey bile bulamadım birde bu alet mp4 destekliyor ama ben yükledim bi kaç tane kliplerin sonuna doğru donma oluyor ve wmv desteklediği söylendiği halde tanımıyor bu sorunları yaşayan varmı içinizde??
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenay7

arkadaşlar bi kaç soru sorucam telefon hakkında daha yeniyimde:) birinci sorum kulaklığı takınca cihaza ses kulaklıktan gelip gidiyor konuşurken ama telefon çalınca hoparlörden geliyor ses bunu nasıl çözücez bide her usb kablosunu taktığımda telefonu şarj etmek zorundamı bu alet telefonun menüsünde kulaklık ayarına ait bişey bile bulamadım birde bu alet mp4 destekliyor ama ben yükledim bi kaç tane kliplerin sonuna doğru donma oluyor ve wmv desteklediği söylendiği halde tanımıyor bu sorunları yaşayan varmı içinizde??

USB Şarjı Devre Dışı Bırakmak:

Bu tuş kombinasyonunu yapın: > * < < * < *

Servis Ayarlarına girin, "Şarj açık" sekmesini seçin. USB şarjı kapalı yazacaktır.
    mp4 bende sorunsuz çalıştı senin yüklediğin videoda sorun olabilir belki ama kulaklık olayına hiç dikkat etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 18 Ekim 2006; 18:18:02 >

• benim soru galiba arada kaynadi 1mp 2mp yada 3mp sadece boyutlarimi ifade ediyor yoksa resim kalitesindede rol oynarmi??
  • arkadaşlar kulaklığı deniyip aynı sorunu alan varsa bi baksın bide update le ilgili sorunum var şimdi yükledim update dosyasını kurdum başarıyla ingilizce yaptım pc nin dilini kur dilinide ingilizce yaptımm sonra netten bişeyler indirdi tamamladı sonra bi ekran geliyor sony ericsonn yazan kutucuklar var yeşil olup dolup duruyor ama bu ekranı geçemedim nedense aynı sorunu yaşayan varmı lütfen yardım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

benim soru galiba arada kaynadi 1mp 2mp yada 3mp sadece boyutlarimi ifade ediyor yoksa resim kalitesindede rol oynarmi??

boyutları ifade eder.asıl önemli olan boyutu büyüttükçe aynı kaliteyi koruyabilmek ..
  • tesekkür ederim
  • arkadaşlar belki biçoğunuz biliyosunuzdur ama ben telefonun hiç kullanma kılavuzunu flan okumadığım için daha yeni öğrendim....

resimlerde kırmızı göz engelleyici açık olsa bile bazen rsimler kırmızı gölü çıkıyo.ama bunu photo dj'den düzelteblrsnz.ayrıca kontrast ayarı ve resimle ilgili bi çok ayarı da burdan yapabilrsiniz...
  • evet resim düzenleme olayı güzel sadece resim diil video falan da var
  • arkadaşlar lütfen resim koyun buraya görelim makinemizin marifetlerini .. şu an ciddi ciddi iade edip başka model almayı düşünüyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.