Şimdi Ara

SoNuNu iyİ okUyUn...!(işTe fArK Bu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçeye bi önerim var;kendi işinize bakın...

Benden alıntıdır.

kalatasaray diye bi kulüp yok.Onu Galatasaray olarak değiştirirsen sevinirim...

Mehmey Y.Yılmaz adlı yazar bozması da delikanlıysa çıksın Fbnin Şükrü Saraçoğlu'nun yerini vakti zamanında devletten 1 liraya aldığını da yazsın..Ama bu konuya hiç değinmemiş zatı muhterem...Yoksa işine mi gelmemiş...

Bi de Galatasarylı taraftarların geçen sene Store'lara bıraktığı parayla Fbli taraftarların Fenerium'a bıraktığı paradaki cüzi farkı görsün öyle ötsün..Gsli taraftarlar kulüp bu haldeyken bu başarısızlıklar yaşanırken bile pohpohlanan camiadan aşağı kalmamışlardır o merak etmesin..

• quote:

Orjinalden alıntı: sarı907

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

kalatasaraylılar kendini gene kaf dağının tepesinde gormeye basladı...
    kaf dağı= türk futbol dağı

kimlerle tartışıyoruz biz yaw

fare dağa küsmüş dağın haberi olmamıs gibi ozlu bi sozle bu olayı açıklayalım ozaman

dağlarla ilgili atasözleri bolca var mesela hazıra kaf dağı bile dayanmaz(hangi kulübü anımsatıyor acaba)!!!
    arkadaşlar hemen atlamışlar ama kendi kulübünüz bu ara dağlara taşlara bayrak dikiyormuş ,başarılarınızın yer aldığı kaf dağı da dahil.hemen de oltaya geliyonuz bayılıyorum size

• quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

@yankee

Mehmey Y.Yılmaz adlı yazar bozması da delikanlıysa çıksın Fbnin Şükrü Saraçoğlu'nun yerini vakti zamanında devletten 1 liraya aldığını da yazsın..Ama bu konuya hiç değinmemiş zatı muhterem...Yoksa işine mi gelmemiş...

Bi de Galatasarylı taraftarların geçen sene Store'lara bıraktığı parayla Fbli taraftarların Fenerium'a bıraktığı paradaki cüzi farkı görsün öyle ötsün..Gsli taraftarlar kulüp bu haldeyken bu başarısızlıklar yaşanırken bile pohpohlanan camiadan aşağı kalmamışlardır o merak etmesin..

Şimdi senin söylemlerine göre stadın bulunduğu arsa FB'nin oluyor demek ki.

O arsa FB'ninse FB hala neden devlete kira ödüyor. Önceden bir şeyler olmuş ama o arsa şu anda devletin elinde.

• orası hala devletin bilip bilmeden konuşma heryıl 2milyon $ kira ödeniyo 49 yıllığına kiralandı bizim mülkümüz yok,olanların hali ortada.
    quote:

@yankee

• saraçoğlu 1 liraya alınmış olsa bile alınan yerde mütahitlik değil spor yapılmıştır yani amaca uygun kullanılmıştır sonrada devlete geri vermiştir şu an devletin.utanması arlanması olan gs li arsa muhabbetine girmez senelerce devletten geçinmiş bir sürü tapulu araziye sahip olmuş şımarık çocuk misali gs dahada utanmadan istiyor saha yapmaya 40 dönüm yeter alsın oraya saha yapsın ama saha kimin umurunda amaç mütahitlik yapmak uefa yı aldığından beri çingene cakası yapanlar o cakanın ceremesini çekecek o kupa uğruna borçlanırken kime sordu devletin imkanlarıyla değil kendi imkanlarıyla kurtulup düze çıkacak büyük olan bunu başarır.buna karşı tapulu kümesi olmayan fenerbahçe gs yi tapularıyla birlikte satın alacak güçte işte bütün fark burada camia büyüklüğü iyi gün taraftarları sizi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 18 Ocak 2006 9:37:51 >

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

@yankee

Şimdi senin söylemlerine göre stadın bulunduğu arsa FB'nin oluyor demek ki.

