Şimdi Ara

sony 55xf9005 5.531,55 TL Mediamarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ,sepette %15 inirim ile kargo dahil 5530 tl oluyor . Hatta 49sm8600 de 4500 civarı oluyor ilgilenenlere duyurulur.

• Hocam yalnız 55sm8000 modeli ne q serilerine ne de bu somy xf serisine en ufak yaklaşamaz. En basitindem paneli ips ve yenileme hızı 60 hz. Sakın bulaşma. Webos işletim sistemi hariç artısı yok. Bence görüntü kalitesi işletim sisteminden önde olmalı sonuçta tv izliceksiniz işletim sistemi değil
  • 5481.65TL diyor sepette cidden çok çok iyi fiyat 55nu8000 almamış olsam 1dk düşünmeden alırdım.
  • Iyi guzel panelde isletim sistemi cok sorunlu 5 6 aydir kullaniyorum.Cok ugrastiriyor samsung lg alin bence sony'ye bulasmayin.Cast i adam akilli calismiyor tek avantaji apk uygulamalari yuklenmesi baska bir avantaji yok.Panel iyi guzel hos fakat dedigim gibi sistemi stabil degil.
    Yinede memnunum fakat bu teknolojik urunlerde bir daha Samsung disina cikmayacagim Samsung haric ne aldiysam Samsung urunleri kadar tatmin etmiyor Samsung'ada arada sovsemde etsemde yine en iyisi Sammy beyaz esyasindan telefonuna kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Kasım 2019; 23:0:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panel kesinlikle cok iyi ama yazılım tizen veya webos gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY KDL-55W805C kullanıyorum 3 senedir zamanında 2650 tl ye almıştım. Android iyi güzel ama pek stabil değil ama sadece 1 kez çökme yaptı. Onun dışında şu anki yeni nesil çoğu tv den bana göre iyi

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Ben bi 6 aydır kullanıyorum çok memnunum,iptv ve netflix izliyorum,arada PlayStation oynuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamda Q60-Q70-xf9005 den birini alacakken bu fiyata aldım bir tane inşallah sorunsuz panel gönderirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    2 yıl önce açıldı
    LG 32LB652V 32'' SIFIR 1000 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan ürün bitmiş görünüyor arkadaşlar servis çağırdığımızda, panelde herhangi bir sorunda tutanak alacakmıyız geri iade için.
  • 65XG7077 nasıldır sizce ?
  • efsane fiyat

• Nasi bitti la

• Şansa bugün mediamarkttan 55q60r ı 5600 TL ye 10 taksit olarak almıştım.Bunu 5530 TL ye görünce bunuda aldım.Wakıf world kartım vardı 75 TL de ondan puan gelecek.Avantajix de kullandım ama henüz panele yansımadı ondanda iade gelirse ne ala.Yarın sabah gidip q60 ı iade edecem umarım doğru karar veriyorumdur.

• Samsungun Qledlerini gören birisi bu tv nin yüzüne bakmaz.

• LG 55 SM8600 indirimi beklemesem kesin alırdım. samsungda bu tv ye denk ne var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Too-Xaris -- 24 Kasım 2019; 23:57:30 >
  • Too-Xaris T kullanıcısına yanıt
    Bence q60 ile q70 arasında konumlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Samsungun Qledlerini gören birisi bu tv nin yüzüne bakmaz.
    Sony xf 9005 kullandınızmı neye dayanarak bu yorumu yaptınız.Q60 dan iyi olduğunu düşünüyorum bu sonynin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 25 Kasım 2019; 0:7:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Too-Xaris

LG 55 SM8600 indirimi beklemesem kesin alırdım. samsungda bu tv ye denk ne var?
    Hocam yalnız 55sm8000 modeli ne q serilerine ne de bu somy xf serisine en ufak yaklaşamaz. En basitindem paneli ips ve yenileme hızı 60 hz. Sakın bulaşma. Webos işletim sistemi hariç artısı yok. Bence görüntü kalitesi işletim sisteminden önde olmalı sonuçta tv izliceksiniz işletim sistemi değil

• şubat kullanıcısına yanıt
    Kesinlike değil ikisinin de görüntü kalitesini görmüş biri olarak söylüyorum. Vaktiğinz olduğu zaman Qledleri gir inceleyin Qledlerin tv dünyasına bambaşka bir boyut kattığını sizde fark edeceksiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.