Şimdi Ara

sonraki adım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.. bundan yaklaşık 1 yıl önce oyuna başlamıştım. ilk başlarda 8-10 lvl e kadar yapay zekaya karşı oynadım kendimi yeterince geliştirdiğime inandığımda pvp girmeye başladım. yavaş yavaş lane leri ve şampiyonları öğrendim. öyle çok şampiyon da açmadım şu an bile 46 şampiyonum var ama açtıklarımı ezilmeyecek kadar öğrendim. birtakım şanssızlıklar sonucu gümüş lige yerleştim. şu an her lane de oynayacak kadar bildiğimi düşünüyorum. her lane için zevk alarak oynayabileceğim şampiyonlarım var. artık bu aşamadan sonra ne yapmalıyım? bi lane seçip orada hatta o lane de ustalaşmam mı lazım? 3-5 hero seçip sadece onlarla mı oynamalıyım? oyunu zevk için oynuyorum ama aynı zamanda oyunumu da geliştirip yükselmek için neler yapabilirim? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• İşi profesyonel yöne çekmek istiyorsan 1-2 koridorda ustalaşman daha faydalı. Ama her koridorda oynamak da önemlidir deneyim katar sana.
  • öncelikle yanıtınız için teşekkürler hocam kendi fikirlerinizi belirtmişsiniz saygı duyarım ama söylediklerinizin bir çoğuna katılmıyorum. ben çok iyi çok profesyonel bir oyuncuyum demiyorum hiç demedim de zaten. bir çok bronz vardır benden daha iyi bir çok gold plat vardır belki benden daha kötü. ben ilk 5 maçımı yazın attım 5 te 5 yaptım. kötü oynadığım oldu mu oldu takım taşıdı benim takımı taşıdığım oldu mu oldu. kalan 5 maçı ödüller verilmeden önceki hafta yaptım benim şanssızlığım bu oldu. kalan 5 maçın 4 ünü kaybettim. ilkinde son pickte nidalee alıp 2 . mid olucam diyip sonra 5 gezgin çizmesi alıp feedleyen adam yüzünden, diğerinde oyun başı 2-3 kez ölüp sonra millete ana avrat kayıp afk kalan adam yüzünden kaybettik. birinde ben de kötüydüm kabul ediyorum karşı vayne tek başına oyun taşımıştı ben thresh iken. son lose umda suptum yanımda adc olduğunu iddia eden bi velet vardı farm yapmayı bırak belki ilk kez oyun oynuyordu. dediklerinizi zaten yapıyorum haritayı totemlemek sürekli yaptığım iş sadece supportken değil adc ya da jungle oynarken de yaparım sürekli. takımdakiler eğer feeder sa eğer afk varsa takımda yapacağın çok şey yok karşısı biliyorsa. sen istediğin kadar lane aşamasında ez diğer laneler feedlerse işin mucizelere kalmış demektir. saygılarımla.

• bu arada şunu anlamıyorum ben zaten çok iyi olduğumu iddia etmedim hatta konu da bununla alakalı değil. illa laf sokmaya çabalayan bi iki kişi çıkıp diyecek ki sen lowsun o yüzden öyle oynamayı bilmediğinden öyle sen kötüsün diye öyle vs vs. hayret ediyorum size hiç mi gelmedi böylesi ? solo oynayan adam lane i ittirmeden base gidince jungle kuleyi korumak için minyonları aldı diye feedleyen bile gördüm ben.
  • Herşeyi oyna. Yeterince iyi olunca tek bir role yönelirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cheddar Bob kullanıcısına yanıt
    her şeyi derken tüm heroları mı tüm lane lerde mi? tüm lanelerde yeteri kadar oynadığımı düşünüyorum aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: xellym

her şeyi derken tüm heroları mı tüm lane lerde mi? tüm lanelerde yeteri kadar oynadığımı düşünüyorum aslında

Tüm rolleri demek istedim. Hangi lane de hangi champ ne zaman ne kadar vurabilir yada ne kadar tanklayabilir gibi temel mekanikleri öğrenmen lazım. Sonra syndra nası öyle vuruyor yeaaa diye ağlamaman gerek. Kısaca bütün rolleri öğren. Öğrenme kısmın bitince kendini platda falan bulacaksın zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cheddar Bob kullanıcısına yanıt
    anladım şimdi.. yalnız dediğim gibi tüm rollerde oynayabiliyorum kimin karşısında ne yapmam lazım az çok biliyorum. çok oynadığımdan değil ama izliyorum okuyorum oynadığım oynamadığım hemen hemen tüm heroların skill setlerini biliyorum. ama az oynuyorum o zaman sizin önerinize göre pratik yapmam lazım sanırım. teşekkürler
  • Benim 550 yapay zeka maçım var sırf alışmak için
  • Ani hasar veren champlarla daha yukseklere cikabilirsin bence sirf o yuzden hep mid oynarim cok da eylenceli. Sonucta adc ye 500 vurdugunda bi annieyle yaklasamiyorlar bile

• midde genelde ziggs ahri bazen de zedle oynuyorum çoğunlukla ziggsle ama mid bana çok sıcak gelmiyo ne bileyim çok konsantre olmayı gerektiriyor hem minyon odaklı hem karşı rakibi oyundan düşürmeye çalışırken aynı zamanda karşı jungleri gözetlemek bir yandan da top ve bot lane e bakmak lazım kısaca zor geliyor diyelim hakkıyla oynamak için .. bana kalmadıkça oynamıyorum açıkçası yani pek tercih etmiyorum ama ziggsle fena oynamam
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    bende o kadar yok ama mutlaka yeni hero açtığımda oynarım bazen yeni buildler denemek için oynarım yapay zekada normal oyundan önce. ne gerek var bişeyleri denemek için normal oyunu zehir etmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: xellym

bende o kadar yok ama mutlaka yeni hero açtığımda oynarım bazen yeni buildler denemek için oynarım yapay zekada normal oyundan önce. ne gerek var bişeyleri denemek için normal oyunu zehir etmeye

Aynen öyle milletin oyununu rezil etmemek adına 550 oyun atmışım geçen görünce bende şaşırdım

İzlemekte faydalı ama oynamak pratiklik kazandırır

• Yorumun için teşekkürler. Bahsettiğin şeyleri anlıyorum çoğu bildiğim şeyler hak da veriyorum ama önceden de söylediğim gibi öyle saatlerce oyun oynamadım 500 oyun hiç oynamadım max 350 normal vardır. 23 ranked 15 galibiyetim var zaten çok iyiyim demedim hatta konu bile bu değil benim için lig çok önemli de değil yalnızca yaşadığım şanssızlıktan bahsettim benim hatam ne oldu adc pref jungle pref diyen adamlara bırakmam oldu gittim sup aldım supla ancak bir yere kadar taşıyabilirsin sonra ne olacak? Neyse özet olarak hala tam olarak iyi görmüyorum kendimi ve bu aşamadan sonra ne yapabilirim onu soruyorum. Teşekkürler

• JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardo yalnız botlara karşı da bir yere kadar verim alınabiliyor. ama yine de mekanikleri tam kavrayana skillere tam alışana kadar botlar candır. bazıları normal game i deneme tahtası olarak görüyor malesef anlamıyorum onları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.