Şimdi Ara

SONY DSC-HX300 ACİL YARDIIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende sony dsc-hx300 var makineyi alalı 1 hafta olmadı daha. Ben prof çekim yapıyorum ama sosyal paylaşım sitelerine atınca(facebook,twitter) Resmi bozuyor yani pcde gördüğüm gibi canlı olarak atmıyor böyle fotoğrafa kayıyor resmen twitter'da da öyle facebookda da ama aynı resmi canon d600den çekince bozma olayı yok . Nasıl onu düzeltebiliriz yani canlı halini alıyor soluklaştırıyor ve bozuyor böyle suratta falan belli oluyor bozdugu ACİL YARDIM EDİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM SOSYAL PAYLAŞIMA RESİM ATMAYACAKSAM NE İŞİME YARAYACAK BU MAKİNE :/ O SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM YANİ ÇÖZÜNÜRLÜK PROBLEMİM VAR YARDIIM !

• quote:

Orijinalden alıntı: extacyTR

Arkadaşlar bende sony dsc-hx300 var makineyi alalı 1 hafta olmadı daha. Ben prof çekim yapıyorum ama sosyal paylaşım sitelerine atınca(facebook,twitter) Resmi bozuyor yani pcde gördüğüm gibi canlı olarak atmıyor böyle fotoğrafa kayıyor resmen twitter'da da öyle facebookda da ama aynı resmi canon d600den çekince bozma olayı yok . Nasıl onu düzeltebiliriz yani canlı halini alıyor soluklaştırıyor ve bozuyor böyle suratta falan belli oluyor bozdugu ACİL YARDIM EDİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM SOSYAL PAYLAŞIMA RESİM ATMAYACAKSAM NE İŞİME YARAYACAK BU MAKİNE :/ O SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM YANİ ÇÖZÜNÜRLÜK PROBLEMİM VAR YARDIIM !

tam olarak bilmiyorum belki makineyle çekerken 10mp ile çekersen bozma azalabilir.Bi dene
  • quote:

Örnek görse idik 1-2 tane de bir şey görüp ona göre konuşabilse idik iyi olmaz mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Örnek görse idik 1-2 tane de bir şey görüp ona göre konuşabilse idik iyi olmaz mıydı ?
    BUYUR USTAM
     SONY DSC-HX300 ACİL YARDIIM !! SONY DSC-HX300 ACİL YARDIIM !!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

BUYUR USTAM
     SONY DSC-HX300 ACİL YARDIIM !! SONY DSC-HX300 ACİL YARDIIM !!

Bunlar kötü de siz bu fotoların tam boy, halini koyamaz mısınız birini meselaa... imageshac.us sitesine veya bir dosya yükleme sitesine. Oradan indirip baksak ? Bu fotolara siz bir efekt uyguladınız mı arkaplanı öldürmek için falan ? Modelin sağ omuzun çevresi baya bozuk da..
    Bunların sorunu yüksek ISO büyük ihtimalle. Ortamda ışık çok yetersiz ve tahminim makina 1600 iso ve belki üzerinde çekmiş olabilir. O zaman da tabi fotoğraf olmaktan çıkıp "fotoğrafmış gibi" görünmeye çalışan bir şey olmuş işte böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 7 Haziran 2013; 22:48:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY DSC-H100 SİZCE?
    12 yıl önce açıldı
    Nikon coolpix P100 acil yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.