Şimdi Ara

SONY 55EX710 4.750 Nasil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar SONY 55EX710 led tv bakiyorum, 4.750 fiyat aldim 10 taksit, sizce fiyat ve performans olarak nasildir bu televizyon ? Muadil olarak alabilcegim bu donanim ve fiyat araliginda baska marka tercihiniz var midir ? Ayni televizyonun 55inch LCD olani var 3999"a ama LED kasa dizayn olarak cok daha ince ve guzel duruyor, fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim, tesekkurler..



  • fiyat bence gayet iyi... led le lcd nin goruntu kalitesi arasinda bi fark yoktur ama 710 modelinde ortam sensoru var + olarak, ama bu pek ise yarayan bisey deil, mesela 10dk ya ayarliosun tv oda icinde 10dk boyunca bi hareket algilamassa goruntuyu kapatio ve sadece ses gelio... vede led lerde clouding sorunu olabilio ve tv yle ugrasmana sebep olabilir... mesela bende ex700 vardi ve clouding sounu vardi, servise gonder gel filan dertten baska bisey deil. led ler heryere isigi esit oranda yayamaz bu nedenle sorunlar cikabilio. sana tavsiyem oturmus teknoloji olan lcd yi secmen daha ii olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bethesda82

    Arkadaslar SONY 55EX710 led tv bakiyorum, 4.750 fiyat aldim 10 taksit, sizce fiyat ve performans olarak nasildir bu televizyon ? Muadil olarak alabilcegim bu donanim ve fiyat araliginda baska marka tercihiniz var midir ? Ayni televizyonun 55inch LCD olani var 3999"a ama LED kasa dizayn olarak cok daha ince ve guzel duruyor, fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim, tesekkurler..


    Fiyat olarak hiçte fena değil. Ben de araştırıyorum bu TV'yi. Fiyatı nerden aldığınızı özelden mesaj atma imkanınız olursa sevinirim.. Tşk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.