Şimdi Ara

SONY BDV-E980W nasıldır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
16.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony; artık malasef kağıt üstünde cihazlar çıkarmaya başladı! evet yeni teknolojiler var ancak ses! ses işin en önemli kısmı değilmi? okadar işlem okadar para güzel bir ses almak için değilmi? sony dikkat ediyorsanız artık sistemlerindeki hoparlörleri ön plana çıkarmıyor! işin ses kısmına eskisi gibi önem vermiyor! orta halli hoparlörler yapıp piyasaya sürüyor ve dolayıslada ön planada çıkaramıyor! buda sesde orta düzey bir kaliteye sebep oluyor... herzaman sony i takip eder fırsat buldukça gider dener dinlerim ama eski kalitesinden bence baya uzaklaştı... örn bu ürüne muadil samsung philips ve panasonic lg yi fazla bilmiyorum bir kıyaslama yapın! adamlar şöyle tweeter kullandık böyle mid dizaynı yaptık yok şöyle hop ürettik vs yani daha net ses daha detaylı ses için uğraşıyorlar ve sunuyolar philips in ve samsung un son compakt sistemlerini test ettiğimde gerçekten çok daha güzel ses aldığımı farkettim sony göre... size önerim; sistemlerde herley mkv hdd internete girme 3d falan değildir parayı herzaman sese veririz sonuç itibariyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

quote:

Orijinalden alıntı: nerwo

bilen arkadaşlar sorularımı yanıtlarsa çok memnun olurum

1) arka hoparlörler wireless mı wireless ready mi? yani ekstra para verecek miyiz?
    2) wifi ile internete bağlanıyor mu? yoksa illa ethernet mi
    3) usb den mkv oynatıyor mu?
    4) ntfs hard disk destekliyor mu?
    5) şu bravia internet, acaba diziport vs gibi sitelere uyarlanabiliyor mu :) (bu maddeyi anlayan anladı =) )

1 : arka hoparlörler wireless yanı sadece arka 2 tanesı kablosuz , extra bırsey almanıza gerek yok.
    2 : wifi ile kabosuz internete girilebiliyor.
    3 : evet usb den mkv oynatıyor
    4 : ntfs desteklıyor
    5 : bu konuda hıc fıkrım yok malesef

çok teşekkür ederim!

5. maddeyi de çözdük mü alemin kralı benim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

sony; artık malasef kağıt üstünde cihazlar çıkarmaya başladı! evet yeni teknolojiler var ancak ses! ses işin en önemli kısmı değilmi? okadar işlem okadar para güzel bir ses almak için değilmi? sony dikkat ediyorsanız artık sistemlerindeki hoparlörleri ön plana çıkarmıyor! işin ses kısmına eskisi gibi önem vermiyor! orta halli hoparlörler yapıp piyasaya sürüyor ve dolayıslada ön planada çıkaramıyor! buda sesde orta düzey bir kaliteye sebep oluyor... herzaman sony i takip eder fırsat buldukça gider dener dinlerim ama eski kalitesinden bence baya uzaklaştı... örn bu ürüne muadil samsung philips ve panasonic lg yi fazla bilmiyorum bir kıyaslama yapın! adamlar şöyle tweeter kullandık böyle mid dizaynı yaptık yok şöyle hop ürettik vs yani daha net ses daha detaylı ses için uğraşıyorlar ve sunuyolar philips in ve samsung un son compakt sistemlerini test ettiğimde gerçekten çok daha güzel ses aldığımı farkettim sony göre... size önerim; sistemlerde herley mkv hdd internete girme 3d falan değildir parayı herzaman sese veririz sonuç itibariyle...

kafamı karıştırdı bu yorum ya

• Sonuç olarak paket sistemlerden fazla bir şey beklememek gerekir bence.
  • ben hala cevap bekliyorum :)

5) şu bravia internet, acaba diziport vs gibi sitelere uyarlanabiliyor mu :) (bu maddeyi anlayan anladı =) )
  • Bu modeli netten inceledim.Özelliklerine göre gayet iyi gözüküyor.Kullananlara birkaç sorum olacak.
    Hoparlörlerin önü metal mi yoksa bezle mi kapatılmış? Merkez hoparlör çok ince gözüküyor.
    Bu durum orta seslerde ve özellikle konuşmalarda (sesin az ve ya kısık çıkması gibi) bir sıkıntı yapıyor mu?
  • turkiyede satın alan yok galba, kullanan kimse yorum yapmamıs,
  • bende almak istiyorum ama kullanan kimse tam olarak iyi mi diye yorum yazmamıs :(
  • yolda beyler cumartesi gelicek aksilik olmazsa.

