Şimdi Ara

Sony Cyber-Shot DSC-HX9V Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Menu ve donanım olarak kullanışlı değil bana göre uymadı
  • 700tl ye sıfır 2 yıl garantili dcr-hx9v makine buldum hemde 12 ay taksitle.piyasaya göre fiyat çok iyi.ne yapsam karar veremedim.aldığıma değermi bu makine.dediğim gibi önceliğim video.birde bunla çekeceğimiz full hd video kaydı mesela 10 dakikalık bir çekim kaç gb yer kaplar.yani yarım saatlik bir çekimde 4-5 gb yer kaplıyorsa harici harddisc de almak gerekecek.
  • Merhaba,

Fotoğraf makinesi almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Bende vatandan 840 TL civarı satın almıştım.

http://www.cameralabs.com/reviews/Sony_Cyber-shot_DSC_HX9/index.shtml
  • Valla iyi vermişsin.ama zaman içinde düşüyor fiyatlar zaten.Peki çekim olayı nasıl memnunmusun.Full hd video çekimi yaptığında mesela 10 dakikalık bir çekim kaç gb yer tutuyor.Birde parça parça çektiğin videoları eğer birleştirme yapıyorsan hangi programla birleştiriyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Valla iyi vermişsin.ama zaman içinde düşüyor fiyatlar zaten.Peki çekim olayı nasıl memnunmusun.Full hd video çekimi yaptığında mesela 10 dakikalık bir çekim kaç gb yer tutuyor.Birde parça parça çektiğin videoları eğer birleştirme yapıyorsan hangi programla birleştiriyorsun?

Mesela 28 Mbps ve 10 dakikalık bir kayıt için hesap edersek 28 * 60 * 10 / 8 / 1024 = 2.05 GB bir alan çıkıyor.
    Yaptığım denemelerde de çok yakın sonuçlar elde ettim.

Daha çok fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Ara sıra kısa videolarda çektiğim oluyor ama daha fazla bir uğraşım olmadı.
    Makine ile hem görüntü hem de ses olarak oldukça iyi sonuçlar elde edilebiliyorsunuz ve verdiğiniz paranın karşılığını size geri ödüyor diyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalbayraktar

quote:

Valla iyi vermişsin.ama zaman içinde düşüyor fiyatlar zaten.Peki çekim olayı nasıl memnunmusun.Full hd video çekimi yaptığında mesela 10 dakikalık bir çekim kaç gb yer tutuyor.Birde parça parça çektiğin videoları eğer birleştirme yapıyorsan hangi programla birleştiriyorsun?

Mesela 28 Mbps ve 10 dakikalık bir kayıt için hesap edersek 28 * 60 * 10 / 8 / 1024 = 2.05 GB bir alan çıkıyor.
    Yaptığım denemelerde de çok yakın sonuçlar elde ettim.

Daha çok fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Ara sıra kısa videolarda çektiğim oluyor ama daha fazla bir uğraşım olmadı.
    Makine ile hem görüntü hem de ses olarak oldukça iyi sonuçlar elde edilebiliyorsunuz ve verdiğiniz paranın karşılığını size geri ödüyor diyebilirim...

evet dediğin doğru.20 dak çektim ama en yüksek çözünürlükde.PS full 50p de.1 saat 12 gb tutuyor.bu gerçekten yok yüksek bir oran.bu gb lara can dayanmaz valla.birde 20 dakkalık çekimi 10ar dakkalık iki parçaya bölmüş nedende hafıza kartının içinde.acaba programıyla birleşirmi deneyeceğim.ama bu kaliteye değer.makineyi kurcalamaya başladım.hakikaten anlatılanlardan daha iyi videosu.hele full hd tvye bağladım ayrı aldığım hdmı kabloyla millet şaşırdı görüntüye gerçek gibi.fakat aynı şeyi bu kalitede ve pahada olan bir makinenin resim kalitesi için söyleyemicem.tamam gündüz çok iyi.akşam da iyi ama çok çok kaliteli değil.benim 300 liralık 10x olympusda bundan çok kötü çekmiyor.

• FH 50i de yani en altın bir üst kalitedede 7.2gb 1 saati.Görüntüyü izlemedim ama izlicem.ozaman karar veririm aradaki 5 gb farka değermi deymezmi
  • GEce Çekimi için DSLR makinen olcak gerisi yalan..
  • VALLA ARKADAŞLAR CİHAZI KULLANIYORUM VE GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM.HERŞEYDEN ÖNCE ORJINAL JAPON OLMASI VE KALİTESİ KENDİSİNİ HEMEN FARK ETTİRİYOR.
  • quote:

İyi günlerde kullanın.
  • sağolun çok teşekkür ederim.
  • quote:

VALLA ARKADAŞLAR CİHAZI KULLANIYORUM VE GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM.HERŞEYDEN ÖNCE ORJINAL JAPON OLMASI VE KALİTESİ KENDİSİNİ HEMEN FARK ETTİRİYOR.

bendede hx7v var neredeyse aynı makinalar gece bile slr kadar olmasada güzel çekiyor kasası falan güzel yani memnunum çok şükür
    hayırlı olsun sizede ayrıca üstadım
  • Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Ben de Sony HX20V ile Canon SX260 arasında kaldım. İncelemelerde okuduğum genel kanı Sony video, Canon fotoğraf kalitesinde daha iyi.
    Evet video kalitesi de önemli ama resim kalitesi birinci öncelik. Acaba bu iki makina arasında resim kalitesi arasında çok fark var mıdır.

