Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.750
Cevap
116
Favori
276.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
21 oy
Giriş
    İptal ettirmeniz iyi olmuş, biraz pazarlama hilesi olarak satıyorlar. Kelime oyunları ile sanki 5 yıl garanti Sony destekli gibi oluyor ama genelde kazın ayağı öyle değil.

Şahsen tercihim o paranın çok daha aşağısına ev sigortası yapılır, zaten düşme, kırılma, elektrik kaynaklı gibi hasarlarda oda benzer korumaya sahip.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bende Tv+ kutusuda baglii, Apple Tv'4k da bagli, E-arc da soundbar da bagli, sikintisiz kullaniyorum hepsini..2020 Model Xh95 serisi..Yani kullanabilir olmasi lazim ama Ayarlardan Bravia Sync Ayarlarini yaptiniz mi? Eslestirme yapmaniz lazim orada..Liste halinde cikar Hdmi ile bagladiklariniz..Etkinlestir demeniz lazim..

Bir de Her Sony'de olan durum, ses acma kapama gecikmeli oluyor o kadar..Kullandigim soundbar markasi da Denon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Kasım 2022; 12:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Anladimmmm, Bende Sagem 4k kutu var..Eski olsa sorun cikartabilecek demek ki :)

dün x box series x aldım bugün teslim edilecek şahsen dener bilgi veririm ama tv yi Apple TV 2022 ile birlikte kullanıyorum puanlık memnun hocam

• Her türlü sync ayarını hdmi ayarını earc ayarını denedim ama olmamıştı, diğer tüm hdmi’ları çıkartıp deneyince sorun ortadan kalktı. Problem kablo tv’nin kutusundan kaynaklanıyormuş. Şimdilik optik ile sesi alacağız, kablo net ile görüşüp kutu değişimi isteyeceğim.
    Teşekkürler @ankay2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 12 Kasım 2022; 20:14:7 >

• Merhaba arkadaşlar, stremio kullanıyorum tv’de. Çok yer kapladığı için bir usb flash disk taktım ama uygulamarı yüklemek için varsayılan bellek olarak ayarlayamadım. Böyle bir şey yapabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar merhaba. Ben de x89j aldım. Her şey gayet guzel ancak tek problemim var o da futbol, basketbol vs izlerken topun ozellikle havada ve hizli iken cok belirsiz olmasi. Yanip sonuyor gibi oluyor. Ayrica oyuncularda bazen arkasina dogru hayalet gibi bi iz birakiyorlar. 120hz diye aldik. Bu sorunu hiç beklemiyordum. Bu konuda yardimci olacak birileri var mi acaba ?

Google Home uygulamasindan..Android ise telefonunuz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • warrior1907 kullanıcısına yanıt

Cevabin icin tesekkurler. Bi sorum daha var. Ps5 bagli oldugunda oto oyun moduna aliniyor ve kilitleniyor. Goruntu bana karanlik geldi. Acmanin yolu var ama bu sefer dusuk gecikme secenegi (allm) ortadan kalkiyor. Ps5 i olanlar ne yapiyor bilgi verirse sevinirim

HDR ayarlarının hem TV'de hem de PS5 'de aynı olması gerekiyor. Yani Deep Color Output TV'de açıkken PS5'de kapalıysa ya da tam tersi bu, ya da HDR TV'de açık PS5'de kapalı ise bu problem olabiliyor. Bununla ilgili youtube'da bir video vardı ama bulamadım. İşin özü HDR ve Deep Color Output seçeneklerini hem TV'de hem de PS5'de otomatik olarak ayarlayın.

Ben de Game Mod'da kullanıyorum hiç sorun yok. Akşam eve gidince unutmazsam ayarların resmini çekip atarım buraya. Ya da bununla ilgili çok video var bir aratın youtube'da.

Cinemotionu (film modu) bütün yayın ve platformlarda daima açık/yüksek yapın.Yumusakligi da 1 yapın.

• Merhaba arkadaşlar. Xbox Series X kullanıyorum her oyunda olmasa da bazı oyunlarda paylaştığım linkteki gibi screen flickering yapıyor ekran. Cihaz hdmı4 ten 120hz/ vrr olarak bağlı. PS5 tarafında da benzer sorun yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=wWhCzqV7hxY&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• SoulBlade kullanıcısına yanıt

Hocam bende 89j var. Canli ve standart disindaki tum modlar karanlik ve kotu. Canli mod ozellikle çok iyi. Renkleri falan cok canli gosteriyor. O yuzden ben ps5 te canli kullaniyorum

Kabloda sıkıntı olabilir. Başka bir HDMI kablo ile deneme şansınız var mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.