Şimdi Ara

Sony Ericson W810 Almak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. El Bi W810 a
    2.El 7610 + Kaç YtL İsterLer?

• 7610 a telefoncunun vereceği para 100 ytl, 250 lirayada W810 satarlar. Forumda daha ucuza getirme şansın yüksek...
  • benim gibi yap 7610nuna kıyma 2. tel yap w810nu sıfır taksitle al 12 ay taksitle 360 ytl vatanda
  • Bende katılıyorum Her şeyin Sıfır ı tatlıdır al bir w810i bak keyfine
  • yaw sen dün 1500 ytl var ne önerirsiniz diye konu açmamışmıydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan BH

yaw sen dün 1500 ytl var ne önerirsiniz diye konu açmamışmıydın

Hayır var desem ne önerirsiniz demiştim
  • haa pardon o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.El temiz elden bulabilirsen W810i tavsiye ederim.Tabii ki bunun alternatifi sıfır almakta mantıklı.Fiyatlar bu kadar gerilemişken sıfır almak en iyisi aslında.Ama bütçe el vermiyorsa 7610 u elden satsan daha iyi.Daha üst bir fiyata satabilirsin.
    Ayrıca DH İkinci El bölümünede mesaj bırakabilirsin.Belki burada taliplisi daha erken çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmatic1

2.El temiz elden bulabilirsen W810i tavsiye ederim.Tabii ki bunun alternatifi sıfır almakta mantıklı.Fiyatlar bu kadar gerilemişken sıfır almak en iyisi aslında.Ama bütçe el vermiyorsa 7610 u elden satsan daha iyi.Daha üst bir fiyata satabilirsin.
    Ayrıca DH İkinci El bölümünede mesaj bırakabilirsin.Belki burada taliplisi daha erken çıkar.

Ben Öyle İnternetten Yapılan Alısverislere Güvenmiyorumda 7610un Degerini Merak Ediyorum :)
  • bn forumda 160 ytl ye satmıştım 1 ay oldu
  • 2.el 7610 120 kağıt verirler 2.el w810ide 250 ytl desek üstüne 130 ytl verirsen olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.