Şimdi Ara

SONY 2700mah rechargable AA Pil 2li paket 9.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz önce mediamarkt'tan(ümraniye) geldim. sony 2700.mah AA şarjlı pil 9.90 idi.normalde fiyatı 19.90.daha önce de almıştım bu pilden.özellikle fotoğraf makinasındaki performansı inanılmaz..toplam 3 paket daha aldım..almak isteyenlere tavsiye ederim arkadaşlar

• peki kumanda pili diye tabir edilen AAA tipi pillerde indirim var mı?
  • bunun yanında 4 tane AAA 950 mah lık seti de 11.90 a aldım..alman markasıydı piller ancak henüz kullanma fırsatım olmadı :D
  • buna iyi şarj cihazıda varmıydı kaça ?
  • süpersin hocam... uğrarım bi ara...
  • baktığımda bir sürü şarj cihazları da vardı.. ancak adını bilmediğim markalar.ancak şarj cihazlarına şuna dikkat etmek lazım..şarj cihazıyla beraber yanında-pakette pil de hediye ediyorlar. ancak pillerin güçleri her zaman düşük oluyor..yani paketteki pillerin..AApiller için ya 2100 mah oluyor AAA piller için de 750 mah falan.. ben mah rakamı yüksek pillere bakıyorum her zaman..ama tekrar söylemem gerekirse bu sony piller cidden çok uzun gidiyor...bende GP power quick şarj cihazzı var..5 saatte şarj ediyor..sony pllerimi de hep bunla şarj ettim..
    syg,
  • 1 saat de hatta 30 dk da şarj eden ucuz zoom gibi aletler çıkmış bun udeneyen varmı pile zarar vermede ntam doluyomu bu sürelerde ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mediamarktda sadece cesit bol. Fiyatlar piyasa duzeyinde. Ben efcell aldim daha yeni. Henuz kullanmadim ama iyi gibi gorunuyor f/p olarak. Almak isteyenlere tavsiyem verecegim linke bakmalaridir

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=718000000&productid=DK718049204
  • Normalde 2500 maH üstü AA pil olmuyor. Markaların yazdıkları değerler 1 seferliğine çıkılabilrn değerler. Zaten 2700 pil de alsanız üstünde 2500 typical gibi bir ifade de görürsünüz. Aynı şekilde AAA pil için de 800 üstü yok.

Bu arada marka konusunda tavsiye isteyenler için şöyle diyeyim, elimde GP, Varta, Panasonic ve Energizer var. Ayrıca da önceden Duracell denedim. Bunların içinde en iyisi kesinlikle Energizer. Ondan sonra Varta geliyor ve az farkla diğerleri sıralanıyor. Energizer ın kullan at pilleri de Duracell'in tüm modellerinden daha uzun ömürlü. Ama yeni lityum kullan at pilleri daha uzun ömürlü olabilir. Onları denemedim henüz.
  • ben trust marka almıştım medimarkt dan a usb den pirizden oto çakmaktan şarj ede biliyo 4 adet 2700 kalem pill 2 tanede kumanda pili werdi 1100 luk gayette memnunum 34 ytl civarı almıştım galıba
  • quote:

Orjinalden alıntı: extinct

ben trust marka almıştım medimarkt dan a usb den pirizden oto çakmaktan şarj ede biliyo 4 adet 2700 kalem pill 2 tanede kumanda pili werdi 1100 luk gayette memnunum 34 ytl civarı almıştım galıba

ben de sizin aldığınız setten de var ayrıca. 24.90 gibi bi rakama almıştım trust marka pilleri ve şarj cihazını.ancak sony ile kıyasladığımda kullanım ömrü açısından inanın kıyas bile edilemez...syg
  • gp veya duracell den şaymayın derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

gp veya duracell den şaymayın derim...

dostum inan bana ben ne sony ne de başka bir firmanıbn temsilcisim..banka müfettişiyim ben.
    bunları niye söylüyorum. sadece bu pilin performasına gerçekten şahit olduğum ve insanların da bundan faydalanması için söylüyorum bütün bunları...fotoğraf makinesindeki performansı inanılmaz...sy,g
  • arkadaşım hangi fot.makinasında kullanıyorsun bu pilleri makinanın ekran boyutu ve çözünürlüğüde şarj da etkin oluyorda o yüzden sordum
    quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

quote:

dostum inan bana ben ne sony ne de başka bir firmanıbn temsilcisim..banka müfettişiyim ben.
    bunları niye söylüyorum. sadece bu pilin performasına gerçekten şahit olduğum ve insanların da bundan faydalanması için söylüyorum bütün bunları...fotoğraf makinesindeki performansı inanılmaz...sy,g
  • quote:

Orjinalden alıntı: maslan7

arkadaşım hangi fot.makinasında kullanıyorsun bu pilleri makinanın ekran boyutu ve çözünürlüğüde şarj da etkin oluyorda o yüzden sordum
    quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

quote:

dostum benim foto mak. samsung s850. 2.5 inc ekrana sahip ve 5 optik zoom..bu makinada baya bir gidiyor. zoom yapıyorum fotoğraflara bakıyorum..flaşlı foto çekiyorum..syg

• http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=87951&productid=bd70109
    12.29 ytl ye havale ile gb daha mantıklı degil mi
  • Bahsi geçen ürünü kullanıyorum, Eğer bahsettiğiniz markalardan birinden daha kısa sürede (aynı test koşullarında) biterse gelip diyin ki SONY iyi pil yapmıyor. İnanılmaz bir pildir ki teknosada bakın hangi pil daha pahalı?
  • GP şu cartlak renklerini değiştirmediği sürece beni cezbedemeyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.