msn şuan müsait değilim kurban50@hotmail.com yarın inş müsait olurum 1 kere değişmiş alalaal yaw ne iş buda bozuk ha ayıp yaw tüketici hakkı diye işey var iyice arştırmak lazım bu durumda hakkınız ne
evet 1 kere değişti 20 gün içinde şimdi kasada oynama var ankara genel mudurluğune mail attım zane cevap gelir
maile gelir heralda cevap siz tel açın isterseniz direk konuşun
yarın tel de açıcam garanti flan ama var uğrascak vakit yok bende vede o kadar para veriyoz malın iyi olmasını istersiniz demi sizlerde ama şimdi baktım fn f5 e basnca ekran ın parlaklık arttı ama siyah ekranda kendimi göremiyom
yaw ekran parlak olsaymış iyi olurmuş
arkadaslar sizide çok uğraştırdım ama değişitrmekten vazgeçtim bi süre daha kullanim sorun olursa ekran da paladı
EKRAN PARLADI İŞİN GÖRÜLDÜ
kızba kurban kardes en çok sen destek veridin sen musayet olduğunda konusalım senle teşekkürler herkeze
YOK YAW NE KIZMASI SEVİNDİM İŞİNİN GÖRÜLDÜĞÜNE KEYFİNE BAK SEN
büyük harf le yazıdğın için biliyosun buyuk harfle yazmak bağırmak demek
başka forumda evet öylede burda da böylemi bilmiyorum forum kurallarını okuyum bakalım
satılan urun gerı alınmaz mantıgı bıttı arkadaslar.. memnun kalmassanız de3gıstırmek,baska bır utun almanız ıcın magza ıcı alısverıs cekı vermek yada paranızı ıade etmek zorundalar.. onlar bunu bole solemezler ama bu boyledır... bıraz zorlayın bak nasıl yola gelıyolar:D
haaaa bunu ogrendınız dıye hayvanlık yapmaya da gerek yok ama.. ne ınsafsızlar var 7 kere laptop degıstıren.. hakkını bılıyor tabı problem olsa hakkı ama poroblem olmadan da degıstırıyor lavuk.. bu forumda yoktur ole lavuklar ısallah yoksa soledıme pısman olurum
benden alınan mallar her zaman değişir.. üstünü verirsin olur biter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme