Şimdi Ara

Sony 10000 mAh Powerbank & 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürün (http://www.akakce.com/tasinabilir-sarj-cihazi/en-ucuz-sony-cp-v10-10000-mah-fiyati,3985451.html) ile iPhone 5s'i kaç kere şarj edebilirim? Kullanan var ise görüşlerini bekliyorum.

• Emre-X kullanıcısına yanıt
    Hocam 5S bataryası yaklaşık 1500mAh olduğu için sanıyorum ki 6-7 kez şarj edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • max 6.
  • Emre-X kullanıcısına yanıt
    En fazla 3 veya 4 kere şarj edersiniz. Bu cihazlarda kayıp oranları az olmuyor. Çünkü çlerinde yer alan pillerin voltajı 3.7 volt fakat USB çıkış gücü 5 volt olduğu için ona çevirirken oluşan ciddi bir kayıp oluyor hocam.

• geçen gün samsung bayinin birinden power bank alıcaktım.. Ordaki yetkili biriyle ufak bi sohbete girdik.. Dediğine göre güç olarak hangisini alırsan al 500 kere şarj ettikten sonra bunların ömrü bitiyor.. Doğru mu söyledi yoksa sıktı mı bilmiyorum.. Varmı bu konuda yorum yapıcak birisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

geçen gün samsung bayinin birinden power bank alıcaktım.. Ordaki yetkili biriyle ufak bi sohbete girdik.. Dediğine göre güç olarak hangisini alırsan al 500 kere şarj ettikten sonra bunların ömrü bitiyor.. Doğru mu söyledi yoksa sıktı mı bilmiyorum.. Varmı bu konuda yorum yapıcak birisi?

Söylediği doğru ama ömrü bitmiyor. ömrü azalıyor. örnek veriyorum 5000 mah lık bir batarya iphone u 3 kere şarj yapıyorsa, 500 şarj döngüsünden sonra 1 sefer şarj yapıyor . ve şarj yaptıkca bitmeye başlıyor ömrü
  • quote:

Orijinalden alıntı: İYF

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

geçen gün samsung bayinin birinden power bank alıcaktım.. Ordaki yetkili biriyle ufak bi sohbete girdik.. Dediğine göre güç olarak hangisini alırsan al 500 kere şarj ettikten sonra bunların ömrü bitiyor.. Doğru mu söyledi yoksa sıktı mı bilmiyorum.. Varmı bu konuda yorum yapıcak birisi?

Söylediği doğru ama ömrü bitmiyor. ömrü azalıyor. örnek veriyorum 5000 mah lık bir batarya iphone u 3 kere şarj yapıyorsa, 500 şarj döngüsünden sonra 1 sefer şarj yapıyor . ve şarj yaptıkca bitmeye başlıyor ömrü

anladım.. 500 şarjda az değil tabiki.. her gün yapsan 2 yıl idare eder seni 100tl verdiğin cihaz...Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam alacağınız taşınabilir şarj cihazının yazan mAh sının %60 70 ini bulun sonra onu telefonunuzun batarya mAh sına bölün kaç defa şarj edeceğini görürsünüz.
    10.000 mAh 5S i 4 defa kesin. Yaklaşık 4.5 defa şarj ediyor.
    Ayrıca Xiaomi 10400 mAh, onu öneririm. Sanal pazardan uygun fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

Arkadaşlar merhaba

Bu ürün (http://www.akakce.com/tasinabilir-sarj-cihazi/en-ucuz-sony-cp-v10-10000-mah-fiyati,3985451.html) ile iPhone 5s'i kaç kere şarj edebilirim? Kullanan var ise görüşlerini bekliyorum.

• Sony 500 dongu garanti veriyor. İcindeki pil sony uretimi ve yatay konumlandirilmis. Normalde kalem pil formatindaki liion pilleri birbirine baglayıp devreyi tamamlarlar. Sonyde böyle değil. Tamamen kendi ğretimi yatay pil kullanıyor. Bu sayede %80 üzerinde verim alınabiliyor. Oldyköa kaliteli bir powerbank ve tasarımı gayet güzel. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Sony 500 dongu garanti veriyor. İcindeki pil sony uretimi ve yatay konumlandirilmis. Normalde kalem pil formatindaki liion pilleri birbirine baglayıp devreyi tamamlarlar. Sonyde böyle değil. Tamamen kendi ğretimi yatay pil kullanıyor. Bu sayede %80 üzerinde verim alınabiliyor. Oldyköa kaliteli bir powerbank ve tasarımı gayet güzel. Tavsiye ederim

Ama bu powerbank 1000 döngü kutusunun üzerinde de yazıyor, 500 değil. Evet gerçekten kaliteli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.