Şimdi Ara

Sony Ericsson C702 [Cybershot Gps ile Buluşunca][Detaylı inceleme] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
14.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm dostm sitede yeniyim ve tesadüfen C702 hakkında yazdıklarını okudum..Geçen hafta C702 aldım yazılım R3CA033 sen R3DA029,dan söz etmişsin.Yazılım nasıl yüklenır,nerden yuklenır hiç mi hiç bilmiyorum benı bılgılendırebılırsen sevınırım.SAYGILARIMLA.....
  • Çok detaylı ve iyi bir inceleme elinize sağlık, ancak Wi-Fi'dan bahsetmişsiniz cihazda sanıyorum Wi-Fi yok !
    Cihaz genel olarak güzel ve gösterişli ancak daha önceki konularda da sayfalarca belirttiğimiz gibi
    çok sayıda Sony Ericsson kullanıcısı Sony'den daha iyisini daha fazlasını bekliyor, benim gibi yüzlerce binlerce
    Sony Ericsson hayranı ve eski kullanıcılar malesef düş kırıklığı içerisindeyiz. Özellikle P serisinden sonra büyük atılım
    büyük projeler, piyasaya hükmedecek bir cihaz beklerken bu tür cihazlarla idare etmek gerçekten çok üzüyor.
    GPS olması iyi ancak Java'ya bağımlı kalmak ve verimli kullanamamak, program bulamamak da çok büyük şanssızlık bizler için.
    Diğer cihazlarla kıyaslayınca Sony'nin kullanıcılarına bunu neden yaptığını anlamak mümkün değil !
    Xperia da Türkiyeye gelmiyor sanırım, o da bir hayal kırıklığı yani anlayacağınız, bu modeller güzel ancak Fotoğraf ve Müzik
    ağırlıklı cihazlardan ziyade İştelefonlarını da bekliyoruz, fakat elimiz boş kalacak gibi görünüyor...

• Sizinki daha iyi bir yazılım sanırım.

Yazılımı, SEUS ile yükleyebilirsiniz, sony ericsson'un sitesinde mevcut (seus = sony ericsson software uploader)

Veya, sony ericsson bölümünde, k810i yazılım atma yöntemlerine bakın.

Hayırlı olsun telefonunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAĞATUR

Çok detaylı ve iyi bir inceleme elinize sağlık, ancak Wi-Fi'dan bahsetmişsiniz cihazda sanıyorum Wi-Fi yok !
    Cihaz genel olarak güzel ve gösterişli ancak daha önceki konularda da sayfalarca belirttiğimiz gibi
    çok sayıda Sony Ericsson kullanıcısı Sony'den daha iyisini daha fazlasını bekliyor, benim gibi yüzlerce binlerce
    Sony Ericsson hayranı ve eski kullanıcılar malesef düş kırıklığı içerisindeyiz. Özellikle P serisinden sonra büyük atılım
    büyük projeler, piyasaya hükmedecek bir cihaz beklerken bu tür cihazlarla idare etmek gerçekten çok üzüyor.
    GPS olması iyi ancak Java'ya bağımlı kalmak ve verimli kullanamamak, program bulamamak da çok büyük şanssızlık bizler için.
    Diğer cihazlarla kıyaslayınca Sony'nin kullanıcılarına bunu neden yaptığını anlamak mümkün değil !
    Xperia da Türkiyeye gelmiyor sanırım, o da bir hayal kırıklığı yani anlayacağınız, bu modeller güzel ancak Fotoğraf ve Müzik
    ağırlıklı cihazlardan ziyade İştelefonlarını da bekliyoruz, fakat elimiz boş kalacak gibi görünüyor...

Merhabalar, öncelikle teşekkür ederim.

