Şimdi Ara

Sony 46hx920 ekranda iki tane dikey çizgi, yardım lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

46hx920 den memnunmusun ? mümkünse biraz yorum yaparmısın ?
  • Dostum kablo tv var ben de sd ve hd yayınlar mukemmel hatta bazı dizilerde falan sd'yi
    hd gibi izleyebiliyorum. Görüntü olarak gayet memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim.
    Ancak bulutlanma var biraz onu da tam kestiremedim menude ayar yaparken arkadaki siyah fonda(tam siyah değil hafif açık)
    ekranda köşelerde klasik beyazlanma var sağ üstte de biraz yayılmış gibi. Fakat siyah bir
    foto koyup deniyorum ya da filmlerde full siyah sahne yakalıyorum o zaman da tv kapalı mı acık mı
    anlayamıyorsunuz hiç sızma bulutlanma görünmüyor, nasıl böyle birşey oluyor anlamadım.
    Maç izlerken de sol üstte sankim dse denen sey var kanal logosunda titreme oluyor.
    Bunlar pek rahatsız edici düzeyde değil ve birçok tvde bulutlanma vs ile karşılaşılacağı için
    ben de su anda gayet memnunum

• tşk.ler arkadaşım..klasik led tv lerde görünen ışık sızması, bulutlanma gibi sorunların sony led tv lerde daha az olduğu söyleniyordu zaten...
  • rica ederim baska sormak istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz. Goruntu disinda smart ozellikleri pek kullanisli degil yalniz, film oynatma isini laptopla hallettigim icin denemedim. dogal ve net goruntu arayanlar icin bu fiyata alinasi bir tv, dusunuyorsaniz stoklar bitmeden kacirmayin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk.ler arkadaşım...ben görüntü kalitesinden başka bir şey aramıyorum zaten..gerisini medya oynatıcılar hallediyor fazlasıyla..TV nin ana unsuru olan görüntüdür..gerisi de fasa fisodur..görüntü işlemeyi de Sony iyi yapar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 8 Nisan 2013; 10:27:45 >
  • HX920 den memnunmusun hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 24 Nisan 2013; 22:23:07 >
  • Dostum futbol maclarinda ekranda ton farki olusuyor,nasi anlatsam ekranda bazi bolgelerde iyice dikkat edince bole kirlilik varmis gibi gorunuyor sanirim banding dedikleri sey az da olsa bende var :( insallah ilerde basimi agritmaz bu durum. Bunun disinda bir sorun yok mac disindaki goruntulerde gayet dogal ve net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.