1400 e aldım 12 taksit. resmi sony bayinden aldım.

inceleme yaparım ufak çapli biginiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

yolda beyler cumartesi gelicek aksilik olmazsa.

merak ediyorum özelliklede sesdeki başarısı en önemliside tiz deki performansı bakalım siz neler diyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

yolda beyler cumartesi gelicek aksilik olmazsa.

merak ediyorum özelliklede sesdeki başarısı en önemliside tiz deki performansı bakalım siz neler diyeceksiniz

Deniyecem hocam yazarim buraya sonuclarini

• incelemeni bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumbet

incelemeni bekliyoruz

• SES SİSTEMİ GELDİ ŞİMDİ SONY 55HX920 TV NİN GELMESİNİ BEKLİYORUZ.

GELSİNKİ TEST EDEYİM.

SONY  BDV-E980W nasıldır ?

SONY  BDV-E980W nasıldır ?

• Bu sistemi yaklaşık bir haftadır kullanmaktayım. Ürün sıfır açılmamış durumda geldi ve itina ile kendim kurdum.

Benim tv Philips 40PFL8605.Sony ses sistemi ile çok iyi ikili oldular.Tv nin kumandasıyla ses sistemini, ses sisteminin kumandasıyla tv yi kumanda edebiliyorum. Öncelikle paket sistemler içinde alınabilecek en iyi sistemlerden birisi.Ses performansı gayet güzel.Bas-Tiz çok dengeli, hazır ses modlarından ve tek tek hoparlör ayarlarından iyi bir ses ayarı yapılabiliyor.Mp3 performansıda iyi düzeyde.DTS ve DD performansına diyecek yok zaten.Ayrıca sistem wav uzantılı 5.1 DTS müzikleri ve 3D half sbs filmleri usb den okuyabilmektedir .
    Yalnız Tv nin gördügü elimdeki bazı 720p mkv filmleri okumadı .

Birkaç küçük ayrıntı olarakta; ana ünitenin arka bağlantı ve taban kısmı hariç ön panel ve gövdesi sert mika veya plastik tarzı bir maddeden yapılmış.Cihazda, kumandadan kapalı iken standby durumunda yanan kırmızı led ışık yok.Hoparlörlerin ön kısmı bezle kaplı.Sistemin ana menüsünün Türkçe dil seçeneği yok, ben mecburen İngilizce olarak kullanıyorum.Yine örneğin cihaza usb den HDD taktığımızda, içindeki film-müzik-fotoğrafları aynı sekmede görmüyor.Film izleyeceksek ana menüde video sekmesi var, uzaktan kumandanın yön tuşları ile video sekmesine gitmek gerekiyor.Müzik dinleyeceksek müzik sekmesine gitmek gerekiyor.
    Sistemden iyi bir bas alabilmek için subwooferin yerini de iyi tespit etmek gerekiyor.Ben biraz sub u gezdirerek bas denemeleri yaptım, şu an güzel ve iyi bir bas almaktayım.

İnternet olayına hiç bakmadım, benim için artı bir özellik değil.

Genel olarak biraz pahalı ama alınabilir bir ses sistemi ki tv ile aynı marka olsun diye Philips alabilirdim ama bu sistemi aldım.Ben memnum kaldım.
    Sistemle ilgili ilk izlenimlerim şimdilik bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 22 Ekim 2011; 10:00:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

Bu sistemi yaklaşık bir haftadır kullanmaktayım. Ürün sıfır açılmamış durumda geldi ve itina ile kendim kurdum.

Benim tv Philips 40PFL8605.Sony ses sistemi ile çok iyi ikili oldular.Tv nin kumandasıyla ses sistemini, ses sisteminin kumandasıyla tv yi kumanda edebiliyorum. Öncelikle paket sistemler içinde alınabilecek en iyi sistemlerden birisi.Ses performansı gayet güzel.Bas-Tiz çok dengeli, hazır ses modlarından ve tek tek hoparlör ayarlarından iyi bir ses ayarı yapılabiliyor**** performansıda iyi düzeyde.DTS ve DD performansına diyecek yok zaten.Ayrıca sistem wav uzantılı 5.1 DTS müzikleri ve 3D half sbs filmleri usb den okuyabilmektedir .
    Yalnız Tv nin gördügü elimdeki bazı 720p mkv filmleri okumadı .

