Bildirim
Sony Ericson W810 Almak İstiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
7610 a telefoncunun vereceği para 100 ytl, 250 lirayada W810 satarlar. Forumda daha ucuza getirme şansın yüksek... -
benim gibi yap 7610nuna kıyma 2. tel yap w810nu sıfır taksitle al 12 ay taksitle 360 ytl vatanda -
Bende katılıyorum Her şeyin Sıfır ı tatlıdır al bir w810i bak keyfine -
yaw sen dün 1500 ytl var ne önerirsiniz diye konu açmamışmıydın -
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan BH
yaw sen dün 1500 ytl var ne önerirsiniz diye konu açmamışmıydın
Hayır var desem ne önerirsiniz demiştim -
haa pardon o zaman -
2.El temiz elden bulabilirsen W810i tavsiye ederim.Tabii ki bunun alternatifi sıfır almakta mantıklı.Fiyatlar bu kadar gerilemişken sıfır almak en iyisi aslında.Ama bütçe el vermiyorsa 7610 u elden satsan daha iyi.Daha üst bir fiyata satabilirsin.
Ayrıca DH İkinci El bölümünede mesaj bırakabilirsin.Belki burada taliplisi daha erken çıkar. -
quote:
Orjinalden alıntı: karizmatic1
2.El temiz elden bulabilirsen W810i tavsiye ederim.Tabii ki bunun alternatifi sıfır almakta mantıklı.Fiyatlar bu kadar gerilemişken sıfır almak en iyisi aslında.Ama bütçe el vermiyorsa 7610 u elden satsan daha iyi.Daha üst bir fiyata satabilirsin.
Ayrıca DH İkinci El bölümünede mesaj bırakabilirsin.Belki burada taliplisi daha erken çıkar.
Ben Öyle İnternetten Yapılan Alısverislere Güvenmiyorumda 7610un Degerini Merak Ediyorum :) -
bn forumda 160 ytl ye satmıştım 1 ay oldu -
2.el 7610 120 kağıt verirler 2.el w810ide 250 ytl desek üstüne 130 ytl verirsen olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X