Bu güncellemenin firmware update olarak değil google tarafından gönderildiği söyleniyor. Yani yazılım güncelleme kısmında çıkmıyormuş sanırım. Bir çok kişi bir anda tv deki arayüzün kendi kendine değiştiğini yazmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (491. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ghostileSelamlar, yurtdışı kullanıcıları tv ye yeni bir update geldiğinden söz ediyor. Arayüz tamamen değişmiş. Google tv mi geldi acaba? Güncellemeyi alan oldu mu?
sony tr destek sayfasında da var ben indirdim ama daha kurmadım
-
Manuel mi kurmak gerekiyor? Otomatik yüklenmeyecek mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirme linki varmı destek sayfasında görünmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu güncelleme geleli 24 saat olmamış henüz sanırım, çok yeni. Normal bir firmware yazılım güncellemesi ile değil google tarafından gönderildiği yazılıyor güncellemenin. Sitede yayınlanmaması bu sebepten olabilir. Genelde TV nin saçmalamasından dolayı restart edildikten sonra yeni arayüzle açıldığını söylemişler. Aynı güncelleme XG serilerine de gelmiş.
-
65 inç gitti gidiyor teknosada 11299 tl
quote:
Orijinalden alıntı: 5shdw0Kutu hem hasarlı hem de açılmış gibi görünüyor. Bir arkadaşın başına gelmişti. Kutu sağlam görünüyordu fakat servis kutuyu açınca ekran kırık çıkmış. Sonra servis kutuyu inceleyip bir darbe izi bulmuş ve kutu darbeli diye tutanak tutmuş. Sonuç ne satıcı ne kargo ne de üretici ürünü kabul etmiyor. Kutu hasarı varsa almasaydınız kargodan demişler. İnşallah siz de bir sorun çıkmaz. Teslim esnasında orda olsaydınız bu haliyle teslim almazsınız zaten büyük ihtimalle.
Alıntıları GösterÇok dikkatli inceledim. Bir taraftaki bantta hiç oynama olmamış. Diğer tarafta da açılmadan çok sürtme sonucu bandın yerinden kalktığı izlenimi edindim. Kutudaki hasar ise tv'nin arka kısmında. Panel kısmında hasar yok. Muhtemelen tv'de herhangi bir sorun çıkmayacak. Akşam kurulumda belli olacak bakalım.
Bu arada tv alan arkadaşlara tavsiyem kutunun daha önce açılıp açılmadığını kontrol etmeleri. Tv kurulumundan sonra da bu başlıkta paylaşılan kumanda tuş kombinasyonuyla tv nin daha önce çalıştırılıp çalıştırılmadığını kontrol etmeleri..
-
5 gündür 3 günlük tv satıyorsun. Onu geçtim, insanlar bu konuya satılık tv var mı diye bakmıyor.
-
Dikey bantlanma sorunu görünmüyor bu fotolardan. Siz de izlerken göremiyorsanız, dikkatinizi çeken bir şey yoksa hiç kurcalamayın daha fazla hocam :)
-
xh90 alıyor mu bu güncellemeyi?
quote:
Orijinalden alıntı: merfarkav
xh90 alıyor mu bu güncellemeyi?evet alıyormuş ancak google ülke ülke yayınlıyor bir yerde okuduğum kadarıyla, burada ne zaman yayınlanır bilmiyorum. Yeni arayüz google TV nin birebir klonu olarak tasarlanmış ancak google tv güncellemesi olarak geçmiyor.
-
Arkadas aliciysan yaz seni ne ilgilendirir 3 gun veya 5gunluk olmasi birseymi farkediyor 1 2 gunle
Burası sahibinden veya letgo mu? Büyük paralar verip aldığımız ve bir çoğumuzun memnun olduğu ürünün forum sayfasında ürünü gömen 2 günlük satılık vs. ve sürekli yazmanız hiç hoş değil bence. Bir kere yazmışsınız kimsenin ilgisini çekmemiş sürekli yazmayın lütfen.
Tekrar yükseltmiş sanırım göremedim o fiyatı sitesinde
Teknosa'nın kendi sitesinde değil. Gittigidiyor'da Teknosa satıcısının fiyatı o şekilde. Link aşağıda:
https://www.gittigidiyor.com/televizyon/sony-kd-65xh9096_spp_808021?id=675434490
-
çok haklısınız, teşekkür ederim. sırf sıkıntılı panel gelebilir diye 75'' ile değiştirmekten de vazgeçtim 65'' ile devam. 2 haftada 875 tl zararım var indirimler yüzünden ama en azından panelim temiz yapacak bir şey yok.
-
Şaka maka harbi f/p televizyonu bu paraya 65 inç tv çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X