Birkaç küçük ayrıntı olarakta; ana ünitenin arka bağlantı ve taban kısmı hariç ön panel ve gövdesi sert mika veya plastik tarzı bir maddeden yapılmış.Cihazda, kumandadan kapalı iken standby durumunda yanan kırmızı led ışık yok.Hoparlörlerin ön kısmı bezle kaplı.Sistemin ana menüsünün Türkçe dil seçeneği yok, ben mecburen İngilizce olarak kullanıyorum.Yine örneğin cihaza usb den HDD taktığımızda, içindeki film-müzik-fotoğrafları aynı sekmede görmüyor.Film izleyeceksek ana menüde video sekmesi var, uzaktan kumandanın yön tuşları ile video sekmesine gitmek gerekiyor.Müzik dinleyeceksek müzik sekmesine gitmek gerekiyor.
    Sistemden iyi bir bas alabilmek için subwooferin yerini de iyi tespit etmek gerekiyor.Ben biraz sub u gezdirerek bas denemeleri yaptım, şu an güzel ve iyi bir bas almaktayım.

İnternet olayına hiç bakmadım, benim için artı bir özellik değil.

Genel olarak biraz pahalı ama alınabilir bir ses sistemi ki tv ile aynı marka olsun diye Philips alabilirdim ama bu sistemi aldım.Ben memnum kaldım.
    Sistemle ilgili ilk izlenimlerim şimdilik bu kadar...

cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

hoparlörlerine bir bakarmısınız sadece mid den mi oluşuyor tweeter de varmı yani ses olarak beğenmişsiniz ama şöyle kaliteli medyalarda detaycı güzel net bir ses alıyormusunuz yoksa ortalama düzeyde güzel bir sesmi? eğer incelemelerde bulunduysanız örn; samsung ve lg nin son modellerinde gerçektende bir compakt sisteme göre ses performansı beni şaşırtmıştı...

• Teşekkür ederim Sn. @yuxeses

Sistemin hoparlörlerinin önü bezle kaplı ve gövdeye sabitlenmiş, iç tarafı görülmüyor.Yalnız sesi yakından dinlendiğinde 1 mid ve 1 tizden olduğu anlaşılıyor.Zaten sistemin özelliklerinde de hoparlörlere iki yönlü denilmiş.

Sistemin çok net ve temiz bir sesi var.Max ses 34 kademe, ben en fazla 20 de dinledim.İnsan sesleri ve konuşmalar gayet anlaşılır şekilde duyulmakta.
    Dediğim gibi kalbrasyonla kaliteli bir ses elde edilmektedir ve sub u iyi konumlandırırsanız çok iyi düzeyde bas performansı alınmakta.Hatta sound seçeneklerinden 'omni-dır' modu var, tüm hoparlörlerden extra bas vermekte, salonda değişik bir bas döngüsü oluyor.

Son model Samsungun sesini mağazada bende dinledim.O şaşırtıcı sesi bu cihazda vermektedir.Bana bir kompakt sistem olarak çok başarılı geldi diyebilirim.
    Neticesinde marka Sony olduğundan alırken fazla tereddüt etmedim.

• bende almayı düsünüyorum ay sonunda bende tv ve ps3 de kullanıcam ve orjinal blu ray filmlerde seyredicem tam bir ev sinema sistemi gibi olacak tavsiye ediyorsunuz degil mi ? yoksa 1600-1700 gibi fiyatı var bu cihazın yoksa bu fiyatlarda daha iyi bir cihaz var mı ?
  • @gumbet

Bu sistemi ben tavsiye ediyorum, rahatlıkla alabilirsin ama emin olmak istersen bir mağazada bizzat kendin görerek test edip öyle karar vermen daha iyi olur.Neticesinde herkesin görüntü ve ses algılaması farklı olabiliyor.
  • merhaba ben bu aleti temmuz 2011 de aldım. sony lcd tv de çalıştırıyorum. ses ve görüntü olarak mükemmel. pc den ev ağı kurarak wireles ile media player üzerinden film resim müzik herşeyi oynatıyor. usb e yada cd e kopyalamaya gerek yok. ancak mkv uzantılı blurayleri oynatamadım birde altyazıları görmüyor.(pc den, usb den, cd sürücüsenden denedim beceremedim). filmleri altyazıyı gömerek izliyorum. kitapçığında mkv oynattığını söylüyor forumdada altyazı oynattığını söylemişsiniz ama ben beceremedim. alt yazı için ülke kodları var 1538 olarak girilmiş acaba bundan mı kaynaklanıyor. 3 aydır sistemi baya inceledim sorularınız yanıtlayabilirim. benimde sorularıma yanıt verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.