Şimdi Ara

SONY BRAVIA LCD KDL-40X3500 - 102 ekran Full HD - 100 Hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 senesinde SONY Yetkili Bayisinden aldığım 40X3500 LCD TV'yi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum....5 Yıllık Garantisi bitti.

Hiç sorunu yok, evde sehpa üzerinde durdu / 2nci TV olduğu için az kullanıldı...herşeyi alındığı gibi Orjinaldir..( Kutusu duruyor )...Kumandası temizdir

İstanbul içinde ilgilenlere - Sarıyer'deki evimden teslim edilir....İstanbul dışına Kargo istenirse Kargo Ücreti alıcıya aittir....(Orjinal Kutusu ile yollanır )

http://www.sony.com.tr/support/tr/product/KDL-40X3500

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1390820/5f40c0e1-5027-45d2-a05f-0ce432234aea.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornio -- 24 Aralık 2014; 16:30:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat??
  • İlanı girerken gerekli Bölüme 900 TL diye yazmıştım ama nedense çıkan metinde yok...?? Fiat ; 900 TL

• Tornio T kullanıcısına yanıt
    Vallahi iyi ki fiyat çıkmamış, 900 TL ye 40" ve 5 yıllık tv, ömrünü tamamlamış neredeyse. Tarihi eser denecek durumda yahu. 900 liraya şu an n11 den sıfır 3d li philips 39" ya da vestel 400hz 40" , ya da samsung 40" full hd 5 serisi tv alınabiliyor :) Fiyat uçuk desem uçuk fiyatlara ayıp olur o derece :)
  • doğru diyorsun ama bu TV'yi bilen bilir...meraklısına satıyorum...40X3500 SONY'nin gelmiş geçmiş yaptığı en iyi TV'lerdendir...ekranın sağ ve solundaki Hoparlörler ve camdan kenar kaplaması ile çok Özel bir Modeldir....

• Fiat düştü ; 750 TL

• Cihaz Satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.