Şimdi Ara

SONUÇLAR AÇIKLANANA KADAR AİLE BASKISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam emekli asker, çocukluğumdan beridir bana hep sert duygusuz oldu. Kendisi fedakar bir insan olduğu için benim de fedakar olmamı istedi. Sınav senemde her gün beni çalıştırdı. Hariciyeci yani diplomat olmamı istiyor. Ankara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü okumamı istedi. Çok çalıştım ama olmayacak. Babam sınavın iyi geleceğinden emin olduğu için bana telefon aldı bilgisayarımı yeniledi. Ben çok utanıyorum onu mutlu edemeyeceğim için. Ankara Üniversitesi bana gelmeyecek. Babamla ne yaparım bilemiyorum. Yardım edin forum.

• Ailelerin genel sorunu bizim seçimlerimizi düşünmeden kendilerinin yaşamak istediği hayata göre seçim yaptırtmaları. Babanız iki üzülür geçer hocam önemli olan hayatta sizin mutluluğunuz. Biraz bencil olmak gerekiyor bence bu dönemde. Ben sadece kendi geleceğimi düşünüp üzülüyorum. Babam benim sınav sonucumdan dolayı hayal kırıklığına uğruyacaksa kendi sorunu, onun istediği düzeydeki kişi olmak için çalışmadım hiçbir zaman, o da bunun farkında. Elinizden geleni yaptıktan sonra üzülecekseniz kendinize üzülün
  • illaki ankara üniversitesi olması şart mı

• netler ne bide onu yaz

• hocam 2018de 100k geliyor bölüm 60k civarında. Ankara isteme sebebi de üniversitenin geçmişi yüzünden. Mülkiye asırlık okul neredeyse. Bence çok iyi bir okul değil ama babam istiyor diye giderdim sorun olmazdı. Zaten okumak istediğim bölüm yok.

• Benim babam da polis daha 5 yaşından beri beni çalıştırdı doktor olmamı istiyordu 2018 27k geliyor o da diyor ki bu sene ben 17k bekliyorum. Ne olacak bizim halimiz aq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk girişiniz miydi hocam

• Ailelerin genel sorunu bizim seçimlerimizi düşünmeden kendilerinin yaşamak istediği hayata göre seçim yaptırtmaları. Babanız iki üzülür geçer hocam önemli olan hayatta sizin mutluluğunuz. Biraz bencil olmak gerekiyor bence bu dönemde. Ben sadece kendi geleceğimi düşünüp üzülüyorum. Babam benim sınav sonucumdan dolayı hayal kırıklığına uğruyacaksa kendi sorunu, onun istediği düzeydeki kişi olmak için çalışmadım hiçbir zaman, o da bunun farkında. Elinizden geleni yaptıktan sonra üzülecekseniz kendinize üzülün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU YIL SINAV ZOR OLACAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • patheticmuggle kullanıcısına yanıt

zaten yapacak bir şey yok hocam

• Hocam sen ailenin biricik oğlu olduğun için macbook almaları gerektiğini düşünen eleman degil misin xd

• lan olum benden umidi kestiler sanayide çalışıom 15 gündür yarın da tıpıl tıpış gitcem mezuna kal falan da demiyorlar direkt babam diyo ocağa kadar çalış bir şey olmaz son 6 ay çalışırsın

• hellface H kullanıcısına yanıt

Hocam aldılar işte ama hak etmiyorum bunu

• Öyle bişi yaparsan harcarsın kendini karamba

• jiijii kullanıcısına yanıt

çalışıoz babba yapcak bişe yok

• Planınız nedir hocam?

• otçu baba kullanıcısına yanıt

7 ağustosta tatile gitvem kuzenlerle 13-15 gibi döncem daha da çalışmam zor bi iş kolay olsa neyse de

siz siz olun sınava en iyi şekilde hazırlanın benim gibi günler kala hastalanmayın, bunu bir mazaret olarak görüyorlar

bu sene berbat bir sıralama gelecek yazmamktan çekiniyorum mühendislik

• otçu baba kullanıcısına yanıt
    SEN 21 YASINDA DEGIL MIYDIN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.