Aşağıda bilgileri bulunan ürün hediyeleri ve resimde görünen herşeyi ile satılıktır
1 - SONY DSC- P93 Dij Foto Mak. 2 - 4 ad ( 2 si Orj SOny 2100 + 2 si GP 2300 mA ) şarj edilebilir Kalem Piller, 3 - SONY Orj Cybershot Taşıma Kılıfı 4 - SONY DSC - P 93 ürün kutusu 5 - Sandisk 2 GB Ms Pro Duo Hafıza Kartı ve Memory Stick adaptörlü ( HEDİYE ) 6 - Sony 32 MB orj Memory Stick 7 - Usb Data Kablosu 8 - Tv - video ses Kablosu 9 - Kalem pil ve mini pil şarj cihazı ( AA ve AAA ) 10 - Şarj cihaz kablosu 220 V çeviricisi var 11 - Ürün bilgisayar cd si 12 - Ürüne ait TR ve İng kullanma Kitabı ( 125 sayfa ) 13 - Flex 256 MB USB Bellek ( Hediye )
AÇIKLAMALAR 1 - Ürünü 2 sene önce USA den getirttim 2 - 2,5 seneye yakın kullandım temizdir 3 - Biraz daha prof bir cihaza geçeceğim için satıyorum 4 - Video kalitesi normal video kamera kadar kalitelidir 5 - DSC P 93 Yarı manuel bir Dij Fotograf makinasıdır 6 - Deklanşör hızını ve iso değerini manuel seçebilirsiniz. 7 - 125 sayfalık TR kitabı ile her bir noktasını anlayarak fotoğraf çekebilirsiniz 8 - 2 GB Kart ile 1,5 saatten fazla video ve 5 MP de 800 den fazla foto çekebilirsiniz. 9 - Hafıza kartı orjinaldir Yan sanayi değil 10 - Yeni çıkan sony MS Micro M2 kartlar da kullanabilirsiniz M2 kartlar MS Pro duo adaptör ile satılmaktadır 11 - Piller 1000 kere Şarja dayanıklıdır
Resimde gördüğünüz herşey dahil fiyat 250 YTL dir Kargo ücreti bana aittir.
Ürünün Sony sitesinden alınma bilgileri aşağıdadır.