O arsa FB'ninse FB hala neden devlete kira ödüyor. Önceden bir şeyler olmuş ama o arsa şu anda devletin elinde.

ayrıyetten Fenerium we gs storeların gelirlerini kıyaslamaya bile kalkma derim

• Bu sezonki forma rekorundan haberin yok heralde
  • fbnin staddaki gişe gelirleri farkı dışında gs dan çok daha fazla bir legal geliri yok.. varsa yazın öğrenelim. fbnin 100 milyon dolar geliri var deniyor yazar mısınız şu şu kadar toplam 100 milyon ediyor diye.. birisi fb gs ı tapulu mallarıyla beraber alır demiş nasıl oluyor ben anlamıyorum. nereden geliyor bu güç?? stad dışında gelir farkı yok. cl ye gidiyosunuz hadi ama 2. tura çıkmadınız daha oradan da para kazanamıyosunuz? lisanslı ürün satışında aradaki farkın şampiyonluklarınıza rağmen çok az olduğunu da biliyoruz. ben merak ediyorum fbnin geliri nerden geliyor diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 18 Ocak 2006 12:51:38 >

aradaki fark fenerium vergi rekortmeni
    forma alana bilet bedava gs store?????????????????????????????

Fenerbahçe Spor Kulübü`nün sahibi olduğu ve Fenerium markası ile ürün pazarlayan şirketimiz Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş., organizasyon, mağaza açma, ürün satma ve satış rekorları yanında bir rekora daha imza attı ve vergi rekoru kırdı!

İstanbul Defterdarı Sayın Kadir Boy’dan alınan 21.06.2004 tarih ve 1649 sayılı yazı ile, Şirketimizin Vergi Dairesinin tüm mükellefleri arasında en çok vergi ödeyen ilk on mükellef arasında olduğu bildirildi ve bir teşekkür belgesi verildi.

İstanbul Defterdarı Sayın Kadir Boy`un yazısında, “Vergi ödevlerini tam ve zamanında yerine getiren mükelleflerimize müteşekkiriz. Bu bağlamda 2003 yılı gelirleriniz üzerinden ödediğiniz vergilerle bütçe gelirlerine önemli katkılarda bulunan SİZ VERGİ REKORTMENİ MÜKELLEFİMİZ için şükranlarımızın bir ifadesi olarak hazırladığımız Teşekkür Belgesi’ne hak kazanmanız nedeniyle tebriklerimizi sunar, önümüzdeki yıllarda da bu başarınızın devamını dilerim.” ifadeleri yer aldı.

• quote:

aradaki fark fenerium vergi rekortmeni
    forma alana bilet bedava gs store?????????????????????????????

Fener vergi rekortmeni
    Bu arada Fenerium mağazalarını işleten F.Bahçe Spor Ürünleri A.Ş. 2005 yılında verilen kurumlar vergisi beyannameleri üzerinden tahakkuk eden kurumlar vergisi sıralamasında Göztepe Vergi Dairesi'nde 5. sırada yer aldı.

Orjinalden alıntı: somali

fbnin staddaki gişe gelirleri farkı dışında gs dan çok daha fazla bir legal geliri yok.. varsa yazın öğrenelim. fbnin 100 milyon dolar geliri var deniyor yazar mısınız şu şu kadar toplam 100 milyon ediyor diye.. birisi fb gs ı tapulu mallarıyla beraber alır demiş nasıl oluyor ben anlamıyorum. nereden geliyor bu güç?? stad dışında gelir farkı yok. cl ye gidiyosunuz hadi ama 2. tura çıkmadınız daha oradan da para kazanamıyosunuz? lisanslı ürün satışında aradaki farkın şampiyonluklarınıza rağmen çok az olduğunu da biliyoruz. ben merak ediyorum fbnin geliri nerden geliyor diye?

gs uefa kupası aldığı sene fenerbahçe forma satışından adidas tan ödül aldı başarıyla alakalı değil taraftarlıkla alakalı bu işler.
    fener taraftarı icraat yapıyor sizler dedikodu gelir nerden geliyormuş falanda filanda devleten dilenmediği kesin en azından..

o yukarıdaki vergi ödüllerini almak için çok satış yapıp para kazanmak lazım öpücükle vermiyorlar .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 18 Ocak 2006 13:15:38 >

• vergiyi çok ödemeniz güzel birşey tabi ama her kulübün vergisini tam ödediğini söyleyemeyiz. o yüzden bu haber çok daha fazla satış yaptığınızı kanıtlamaz bana göre. ha fb tabi şu yıllarda daha çok satış yapıyor doğrudur ama rakamları görmüştük gazetelerde. aramızda bahsettiğiniz gibi bir uçurum yok. daha çok forma satıyosunuz diye 100 milyon dolar gelir olmaz bence. bir de dedikoduculukla suçlamışsın ama ben merak ettiğim bir soruyu size sordum. alakası nedir anlamadım. mantıklı sorulara alışı değil bünyeniz sanırım.

Fenerbahcenin sattigi ürün adeti 1.100.000 cirosu 16.000.000 $ buda ürün basi 14,55 $ yapar.