C702i wi-fi içermiyor şu anda, cybershot "c" kodlu telefonların sadece C905 wi-fi içeriyor.
    S.E kullanıcısı az gerçekten, nedeni ise nokia kadar gösterişli olmaması ve her telefonun kendine has özelliği ve bu özelliğinde bir numara olması diye düşünüyorum.
    P serisi yerini, G serisine bıraktı, G900-G705-G700-G502 Vs.. G900 incelemesinede bakabilirsiniz, büyük atılımlar var işletim sistemi olarak.
    Gps hakkında gelişmeler, yakında olacaktır, bir kaç kişi Google maps haritalarını hafıza kartına atarak kullanabiliyor gprs destekli olmadan. Fakat bir 100 mb'lık gprs paketiniz varsa problem olmuyor.
    Xperia türkiyeye gelecek, tahmini konuşuyorum, 2009'un 2. çeyreğinde gelecektir. Şu an yeni yeni ingilterede satılmaya başlandı. Fakat fiyat 2500 lira gibi bir rakam olacağı için, gelmesi bir anlam ifade etmeyecek.
    İş telefonları için G serisini tercih ediceksiniz (:

• Yeni modeller güzelmiş , bu konularda Sony Ericsson Türkiye ile birkaç yazışma da yapmış biri olarak sitemlerimde haklıyım sanırım.
    UIQ3 Symbian harika bir sistem umarım bunu da geliştirirler ve desteklerini çekmezler.
    Bu cihazlar kalite olarak ve teknoloji olarak, sağlamlık olarak piyasadaki çoğundan üstün bu gerçek.
    Çok fazla reklam da yapmıyor , bu da ayrı bir konu. G900'ü inceliyorum bakalım
  • Telefon tamirinde çok iyi olan bir arkadaşımın sözünü söyleyeyim ;

"Nokia telefonların board'ını açarken korkuyorum, S.E ye direk ısı verip ayırıyorum problem çıkmıyor demişti."

Symbian Uiq 3 baya geliştirilmiş, video incelemesi gelecek konuya yakında. orda daha rahat göreceksiniz (muhtemelen pazartesi)

Çoklu dokunma desteğinden geçtim, biraz daha kaydırmalara falan dikkat edilse, kullanılabilirlik açısından çok daha ileride olacak symbian uiq.
  • quote:

Orjinalden alıntı: synx

Telefon tamirinde çok iyi olan bir arkadaşımın sözünü söyleyeyim ;

"Nokia telefonların board'ını açarken korkuyorum, S.E ye direk ısı verip ayırıyorum problem çıkmıyor demişti."

Symbian Uiq 3 baya geliştirilmiş, video incelemesi gelecek konuya yakında. orda daha rahat göreceksiniz (muhtemelen pazartesi)

Çoklu dokunma desteğinden geçtim, biraz daha kaydırmalara falan dikkat edilse, kullanılabilirlik açısından çok daha ileride olacak symbian uiq.

ahh işte bunu birde fanatik nokia kullanıcıları kasbullenseler... valla içim cız ediyor nokia.ya verilen paraya.. özellikler sunarak göz boyuyorlar:S
  • Yüzbaşım teşekkürler.......
  • arkadaşlar media player çalışırken menüde dolaşıp başka işler yapınca telefon çok kasılıyor... bu durum sizde de var mı? yazılımı yeniden yükledim hala durum aynı...
  • Selam
    Böyle bir problem ben gözlemlemedim, sizde bir problem olabilir.

Telefonu kapatıp, sadece media player açın bir de öyle gözlemleyin, herhangi bir yavaşlama olmaması gerek.
  • c702 gerçekten mükemmel bir telefon,
    gps google eart de zaman zaman konum bulmada 1700 m kadar sapma gösterebiliyor,
    haritanın güncel olmamasına bağladım ben bunu ama başka nedenide olabilir,
    menüler çok güzel, eskisi gibi derli toplu,
    navigasyon programına gelince 3 aylık ücretsiz sürüm içinde yüklü, ancak fabrika ayarlarına döndüğünde 3 ay daha uzuyor bu süre :)
    içerisinde sesli yol tarifi var, menü ve yardım da görünüyor,
    ancak ben navigasyonu çalıştırmama rağmen sesli anlatımı çalıştırmayı başaramadım,
    sesli anlatım için çözüm bulan arkadaş varsa sevinirim paylaşırsa...
    gps çok fazla pilden yiyor,
    2 gün boyunca gps le uğraştım ve 2. günün sonunda şarj bitti...
    ses çok kaliteli, fotoğrafta aynı şekilde...
    fotoğraflara konum bilgisini uydudan alarak ekliyor...
    anlamadığım bir şey;
    evin içinde google earth de uydudan konumumu bulmasına rağmen, navigasyon kısmında yola çıkmadan gps uydusuna ulaşamıyor...
    google earth genelde gprs üzerinden kendini güncelliyor, ancak forumlarda bu haritaların tümünün içine atılabildiği yazıyor, ama bunun nasıl yapılacağı konusunda bilgim yok...
    Genel anlamda güzel ve şık bir telefon...

