Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SONY DCR-TRV270E temiz full içerik : 275 TL Satın Al 5 Aralık 2012 16:48 1 1 SONY DCR-TRV270E temiz full içerik : 275 TL SONY DCR-TRV270E + Sony Orjinal Çantası Tertemiz cihaz yanında bir adet kaset vericem Takas karşılığı aldım. Aldığım kişi tv ve radio öğrencisiydi Söylediğine göre toplam 3 kaset kayıt yapmış Kozmetik olarak gayet iyi Resimler temsilidir. Bi o kadar temizdir. Bire bir aynıdır. GECE GÖRÜŞLÜ!!! 2.5" LCD ekranlı, USB Streaming ve Dijital Giriş özellikli kompakt Dijital 8 Handycam Özellikler DCR-TRV285E (DV girişi / çıkışı) 2,5 inç Renkli 20x / 990x Dijital Zoom Plus Dahili video ışığı Gelişmiş (video CD yazma) "Click to DVD™"'ye doğrudan erişim 8 Resim Efekti 6 Programlı AE Yanında vereceklerim; Kamera Sony Orjinal Çanta ( Resimdeki ile aynı hemen hemen) Orjinal Şarj Aleti Orjinal Batarya Sıfır Sony HMP Hi8 90 Dakika Kayıt (P5-90HMP3) PAL Kaset Orjinal CD'si ( Not bu cd olmadan mümkün değil kasettekileri pc ye aktaramazsınız içindeki programı sonyden bile indirseniz sizden doğrulama için cd istiyor yani lisanslı lisansı cd nin üzerinde.) TV Bağlantı AV-VIDEO kablosu Garanti Belgesi ( Garantisi Bitmiştir ) Fatura. İstediğim FİYAT : 275 TL! İstanbul İÇİ elden Teslim... Ederi nedir bilmiyorum, Ama bundan daha ucuz olacağını da sanmıyorum. Takas'a açık! WEBCAM olarak deniyeyim dedim süper görüntü 1080p kayıt dedi çocuk bir fotoğrafçı arkadaşım vardı oda onayladı ama tam bilmiyorum o konuda birşey diyemem Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün I7-13700K | ZOTAC 4070TI | 32GB RAM | 1TB 980 PRO | Z690-G [SATILDI] Render ve Oyun Bilgisayarı i9 RTX2070s 32GB RAM [SATILDI] Afox Radeon RX 580 2048SP AFRX580-8192D5H3-V2 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming PNY GeForce RTX 3070 Ti ve RX580 8GB
Kardeş bana orjinal cd'nin üzerindeki kodu yollayabilirmisin. Lütfen çok önemli. Eğer bunu yaparsan çok minnettar olurum sana.