Şimdi Ara

Sonsuz enerji hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişi bu olaya hep imkansız der, ama yapan yapıyor.

Bende düşündüm ki, bu konu hakkında aramızdaki bilgili kişilerin yardımıyla ortaya bir şey çıkarabiliriz. Bu konudaki fikriniz nedir?

• Mıknatısla yapılanları diyorsun sanırım.

Acıkcası hic denemedim ama youtube'deki videoları izledikce heyecanlandım cünkü eger böyle bir sey varsa gercekten ülke kurtulur.
    ( Elektrik Faturasından :) )

En basit sekli ile CD'nin üstüne mıknatısları dizip diger mıknatıs yaklastırılıyordu ve sonsuz enerji :D

Denemek lazım.

İnsallah o cakmak manyetosuyla yapılanı demiyorsundur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tak bi güneş paneli 4.000.000.000 yıl rahat et
    sonsuz enerji diye bir şey yok sürtünme kuvveti diye de bir şey var çok yüksek verimliliğe sahip bir sistem üretilse bile bir sonu olacak
  • Miknatislar hakkında çok bakmadim ama su çakmak manyatosu veya diğer şeylerle yapilanlarin hepsi yalan milleti kandiriyorlar !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyetik olanlardan bahsediyorum. Bu arada sonsuz derken elbette sonsuz değil. Böyle bir sistemin bakımlarının elbette yapılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclock Makinesi -- 11 Temmuz 2014; 1:11:22 >
  • Selam ,

Sevdiğim bir söz : "Any sufficently advanced technology is indistinguishable from magic"

Şu videoyu ben çektim : http://www.youtube.com/watch?v=JpCiNz8cLKQ

Ama arkasında açıklanabilir bir teknoloji var : mıknatıs, reed röle , pil , beyaz kağıdın altındaki teller ve motor :-)
  • sonsuz enerjiyi buldum enerji kaybolmadı kapının önüne yığıldı evden çıkamıyorum acil destek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.