• quote:

Orjinalden alıntı: synx

Selam
    Böyle bir problem ben gözlemlemedim, sizde bir problem olabilir.

Telefonu kapatıp, sadece media player açın bir de öyle gözlemleyin, herhangi bir yavaşlama olmaması gerek.

mediaplayerda bi kasılma yok. media player çalışırken başka program çalıştırdığımda ya da ana menüde gezinirken kasılma var. mesela arka planda opera mini arkplanda çalışırken mediaplayer normal çalışıyor fakat mediaplayer arkaplanda iken opera mini kasılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortareis -- 11 Aralık 2008; 15:52:38 >
  • slm arkadslar lutfen yardim edin ben sony ercsson c702 aldim cok mem nunun ama turce dil secenegi yok nasil eklerim turkce dili ayrica telafonu guncellemek icin telafonu kapatiyorum pili cikartiyorum c ye basarak usb kabeli takiyorum guncellemiyor depolama modunda aciliyor yardim icin tsk
  • Selamlar oncelikle cok guzel bir inceleme olmus.

Ben bu carsamba telefonu aliyorum ama su anda bir w810i kullanicisi olarak Walkman ozelliginden cok memnunum. C702'de "Walkman" ozelligi olmadigini biliyorum ancak Media Player veya Playlist olarak sizce nasil? Walkman ozelligini aratmayacagini umuyorum.

Ancak ben maalesef siyah aliyorum, maviyi cok begenmistim halbuki.. Neyse siyah da idare eder sanirim..
  • Öncelikle teşekkür ederim.

@Koeksal2

Türkçeleştirme işlemini yapabilmen için gerekli programlar, diğer konularda mevcut c702'de aynı şekilde türkçeleştiriliyor. Fakat nasıl olacağını sorarsan inan hiç bir bilgim yok.

@fallen_angel17

Siyahı daha güzel. Ben 3.5mm kulaklık dönüştürücüsü + Cx500 ile kullanıyordum çok güzel ses veriyordu kulaklığa. W810i'den daha çok memnun kalırsınız. Playlist falan gayet kullanışlı. Media menüsü gayet güzel olmuş. İyi Günlerde kullanın.
  • arkadaşlar merak ettiğim şey bu cihazda best pic var mı?varsa bu best pic diğer modellerde olduğu ardarda çekilen resimleri 352*288 gibi küçülterek mi kaydediyor yoksa 3.2 mp boyutunda mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vfnv

arkadaşlar merak ettiğim şey bu cihazda best pic var mı?varsa bu best pic diğer modellerde olduğu ardarda çekilen resimleri 352*288 gibi küçülterek mi kaydediyor yoksa 3.2 mp boyutunda mı?

best pic yok bu modelde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vfnv

arkadaşlar merak ettiğim şey bu cihazda best pic var mı?varsa bu best pic diğer modellerde olduğu ardarda çekilen resimleri 352*288 gibi küçülterek mi kaydediyor yoksa 3.2 mp boyutunda mı?

Best pic ard arda 9 adet fotograf çekiyor. İste4diğin çözünürlükte çekebilirsin. Mesela K810 da 3 MP 2 MP 1 MP ve VGA k850 5MP 3MP 1MP Ve VGA. c905 8 MP, 5 MP, 3 MP ve VGA çözünürlüklerde çekebilirsin. Yani burada SONY kalitesi konuşuyor.
  • arkadaşalar s.e napmaya çalışıyor anlamadım.bu gidişle silinirler bu piyasadan.cyber-shot bi telefona bestpic yok 3mp 2mp 1mp çözünürlükte zoom yapmıyor.bu nasıl cyber-shot ben anlamadım.böyle bi cihaza 550 ytl istemek bana pek mantıklı gelmiyor.k810 yada k790 dan ne farkı var.saçmalık resmen.
  • ya bu telefonun satıldıgı bi site yokmu teknosa dışında almak istiyorumm bide yukarda arkadaş zoom yok demiş nasıl yok ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.