Galatasaray'in sattigi ürün adeti 720.000 cirosu 14.000.000 $ buda ürün basi 18,67 $ yapar.

Ki bu basının fbyi en fazla gazladığı dönemlerde elde edilmiş rakamlar. Galatasaray taraftarı az katkı yapıyor diyen yazar bozması alsın da bu rakamlara bi baksın..En rezil dönemimiz de bile ürün başına daha fazla para harcamışız..Fbde aradaki 2 milyon dolar farkla stadı yaptı zaten öyle mi? Dalga mı geçiyorsunuz siz bizimle ya!!

İcraat bu mu sarı907? Fb 10 ilde 35 fenerium store açmış Gs ise 5 ilde 16 mağaza açmış..Ve aaradaki fark 2 milyon dolar.. Bizim yönetim biraz kaliteli olsa biraz icraat yapsa.Bi iki yıldız getirse durum böyle mi olurdu??

Bi de kalkıp Fb stadını 1 liraya aldı ama şimdi kira veriyor demişsiniz.. E iyi o zaman kardeşim bizde şimdi devletten 1 liraya arziyi alalım sonra kira verelim oraya.. Sportif amaç için kullanmaktan bahsediyorsanız da gidip Kenan Evren lisesinin arazisine bakmanızı tavsiye ederim.. Orada baya bi sportif amaç için kullanaılacakmış..

• quote:

vergiyi çok ödemeniz güzel birşey tabi ama her kulübün vergisini tam ödediğini söyleyemeyiz. o yüzden bu haber çok daha fazla satış yaptığınızı kanıtlamaz bana göre. ha fb tabi şu yıllarda daha çok satış yapıyor doğrudur ama rakamları görmüştük gazetelerde. aramızda bahsettiğiniz gibi bir uçurum yok. daha çok forma satıyosunuz diye 100 milyon dolar gelir olmaz bence. bir de dedikoduculukla suçlamışsın ama ben merak ettiğim bir soruyu size sordum. alakası nedir anlamadım. mantıklı sorulara alışı değil bünyeniz sanırım.

mantık
    ne yani her alınan mala fiş kesilmiyormu gs storede ya problem ne biliyormusun sizin yöneticileriniz bir yalan söylüyor sonra kendileride inanıyor sizde inanıyorsunuz yuvarlanıp gidiyorsunuz.

• bir üstündeki posta bak bakalım. neden bahsettiğimi anlama yolunda belki bir iki adım atarsın..

ayrıca tekrar ediyorum fazla forma satmayla 100 milyon dolar bütçe olmaz. 100 milyon dolar bütçe için lyon gibi 5 milyona oyuncu alman 30 milyona satman gerekir. ya da porto gibi. dikkat edersen verdiğim örnekler fb gs ayarında takımlar. şu anda daha iyiler tabi özellikle lyon. bana de ki şu yüzden bütçemiz 100 milyon dolar.. sorumdaki mantıksızlığı yüzüme vur böylece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 18 Ocak 2006 14:28:16 >

Somali biz ne kadar safmışız ya.Sadece biz değil Spk, Maliye falan da safmış..

bir üstündeki posta bak bakalım. neden bahsettiğimi anlama yolunda belki bir iki adım atarsın..

ayrıca tekrar ediyorum fazla forma satmayla 100 milyon dolar bütçe olmaz. 100 milyon dolar bütçe için lyon gibi 5 milyona oyuncu alman 30 milyona satman gerekir. ya da porto gibi. dikkat edersen verdiğim örnekler fb gs ayarında takımlar. şu anda daha iyiler tabi özellikle lyon. bana de ki şu yüzden bütçemiz 100 milyon dolar.. sorumdaki mantıksızlığı yüzüme vur böylece..

fazla formayla olmaz ama fazla forma tamamlayıcı olur 100 mil.dolar bütçeyide ilan edenler açıklar veya açıklamıştır ben bilmiyorum.
    35 mil.dolar sadece stattan kazanıyor

• quote:

Spk gibi o kadar profesyonellin çalıştığı kurumu da kandırıyorlar yani.. Bravo sarı907 çok doğru bi noktaya değindin.Bi sen gördün bu detayı tebrikler.

Somali biz ne kadar safmışız ya.Sadece biz değil Spk, Maliye falan da safmış..

yapılan satışlar ödenen vergilerden belli olur yukarıda bu konuda ödül alan hakkında 1 kaç şey yayınladım ben gs nin sattığı formaya fiş,fatura kesmeyeceğini zannetmiyorum eğer fenere yakın satışı varsa o da bir yerlerden vergiyle ilgili bir teşekkür alırdı bu kadar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.