insanlar hp yi bi mok.zannediyo Türkiyede, halbuki bilseler o büyük ulu hp lerinin inanılmaz müşteri hizmetinin zatece bi isimden olduğunu ne yaparlardı acaba ,artık açıklama yapmıyacam çünkü yapa yapa dilimde tüy bitti.alan alsın hayırlı olsun ama hp bizden uzak olsun...
millet datrona,monstere bok atıyorr...3 aylık hp nin ızgarası paslanıyo, koca hp kullanıcı hatası diye değiştirmiyo, mok attıkları datron ve monster ise o sorunlu bölümü anında yenisi ile değiştiriyo....
şuan için servis en iyisi acer sanırım
arkadaşlar hp'nin pavilion'unu bencede çok sükseli üretmiş,çok güzel bir tasarım ve renk uyumu tasarlamış.benim aldığım amilo pro v2065'e xp pro kurdum,ancak halen işlemcinin cache'i 2 mb olan 1451 ag modelinimi alsaydım diyorum ama yukarıda okuduklarıma göre almamalıyım ne dersiniz?
ne yazık ki çoğu belki de hepsi doğru,sadece hp için değil fs ve pekçok firma yapıyor,almanya'da sorunlu ürünler tamir görüp ihaleye çıkar baş alıcı teknosadır,altına etiket yağıştırırlar tamir görmüş diye ama teknosa ve diğer firmlar bunları çıkartır.tomshardware'de hp yüzüne başına gelenleri anlatmıştı.yine de servsi ağı en çok olan hp.Birşey alırken ne yazık ki dua edip almaktan başka şansımız yok.
arkadaşlar bende yakında Hp kullanıcıları arasına katılacağım işallah ama karasız kaldığım bi konu var yardım ederseniz sevinirim.... ama biraz acil çünkü 3-4 gün sonra herhalşgi birini almam lazım ve benhala kararımı veremedim...