Bildirim
sonunda sansım döndü be :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lol ahahahhaha çok güldüm bu topice iyi bir takas mı resmen çöpe atmışsın güzelim stafı Lol o stafla dünyaları alırsın bırak +7 seti +8 set verirler -
saolda 21 gb veren yok :) xte napalım priet kasıyom bare ısıme yarar en azından +3 en az 7 8 gb kardayım... shel seti 1 haftaya gıyıcem stafı napımki -
Ahahahahha bi de 7 8 gb karda mısın? Lol lan çok güldürdün beni o staf en iyi paper mage stafı adamlar ona neler verio bi bilsen ahh ahh ne ettiğini bi bilsen intahat edersin -
quote:
Orjinalden alıntı: EfeAYDIN
Ahahahahha bi de 7 8 gb karda mısın? Lol lan çok güldürdün beni o staf en iyi paper mage stafı adamlar ona neler verio bi bilsen ahh ahh ne ettiğini bi bilsen intahat edersin
Paper magelerin en iyi stafı ama sende biraz abarttın.. 2 ay önce x'de +6sını sordum adam dual md8 istedi.. -
tamam +5 si 50 gb +7 siz 90 100 gb ama +3 cü ancak bu kadar ediyo en az bende senın kadar biliyom canım.... -
+6yla +1 arasında pek fark yoqki bak farkında mısın ama itemler genelde +7 ve üzerinde fiyatlar katlanır mesala bizzat bana 1000 tane item verseniz +1 bunların hepsini 6ya geçir deseniz 1ini yakmadan geçirrim +6ya da dual md 8 azz da istememiş dual md+8 çok mu ucuz ama genede azz istemiş bu arada server nere ona göre fiyat değişir eski serverlarda çok çok ucuz ama pathos logos ronark gibi serverlarda çok az olduğu için çok çok pahalı mesala benim elimden pathosta dol+7 hb+7 wp md+8 geçti çok fazla olmadığı için serverda bunlara dünyaları verdiler lycaon da çok para oluo yeni serverda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 29 Mayıs 2007; 1:06:42 > -
dostum ben x piyasasından bahsediyom artık elımde param kalmamıstı vede ben hic anvilde gülmedim napım sansım yok basamıyorum bilmiyorum basmayı tovbeliyim anvilede yaklasmıyom xte bulunan ve en iyi en cok oyunu bilen magelere sordum cogu +21 gb ye sat dediler ama hic kimse 30 gb eder demedi ve bende basamıca göre daha dogrusu kumar oynamaktansa sattım 30 gb cebimde en azından 30 gb hep 0 gbden daha büyüktür ve ben kar ettim herseye ragmen benim serverda -
efe aydın piyasalardan haberin yok sanırım gb çok değerlendi bence arkadaş iyi bir takas yapmış 15 gb+olarak almış.1 haftadır gece gündüz moradondayım Dediğin gibi bu stafa dünyaları veren görmedim hatta bi kere birisi +3 ünü tezgaha bile koydu para yoktu çekemedim.Gb muthiş değerlendi pp bile tezgaha düştü maneste
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X