Şimdi Ara

Sony 2.Dalga ICS güncellemeleri yolda geldi gibi :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
8.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ics 4.0.4 ün linki falan var mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: action4ever

Kamerada değişme yok o sorun sonynin kamera driverindan kaynaklaniyo ama yeni guncellemeyle cozerler belki bilemiyorum
    4.0.4 ise gingerbreade oldukça yakin bi hızda şu an fakat menü geçişleri yine akıcı değil o da farklı bi launchere geçince düzeliyor sonynin launcheri android 4e optimize edilmemiş sanırım

menüler akıcı deilse sıkıntı büyük. extra launcher kullanmak istemeyenler olabilir. 4.0.4 den öte sürüm cıkarmı arc için orasıda bilinmez..
  • quote:

Kamerada değişme yok o sorun sonynin kamera driverindan kaynaklaniyo ama yeni guncellemeyle cozerler belki bilemiyorum
    4.0.4 ise gingerbreade oldukça yakin bi hızda şu an fakat menü geçişleri yine akıcı değil o da farklı bi launchere geçince düzeliyor sonynin launcheri android 4e optimize edilmemiş sanırım

Peki hocam senin kullandığın sürüm haftaya gelecek olan ics nin aynısımı acaba?Çünkü ben bir önceki ics dağıtımındaki kullanıcı sorunlarını ve geri bildirimleri değerlendirip daha kararlı bir sürüm olmasını bekliyordum.En azından ben olsam öyle yapardım.İnşallah stabildir....
  • youtube dan arc s 4.0.4 videosunu izledim. cihazda kasma yok ama ağır işliyor. GB kadar seri degil. arc s de öyleyse bizde nasıldır.. Ya GB e devam yada cihazı satıcaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Mayıs 2012; 12:49:07 >
  • Stock rom yerine farklı romlar deneyebilirsiniz launcheri değiştirmek için
    Ilk denediğim romda vardı Xperia home o yüzden yandex shell indirmistim oldukça akıcı tavsiye edebilirim.
    Telefondayim o yüzden link veremiyorum xda da neo v development kisminda mevcut birsürü 4.0.4 rom pek bilginiz yoksa bulasmayin derim yanlış birşey yaptığınızda dönüşü çok zor oluyor kendimden biliyorum :)

Şu an da i-scream 11 romunu kullanıyorum nightelf kernel ile birlikte
    Gelecek olan romun aynısı degil ama çok fark ta olduğu söylenemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action4ever -- 26 Mayıs 2012; 12:51:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yinede iyimserim.İnşallah stabil olur.Birde doomkernel vs yüklendimi olur biter.Yoksa cihazdan vazgeçemiyorum.Ayda bir telefon değiştiririm ama arc dan vazgeçemedim.Şuan acronium 8.2 rom kullanıyorum.Cihaz yağ gibi kayıyor.1.6 ghz oc gerçekten çok iyi..Şarjıda gayet iyi.Eğer stabilite yoksa 4.0.4 de acroniuma devam...
  • 4.0.3 e göre oldukça stabil olduğunu soyleyebilirim.
    Zaten 4.0.4 sürümü de google'ın stabilite için çıkardığı bir sürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

menüler akıcı deilse sıkıntı büyük. extra launcher kullanmak istemeyenler olabilir. 4.0.4 den öte sürüm cıkarmı arc için orasıda bilinmez..

Sony'nin 4.0.4'te desteği keseceğini sanmıyorum, zira X10'u 1.6'dan 2.3.6'ya kadar getiren Sony Arc'tan desteği 2 güncelleme ile kesmez. Sola'yı güncelleyeceği zaman bir sürüm daha çıkartabilir.

Öte yandan Sony'nin kendi launcherı çok geri kaldı. Özelleştirme açısından çok kısıtlı. 3. parti launcherların yarısı kadar özelleştirilebilirse keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 26 Mayıs 2012; 15:20:39 >

• hatta millet yüklemeye başlamış SI değiştirerek felan yapabileniniz varsa yani bu işlerden anlayan çok faydalı olur türkiye için verilmeden önce :D
  • Benim cihaz yurtdışı.Aşağıdaki listeye göre benim cihaz için çıkmış(SI : 1246-9496 ).Ancak imei fake olduğu için seus yada pc companion güncelleme yapmıyor.Tüh beaaa..

http://talk.sonymobile.com/thread/38387?tstart=0
  • SI listede yok bi ümit yinede taktım pc ye ama tepki yok :D uzun zamamndır update alamıyorum telefona heyecanlıyım :D
  • bu arada güncelleme yaklaşırken sorayım. bazı arkadaşlar update yaparken fabrika ayarlarına dönmesini seçin diordu pcc da mesajları felan senkronizasyon yapıp daha sonra alabilme ihtimalim varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sup3rNatural

xda dakiler dağıtılmaya başlandı diyor.http://talk.sonymobile.com/message/199356#199356
    http://talk.sonymobile.com/thread/38385?tstart=0
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1672891&page=3

benim arc da o liste de alan rakamlar yok

• Güncelleme alan yok serverlar ancak hazırlanıyor list on bilgi sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

Güncelleme alan yok serverlar ancak hazırlanıyor list on bilgi sadece

Hocam bu fake imei ile güncelleme alamıyorum.bunun bir şekli yokmudur acaba server i kandırma gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

quote:

Hocam bu fake imei ile güncelleme alamıyorum.bunun bir şekli yokmudur acaba server i kandırma gibi..

Elle flashtool kullanmaktan başka çağre yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

quote:

Elle flashtool kullanmaktan başka çağre yok

Eyvallah teşekkür ederim hocam.İlk bize gelecek son biz yükleyecez herhalde

• gençler güncelleme yapmadan önce karttaki önemli dosyaların kopyasını alıp kartı formatlayın. stabilite için bunu yapmanız gerek.

• heycan yapmayın yarın muhtemelen alıcaz güncellemeyi neo_v romu var nette avrupa genel romu isteyen yüklesin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678690
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.