Şimdi Ara

Sonunda iPhone için VoIP programı çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Installer programı ile yükleme yapamayan arkadaşlarhttp://sip.free.fr/releases/siphon.zip adresindeki hazır Siphone.app klasörünü telefonunuza atarak programı yükleyebilirsiniz.

Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun.Artık telefonunuzla wi-fi üzerinden ücretsiz bir şekilde yurtdışı görüşmeler ve çok ucuza yurtiçi görüşmeler yapabileceksiniz.

Programın çalışması için 1.1.2 veya 1.1.3 firmware ihtiyaç var.Tabi en önemliside telefonunuzun jailbreaked olması.Bunların hepsi tamam ise installer programını açın, source kısmındanhttp://sip.free.fr/releases/rep.xml adresini ekleyin.Daha sonra alttaki menüden install bölümüne gidip ordan programı bularak yükleyin.Programı açıp sol köşedeki SIP butonuna tıklayın ve ayarlar kısmına gelin.

2.resimde sırasıyla

kullanıcı adınız: (voip servis sağlayıcınızdan aldığınız kullanıcı adınız)

şifreniz: (şifreniz)

sip sunucu adresi: (örn: sip.lowratevoip.com )

kayıt süresi: 800 yapın

Telefonunuza ücretsiz amerikan hattı almak için imzamdaki siteye bakabilirsiniz.
    Birde ricam, kullanan arkadaşlar program hakkındaki yorumları yazarsanız sevinirim.Elimde şu an iPhone olmadığı için deneyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 16 Şubat 2008; 19:24:28 >

• şuan deniyorum sonucu editlicem güzel bişeye benziyor
  • deniyorum..
  • Beceremedim nedense
  • Sunucu adresi ve kayıt süresi girmeme izin vermiyor nedense
  • bende source u yüklerken takılıo 2 kere denedim olmadı...
  • arkadaşlar birde ipod touch için olanı deneyin.Bu program kadar ayrıntılı ve şık değil ama kullanımı aynı.Yine kullanıcı adı şifre ve sip sunucu adresi giriyorsunuz.

source adres http://touchmods.net/rep.xml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 14 Şubat 2008; 17:53:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: scqo

Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun.Artık telefonunuzla wi-fi üzerinden ücretsiz bir şekilde yurtdışı görüşmeler ve çok ucuza yurtiçi görüşmeler yapabileceksiniz.

Programın çalışması için 1.1.2 veya 1.1.3 firmware ihtiyaç var.Tabi en önemliside telefonunuzun jailbreaked olması.Bunların hepsi tamam ise installer programını açın, source kısmındanhttp://sip.free.fr/releases/rep.xml adresini ekleyin.Daha sonra alttaki menüden install bölümüne gidip ordan programı bularak yükleyin.Programı açıp sol köşedeki SIP butonuna tıklayın ve ayarlar kısmına gelin.

2.resimde sırasıyla

kullanıcı adınız: (voip servis sağlayıcınızdan aldığınız kullanıcı adınız)

şifreniz: (şifreniz)

sip sunucu adresi: (örn: sip.lowratevoip.com )

kayıt süresi: 800 yapın

Telefonunuza ücretsiz amerikan hattı almak için imzamdaki siteye bakabilirsiniz.
    Birde ricam, kullanan arkadaşlar program hakkındaki yorumları yazarsanız sevinirim.Elimde şu an iPhone olmadığı için deneyemedim.

nasıl oluyo bu şimdi gidip bi yerde voip servisine üye mi olmamız lazım skype ile olmuyo mu :P

• voxalot.com'a üye olup 6 haneli numara alabilirsin ve diğer voxalot üyeleriyle sınırsız ve ücretsiz görüşebilirsin.Dilersen bu voxalot numarana yine ücretsiz amerikan sabit hattı alıp dünyanın her yerinden aranabilirsin.
  • yapabilen varsa bi anlatsın yauf ben denedim olmuo
  • Bende yapamadım maalesef..
  • arkadaşlar ilk mesaja programın kendisi koydum.Eğer installer ile yükleyemiyorsanız dosyayı indirip kendiniz telefona atın dosyası birde öyle deneyin.Eğer bu olmazsa size birde itouch için yapılmış programın dosyalarını koyacağım.

Deneyen arkadaşlar lütfen buraya deneyimlerini yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 19 Şubat 2008; 0:47:42 >
  • amerikan sabit hattı kısmında kaldım
  • Myst_Fko arkadaşım,iPhone üzerinden voip ile biryeri arayabildinmi program çalışıyor mu ? Ayrıca amerikan sabit hattının alımında nerede zorlandığını Pm atarsan yardımcı olabilirim.
  • hemen deniyorum teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.