SONY TRİNİTRON 72 EKRAN TV + BOSCH FIRIN 2SİNİ ALANA 599 YTL SON FİYAT
2 ADET KUMANDASI İLE VERİLECEK PROGRAMLANABİLİR KUMANDASI İLE VERİLECEK HER CİHAZA KOMUT EDER (SIFIRI 200YTL CİVARINDA 2 SCART GİRİŞLİ YAN KOLONDA EKSTRA HOPARLÖR BAĞLANTILI ÇOK ÖZEL ORJİNAL ÜRÜNDÜR. ENTEGREDEN KAYNAKLI SORUN VAR AÇILIŞTA HAFİF TARAKLAMA YAPIYOR.
BOSCH SERAMİK FIRIN LİNKTEKİ ÖZELLİKTEDİR ANCAK BİZDEKİ ÜRÜN ORJİNAL ALMAN MALIDIR. ÇOK AZ KULLANILDI GEÇEN GÜN TÜP BİTTİ DENEME AMAÇLI ÇALIŞTIRDIK BÜTÜN ÖZELLİKLERİ ÇALIŞIYOR. LİNKTEKİ ÜRÜNDE DİJİTAL FIRIN KONTROL PANEL YOK BİZDE DİJİTAL KONTROL PANEL MEVCUT. LİNKTEKİ ÜRÜNDE ARKA ISITMADA EKSTRA ISITMA YOK BİZDEKİ ÇABUK ISI PANELLİDİR. LİNKTE 1250 YTL OLAN OCAK İÇİN 600 LİRA TALEB EDİYORUM (FİYAT DÜŞTÜ 500YTL İSTANBULA KARGO 40/50 LİRA BEN 100 LİRA FİYAT KIRDIM)
NOT: ŞUBEDEN ŞUBEYE ARAS KARGO %15 İNDİRİM YAPIYOR İSTANBULA 50 YTL DEN GÖTÜREBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER
dostum ürünlerin fiyatları pahalı.kullanılmıs ve resimlşere bakınca tv'nin ne kadar yıpranmıs oldugunu gorebiliyo insan.diğer ürünler de biraz yıpranmıs gibi gorunuyor.yani anlayacagın bu fiyatlara vermen cok zor.tvnin edecegi en fazla 100 ytl.fırın da en fazla 100 ytl eder.bundan fazlası biraz zor dogrusu
quote:
Orjinalden alıntı: _gLadiatoR _
dostum ürünlerin fiyatları pahalı.kullanılmıs ve resimlşere bakınca tv'nin ne kadar yıpranmıs oldugunu gorebiliyo insan.diğer ürünler de biraz yıpranmıs gibi gorunuyor.yani anlayacagın bu fiyatlara vermen cok zor.tvnin edecegi en fazla 100 ytl.fırın da en fazla 100 ytl eder.bundan fazlası biraz zor dogrusu
TV İÇİN YORUMUN TARTIŞILIR AMA SIFIRI 1250YTL OLAN ÜRÜNE 100LİRA EDER DEMEK HAKSIZLIK
AYRICA : İLANIN HEPSİNİ EN ALTINA KADAR OKURSAN sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. YAZDIĞINI VE SADECE ALICILARIN ALIYORUM ŞEKLİNDEKİ YORUMUNA AÇIK OLDUĞUNU; ASKİ DAVRANIŞTA İSE CEZALANDIRILACAĞINI GÖZLEMLERDİNİZ