Kulanan ya da bilen arkadaşlar varsa yorum yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

VALLA ARKADAŞLAR CİHAZI KULLANIYORUM VE GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM.HERŞEYDEN ÖNCE ORJINAL JAPON OLMASI VE KALİTESİ KENDİSİNİ HEMEN FARK ETTİRİYOR.

bendede hx7v var neredeyse aynı makinalar gece bile slr kadar olmasada güzel çekiyor kasası falan güzel yani memnunum çok şükür

Kasası güzeli bırak hatta mükemmel.Aynı özelliklerde çin hatta malaysia menşei ürünlerle bile arasında dağlar kadar fark var.dedimya sony kamera almaya gittim 1000lira full hd.makineyi eline alıyorsun bariz plastik.herhangibir tekno mağazaya git reyondaki ürünlerle bizim makineyi elinde kabaca tart bakalım:))Japon amcam yapmış.Ben nerdeyse 25 senedir sony kullanıcısıyım kesinlikle ve kesinlikle japon üretim fark ediyor.Bende 2 tane daha bu özelliklere yakın makine var kodak ve olympus.tamam özelliğini geçtim ama kalite konusunda kesinlikle yarışılamaz bir ürün.

• quote:

quote:

quote:

Kasası güzeli bırak hatta mükemmel.Aynı özelliklerde çin hatta malaysia menşei ürünlerle bile arasında dağlar kadar fark var.dedimya sony kamera almaya gittim 1000lira full hd.makineyi eline alıyorsun bariz plastik.herhangibir tekno mağazaya git reyondaki ürünlerle bizim makineyi elinde kabaca tart bakalım:))Japon amcam yapmış.Ben nerdeyse 25 senedir sony kullanıcısıyım kesinlikle ve kesinlikle japon üretim fark ediyor.Bende 2 tane daha bu özelliklere yakın makine var kodak ve olympus.tamam özelliğini geçtim ama kalite konusunda kesinlikle yarışılamaz bir ürün.

o kadar emin olmayalım hocam ilk aldığım makine mavi renkli olanı kasa açıklığı vardı içine toz alıyordu oynuyordu kasa diyeeceksin düşürmüşler imkanı yok
    şu yakınlaştırma yerinin ora aşağıdan pil yerine bak kırmızı pil gözüküyor alt tarafında kasa açıklığı var
    bu sorundan verdim 1 ay sonra sıfır 900 milyonluk makine verdiler sony malesef her xzzaman iyi olamıyor .Ondan sonra gelendede kasa açıklığı vardı öyle ama altta sadece üstte yoktu

• Valla aklıma takıldı eve gidince iyice inceleyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o kadar emin olmayalım hocam ilk aldığım makine mavi renkli olanı kasa açıklığı vardı içine toz alıyordu oynuyordu kasa diyeeceksin düşürmüşler imkanı yok
    şu yakınlaştırma yerinin ora aşağıdan pil yerine bak kırmızı pil gözüküyor alt tarafında kasa açıklığı var
    bu sorundan verdim 1 ay sonra sıfır 900 milyonluk makine verdiler sony malesef her xzzaman iyi olamıyor .Ondan sonra gelendede kasa açıklığı vardı öyle ama altta sadece üstte yoktu

Valla benimkine baktım ama en ufak bir kusur yoktu.dediğim gibi sonyi tanırım yıllardır kullanıyorum.Ama en sonki japon video kameramda çok basit bir arızadan dolayı bozulmuş ve dünyanın parasını vermek zorunda kalmıştım.Bazı şeylerde kısmet işte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla benimkine baktım ama en ufak bir kusur yoktu.dediğim gibi sonyi tanırım yıllardır kullanıyorum.Ama en sonki japon video kameramda çok basit bir arızadan dolayı bozulmuş ve dünyanın parasını vermek zorunda kalmıştım.Bazı şeylerde kısmet işte.

evet üstadım bi de şöyle bişey var bu kasa sorunu hx7v lerde varr hx9 u bilmiyorum gerçekten hx7v alın altından batarya bölümüne bakın kırmızı batarya aradan görüküyor biraz
    çok dehşet makina ama küçük falan ama güzel fotoğraflar çekiyor
    bu 2. gelen değişim yaptıkları 0 geldi siyah rengi yoktu düşün lacivert almıştım 0 siyah gelmiş kutuyu benim önümde açtılar makinayı elletmedim bile belki ilk makineyi düşürdüler bişey yaptılar olamaz mı üstadım abicim?
    ayar falan istemez dedim kendim yaptım herşeyini şükür iyi gidiyor

• :))))) valla dediğim gibi benimki çok kaliteli çıktı.dediğin doğru olabilir.belki hx7v öyle çıkmıştır.ama sonuçta önemli olan makinenin değişmiş olması.burada garantininde ne kadar önemli olduğu anlaşılıyor zaten.
  • quote:

:))))) valla dediğim gibi benimki çok kaliteli çıktı.dediğin doğru olabilir.belki hx7v öyle çıkmıştır.ama sonuçta önemli olan makinenin değişmiş olması.burada garantininde ne kadar önemli olduğu anlaşılıyor zaten.

tabi dediğim olabilir değil kesin doğru japonyaya gidin hx7v ye alttan bakın batarya biraz gözüküyor açıklık var
    istanbula gidin ordada öyledir ankaraya gelin öyle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.