Şimdi Ara

Sony DVP-FX720 Türkçe Altyazı Sorunu-Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony'nin portatif DVD-Divx playerı hediye olarak geldi.Ürün görünüş olarak çok şık,ses ve görüntüsü tatmin edici.Hafif ve 5 saat süren şarjıyla taşınabilirliği arttırmış.
    Fakat divx filmlerde türkçe altyazı desteği yok.Bunun için f/w update aradım ama hiç bir yerde bulamadım.
    Birde usb den sadece müzik ve mp3 oynatması bence büyük bir eksiklik.
    Hadi onu geçtim türkçe altyazı problemini gidersem sorun olmayacak.
    Daha önce kullanan ve bu sorunu çözebilen vardır diye umut ederekten açtım bu konuyu.
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmer -- 19 Şubat 2009; 14:23:58 >

• Epey bir araştırdıktan sonra hiç bir yerden bilgi alamadım.
    Sony müşteri hizmetleri,yetkili servisi de dahil altyazı da Türkçe karakter desteği olup olmadığı konusunda bilgi veremedi.
    Ürünün satın alındığı yer olan Teknosayı hiç söylemiyorum bile.Gidip sorduğum da evet desteği var dediler,ürünü çıkartıp bunda böyle böyle bir sorun var dediğim de apışıp kaldılar.Koskoca mağazada bir eleman cevap veremedi.

Gelelim sorunun çözümüne.
    Atacağınız filmin altyazısının formatı .sub olmalı ve versiyonun 2.0 olması gerekiyor.
    Film başladıktan sonra display tuşuna 3 kere basıp off yazısını gördükten sonra,tekrar bastığınız da karşınıza karakter bilgileri çıkıyor.
    Bu listeden en son CP12354 olanı seçtiğiniz zaman türkçe karakter sorunu düzeliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe dublaj filmler ses sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.