Şimdi Ara

SONY CYBERSHOT DCS W520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SONY CYBERSHOT DCS W520
    Merhabalar, elimdeki bazı cihazları kullanmadığımdan dolayı satmakatayım.

NOKİA 6700 SLİDE, kısaca bilgi vermem gerekirse, telefonda hiçbir sorun bulunmamaktadır, garantisi devam etmektedir, içinde 2 gb hafıza kartı, temiz kullanılmış kılıfı, orijinal araç şarjı (nokia mağazasından alınan), evraklarıyla birlikte kutusu, ara kablosu, şarj aleti, hiç kullanılmamış kulaklığı mevcuttur. Ekranına uygun bulamasam da kesip taktığım jiletiniyle kullandım yani kılcal çizik dahi yoktur. Takas düşünmememle birlikte istediğim son fiyat 250 tl.

IPOD TOUCH 4. NESİL 8GB, bu cihazımın da garantisi devam etmektedir, önü jiletinsiz arkası kılıfsız kullanılmamıştır fakat arkadasında çok çok az da olsa kılcal çizikler mevcuttur (ilk aldığımda jiletin takılması için masaya konduğunda o kadar kısa sürede çizilmiştir çok hassas olduğu bilinir). Cihazın kutusu, us kablosu, araç şarj aparatı, masa üstü dik durmasını sağlayan dock bağlantısı, şarj aleti ve hiç kullanılmamış kulaklığı mevcuttur. Ekran jiletinini kaldırdığı için kullanılmamış 2 tane sırtına takılan kapağını da yanında vereceğim kullanmak isteyen olursa diye. Bu cihaz için de takas düşünmüyorum ve istediğim fiyat 300 tl.

SONY CYBERSHOT DSC W520, bu cihazımı da çok az kullandım ve durması yerine birinin işine yarayabileceğini düşünüyorum. Açıkcası bunun özelliklerine hakim değilim verdiğim linkten inceleyebilirsiniz;http://www.sony.ee/product/dsc-w-series/dsc-w520
    Bu ürünümün de üstünde bir çizik dahi yoktur kutusundan pek çıkmamıştır, faturası, cdsi,yanında orijinal sony kılıfıyla birlikte istediğim fiyat 120 tldir.
    Bu ürünlerden herhangi biriyle ilgilinen kişi mail adresini yollarsa çektiğim fotoğrafları gönderebilirim. İlgilenen olursa yılbaşı sonrası anlaşabiliriz. Mesajı İzmir’den yolluyorum. Herkese mutlu, sağlıklı yeni yıllar.
    Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Aralık 2012 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mobilden mesajlar gitmiyor galiba, cep numaranızı yollar misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotograf makinesi satildi mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Ericsson S003
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.