Şimdi Ara

SONY ALDIM ŞİMDİ PİŞMAN OOOLDUM- LÜTFEN YARDIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :)
    nasıl biti ?
    mutlu son ?
  • çok kolay oldu.... bakın anlatayım. önce f10 ile baştan format. Yaklaşık 3 saat beklemenin ardından bu oly bitti. sonra torrent ile ultimate upgrade indirme faslı yaklaşık 20 saat sonra oda bitti. ardından upgrade yapıldı 1,5 saat felan sürdü. ardından 1 saat süren güncelleme ve türkçe patch yüklemesi... ardından yeniden başlattt... ve pc sonunda türkçe...

herkese teşekkürler...
  • bu ultimate olayı ile ilegili tafsilatlı bilgi isterim...
    ama illegal bi durummus gibi geldi ;)
    pm bilgilendirmesini yaparsanız sevinirim:P)
  • valla ben ıltimaate ı torrentten indirdim. illegal yani...
  • hocam fz serilerini türkçeleştirmek istersen vista ultimate kurman gerekir.xp kurmak istersen sorun yaşarsın bazı driever larını bulamazsın ve bazı özellikleri çalışmaz.sen bence vista ing olarak kullanmaya devam et.
  • illegal olması fark etmez lisans numaran elinde
  • Hadi Geçmiş Olsun
  • Arkadaşlar camera başka bi uygulama tarafından kullanılıyor uyarısı alıyorum yine. Nedşr bu sorun nasıl halledilir... çıldıracam yaa. Soğudum bu sony den...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimni

Arkadaşlar camera başka bi uygulama tarafından kullanılıyor uyarısı alıyorum yine. Nedşr bu sorun nasıl halledilir... çıldıracam yaa. Soğudum bu sony den...

Bence satin aldiginiz yere goturun
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz34

quote:

Arkadaşlar camera başka bi uygulama tarafından kullanılıyor uyarısı alıyorum yine. Nedşr bu sorun nasıl halledilir... çıldıracam yaa. Soğudum bu sony den...

Bence satin aldiginiz yere goturun

ABD den almıs makınayı
  • quote:

o sorun her marka da var sony ile alakası yok bütün markaların camerası aynı marka
  • dimni pm olarakta yolladım torrent dosyasının linkini yada adını olmadı hangi torrent sitesi kullanıyorsun buradan olmadı pm ile belirtirsen sevinirim.
    Birde bu upgrade yükseltme işini nasıl yapıyoruz bilen varsa bi açıklayıp işimizi kolaylaştırırsa çok güzel olur

quote:

valla ben ıltimaate ı torrentten indirdim. illegal yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: İçimdeki Deniz

quote:

o sorun her marka da var sony ile alakası yok bütün markaların camerası aynı marka

yok valla bu sorun özellikle sony de var. bende fz240e var. inanın aldığıma pişmanım şu an.
    nasıl elimden çıkartırım diye düşünüyorum aslında. sony nin sitesinden teknisyenle chat yaparak sorunu
    gidermeye çalıştım ama verdiği bilgileri uyguladım. ama olmadı. kameram hala çalışmıyor.
    mecbur extra kamera aldım onu kullanıyorum. lanet bişey diyecem kızmayın sony için.
    4 yıldır sony kullanıyordum çok meraklısıydım herkesede tavsiye ediyordum ama sony son yıllarda laptop adına
    hiçbir şey yapmıyor desem yeridir. toshiba son ürettikleri ile biraz fark yaptı bence.

neyse satarım yakında bunu. alırım bi toshiba a 305.. en güzeli .

• quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

quote:

quote:

yok valla bu sorun özellikle sony de var. bende fz240e var. inanın aldığıma pişmanım şu an.
    nasıl elimden çıkartırım diye düşünüyorum aslında. sony nin sitesinden teknisyenle chat yaparak sorunu
    gidermeye çalıştım ama verdiği bilgileri uyguladım. ama olmadı. kameram hala çalışmıyor.
    mecbur extra kamera aldım onu kullanıyorum. lanet bişey diyecem kızmayın sony için.
    4 yıldır sony kullanıyordum çok meraklısıydım herkesede tavsiye ediyordum ama sony son yıllarda laptop adına
    hiçbir şey yapmıyor desem yeridir. toshiba son ürettikleri ile biraz fark yaptı bence.

bence daha kötü karar

• bendede fz 240e/b var hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar şubat tan berı kullanmaktayım ne ısı ne kamera nede baska bırsey bu kamera orjınal vista kullanırkende calısmadımı sende?
    eğer yok calıstı dersen bendekı kamera drıverlarını yollayayım bırde onları dene

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

arkadaş satarsan banada haber ver bi zahmet.Bu meretin 2.eli beş kuruş etmiyor...Elimizde patladı resmen.. Toshiba ların eski teknolojili napa nesli işlemcili A100 ler bile daha çok para ediyor.

Tuuurppp sıkayım o Sony nin büyük markalığına!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• bendeki model fz 240e 15 inc t7250 core duo 2 gb memory

ilk aldığımda çalışıyordu. daha sonra uptade ler ugrade ler derken uninstallar derken kamera
    çalışmadı. en son sony usa ile görüştüm chat ile kendi sitesinden ordaki arkadaş bikaç driver verdi orjinalinden kurdum fakat bi işe yaramadı..

yok hala yok kamera. sırf bu yüzden gıcık oldum diyebilirim. logitech harici kmera aldım onu
    kulllanıom
  • Buyrun benim makinanın camerasının direkt kullandığı dosyaları ekledim birde aygıt yöneticisinden fotoyu cektim sizdede aynımı bakarsınız

Download-Link #1:http://rapid-share.com/files/117028802/FZ240E-B_camera_driver.rar.html

İşinizi görür umarım

Buarada download linkinde adresin ortaasındaki ( - ) yi kaldırırsınız

quote:

bendeki model fz 240e 15 inc t7250 core duo 2 gb memory

ilk aldığımda çalışıyordu. daha sonra uptade ler ugrade ler derken uninstallar derken kamera
    çalışmadı. en son sony usa ile görüştüm chat ile kendi sitesinden ordaki arkadaş bikaç driver verdi orjinalinden kurdum fakat bi işe yaramadı..

yok hala yok kamera. sırf bu yüzden gıcık oldum diyebilirim. logitech harici kmera aldım onu
    kulllanıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm -- 23 Mayıs 2008; 17:33:37 >

• valla forumda okuyorum bu yazılanları sonra bana hafif bir tebessüm geliyor...üreten firma zaten hiçbirşey bilmiyor...bizim milletimizin huyudur...çamur at izi kalsın taktigi uygularlar...alırken ingilizce oldugunu biliyorsunuz sonra ortalıga düşüyorsunuz yok türkçe niye olmuyor yok o olmuyor falan filan...laptopun orjinal yazılım düzenini boz müdahale et...korsan yazılımı yükle ondan sonra driverlar calısmıyo diye haykır...o laptop hiç açılmasa yeridir...bide bu teknolojinin t sini bilmeyenler konusurya hasta oluyorum...neyse bu şikayet edenler inşallah sonyden daha iyi bir laptop üretirlerde bizde o lapttopu kullanırız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.