Bildirim
SONY DSC-P200 ü nasıl bilirisiniz??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende p150 var tek farkı ekranı 1.5" onun dışında heyşey aynı. çok memnunum sualtında özellikle. 40 metreye kadar problemsiz kullandım şimdiye kadar renkler, görüntü kalitesi video, ses,arayüz ve arayüz hızı mükemmel. diğer markalarda zor bulunur özellikler ufacık bir kasada.... ama şöyle bir durum var p200 de aksesuarlar kısıtlı o yüzden bende p150 yi seçmiştim daha önce çıkmış olmasına rağmen bence sende öyle yap zaten p200 daha ucuz nedenide bu olsa gerek...
-
GÖRÜNTÜ KALİTESİ COK İYİ FOTOLAR COK NET -
İYİ BİLİRİZ: Video kalitesi pek tatmin edici diyemem ama fotolar süper. Video tatmin edici değil derken Canon S2 ile karşılaştırıyorum. Bu günlerde Canon S1 620 YRl 6 taksit sanırım indirimi var. Video olarak daha iyi ama fotoda P200 ezer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X