Şimdi Ara

SONY BRAVİA PC YE BAĞLAMA SORUNU ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • model:KDL-40D33550 Arkadaşlar VGa yani monitör kablosu ile pc ye lcd ye bağlıyorum , lcd de pc seçeneğine tıklıyorum ve desteklenemyen sinyal uyarısı veriyor tv , ekran simsiyah tabi görüntü yok , neyse diyiceksiniz pc nde problem wardir , toshiba casper dell marka 3 ayrı laptopda da denedim OLMUYOR :(:( lütdfen burda konuya hakim arkadaşlar war bir el atın

her 3 pc de(dell toshiba casper) Ekran kartını aygıt yöneticisinden kapattığımda görüntü lcd ye geliyor :D anlamadım gitti
  • Bende 46 S 2510 var sadece ekran kartı ayarlarından lcd tv'nin desteklemediği çözünürlüğe ayarlıysa desteklenmeyen sinyal uyarısı veriyor" haberin olsun. Eğer sorunu anladıysam, ekran kartını desteklediği çözünürlüğe ayarlayacaksın sevgiler...........

ekran kartım nwdia ge force go 7600

1366*768de görüntü gelmemiş tvye

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.