Şimdi Ara

Sony'den Büyük İşten Çıkarma! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qwerty75

Bence artik su konu silinsin.her hafta sony batiyor konusu.
    Genelde bu konulari x1 ciler actigi ve tartismayi onlar baslattigi
    icin caps attim artik ne alakaysa adam bana yagci diyor.

Tartışmayı X1 fanlarının başlattığı hakkında haklısınız hocam. Bu arada kişilere dikkat etmeden yazmıştım o yazıyı.
    LG OLED55C24LA || XBOX SERIES X GAMERTAG: lll K A K A lll || PLAYSTATION 5 PRO PSN: BURAK__PS
  • Su " Sony batiyor"'cu tayfanin istisnasiz sekilde MS-Xbox hayrani kesim olmasi tesaduf mu ?

Yahu,10 yildir ha bugun ha yarin Sony batacak diye bekliyorsunuz.Sony'i batirma ugruna harcadiginiz bandwidth'e degmez.Bosuna bekliyorsunuz bence.

Xbox,jenerasyon savasini kaybetti ve PS tarafindan ezici sekilde maglup edildidiye mi bu hasetiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Ocak 2015; 6:06:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Su " Sony batiyor"'cu tayfanin istisnasiz sekilde MS-Xbox hayrani kesim olmasi tesaduf mu ?

Yahu,10 yildir ha bugun ha yarin Sony batacak diye bekliyorsunuz.Sony'i batirma ugruna harcadiginiz bandwidth'e degmez.Bosuna bekliyorsunuz bence.

Xbox,jenerasyon savasini kaybetti ve PS tarafindan ezici sekilde maglup edildidiye mi bu hasetiniz?

Dur daha hocam savaş bitmedi yahu hemen kestirip atma. Satış rakamları artıyor Xbox'ın. Gerçi The Witcher 3'te kaplamaların kötü olduğu vs. sözlerini duyunca benim için batan bir gemiden farkı kalmadı.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.