< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvzozden -- 8 Mayıs 2022; 19:5:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (108. sayfa)
1 Mobil
-
-
En son seçilen ayarı gösteriyor sadece local dimming kısmında, yani açık olduğu anlamına gelmiyor. VRR ile local dimming beraber çalışmıyor maalesef. Sadece bu modellere has bir durum da değil, tüm local dimming özellikli led televizyonların kaderi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
game modundan cikarsaniz da lag suresi cok artiyor ama. bi defa game modu disinda cod warzone oynayayim dedim, rezil oldum. inanilmaz lag oldu. bilginize. asagidan outside game mode yazanlardaki ms nin artisini gorebilirsiniz. yani olabildigince tv islemcisine yuklenen ozellikleri kapatmak bizim faydamiza olur.

_____________________________ -
Cevabınız için teşekkürler hocam. Ancak şöyle bir durum var; sizin paylaştığınız test görseli beyaz ton ağırlıklı. Bende de beyaz tonda ya da farklı renk tonlarında oluşmuyor bu durum. Az önce farkettiğim kadarıyla sorun VRR dan değil de local dimming özelliğinin kapanmasından kaynaklanıyormuş. Normal TV üzerinden de youtube da siyaha yakın gri tonlu bir görüntüyü açtığımda ve local dimming i kapattığımda aynı görüntü oluşuyor. İlgili video ve süreyi görüntülerde paylaşıyorum. Zahmet olmazsa aynı sahnelerden local dimming kapalıyken görüntü alıp paylaşırsanız servis talebi konusunda karar veririm. Ben aşağıda açık tonlarda ve gri tonlarda local dimming kapalıyken aldığım görüntüleri paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler, hayırlı akşamlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Yeni yazılım güncellemesi gelmiş. Kanalların bazen açılmamasına neden olan sorun giderilmiş.
-
Arkadaşlar amazon prime uygulamasında sorun yaşayan varmıdır? Benim amazon prime uygulamasında videoları açmıyor
Cevap için teşekkürler hocam, dikey dalgalanmalar görüyorum fotoğraflarda sizde de bu gözle de görülüyor mu hocam? Öyleyse bunlar normal mi oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
beni rahatsız ediyor ama emin olamıyorum ne yapsam diye. gözle de görülüyor. ancak normal izlemede değil de böyle gri ağırlıklı yerlerde belli oluyor. ayarlara girince, youtube ana ekran gelirken falan arka plan gri renkli olduğunda belli oluyor malesef. şimdi servisi çağırsam normal izler bakar bir sıkıntı yok der. bilemedim ne yapsam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba, 65x90j televizyonu için tv duvara asma aparatı almak istiyorum. Gelen yetkili servisden mı alayım yoksa tavsiye edeceğiniz marka var mıdır? Almışken haraketli olanından alayım diyorum yemek masasına doğru çeviririm. Hareketli aparatları tavsiye eder misiniz saglamlık açısından?
hareketli hiç bakmayın ben aldım pişman oldum çok yer kaplıyor duvardan tvye mesafe çok fazla mümkün mertebe duvardan tvye slim aparat bakın
_____________________________ GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
-
30bin bütçem var. Bu model mi alınmalı yoksa yeni seriler mi beklenmeli ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yeni seri xk ' da gözüme çarpan ses sisteminin iyileştirilmesi ve bilişsel zeka özelliği. zaten önceki modellerde de ses ve görüntü çok tatmin edici. yeni modelin fiyatının makul olmayacağı kesin. haziran başı gibi tr' ye gelmesi lazım acelen yoksa bekle incele ama ben olsam uygun fiyat denk getirince 90 serilerinden xj, xh tercih ederdim . arada uçurum olmayacak .
Bu hdr içeriklerde altyazı girince ekranın parlaması olayı var bende de. Altyazıyı sarı yapsam da local dimingi kapatsam da düzelmiyor baya can sıktı. Yok mu bunun bir çözümü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
blooming dedikkleri olay bu sanırım. ona istinaden arama yaparsanız belki çözümü vardır.
son güncellemeden sonra , tvplus ve onun gibi uygulama üzerinden açtığım diğer iptv lerimde, renklerde ve parlaklıklarda sıkıntı yaşıyorum. renkler patladı parlaklık düştü. tamamen son güncelleme sonrası oluştu. başına gelip, sorunu çözen var mıdır?
Sizdeki sorun dirty screen effect. 65xh9077 televizyonumda sizinkinden çok daha az düzeyde bulunan DSE nedeniyle THH'ne başvurdum ve değişim kararı çıktı. xh9077 üretimde olmadığı için x90j ile değişim yapacaklar.
Cevap için teşekkürler hocam, ben de sorunun VRR dan kaynaklanmadığını farkettikten sonra yaptığım araştırmalarda DSE olduğunu anlamıştım. Daha önce yaptığım paylaşımlarda ekranın sol alt köşesinde karartı olduğu gerekçesi ile servis talebinde bulunmuştum. Reflektör kaynaklı deyip tamirat yapmışlardı ve düzelmişti. Ancak yaklaşık 2 hafta TV bekledik. Şimdi bu sorun sebebiyle de iki hafta daha beklemek istemiyorum. Uygun bir zamanda önce servis talebinde bulunacağım. Sonrasında değişim yapılmazsa THH'den değişim kararı çıkartırız. Belki son aylara doğru bu kararı alırsak sizdeki gibi üst model vermek zorunda kalırlar. O da bir seçenek olarak kalsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar bu tv'de kaç local dimming bölgesi var?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki