Şimdi Ara

Sonim Quest XP3.20 Garantili Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahibinden.com ilanı için tıklayınız.
    Dünyanın en dayanıklı telefonu Türkiye'de Garantili olarak satışlarına başladı!!

3 yıl koşulsuz garantisi ile Sonim Quest'e sahip olmak çok kolay...

SONİM XP3 QUEST GENEL ÖZELLİKLER

* Tuz, sis, nem, taşınma darbeleri ve sıcaklık şokuna karşı MIL-810F sertifikası
    * Çifte enjeksiyon uygulanmış sertleştirilmiş kauçuk kasa
    * Herhangi bir açı ile betona 2.0 m’den düşmeye göre değerlendirilmiştir.
    * 5Hz’den 500Hz’e kadar titreşim koruması
    * Mikropartiküllerin geçişini engelleyen gözeneksiz kasa
    * Optimal çalışma koşulları -20 °C ile +55 °C arasında
    * Çiziklere karşı dayanıklı ekran
    * Tuş takımı 500.000 basış için test edilmiştir.

Anahtar Özellikler

Flaşlı 2MP Kamera
    Dahili GPS
    Fener Işığı
    FM Radyo
    Sonim Uygulamaları
    MSD Kart yuvası (2GB’a kadar)
    J2ME

Çekirdek Platform/Fonksiyonlar

PC Senkronizasyonu
    Philips Nexperia 5210 platformu
    ARM-9 işlemci
    EDGE üç bantlı (900, 1800, 1900 MHz ve 850, 1800, 1900 Mhz)
    12’den fazla dil desteği
    Bluetooth (2.0) DUN, OPP, SPP, HSP, HFP,POO
    WAP desteği (2.0) • SMS kapasitesi— 1000 mesaja kadar

Pil

1850 mAh 18 saat konuşma 1500 saat bekleme süresi

Fiziksel Özellikler

Boyutlar: 119mm x 56mm x 25mm
    Ağırlık: 170 gram

GCF/CE sertifikaları
    7 tuş ve 10 programlanabilir kısayol
    2.5mm kulaklık çıkışı ve şarj için Mini USB portu
    Özel ses düğmeleri

Ses Sistemi

20mm çapında suya karşı dayanıklı yüksek ses
    vermek üzere tasarlanmış hoparlör

Ekran

176 x 220 çözünürlük ve 64.000 renk
    67 x 37mm görünür alan + 7 satır veri

Yazılım Paketi

Standart servis SMS
    WAP, Polifonik zil sesi desteği (MIDI)
    MP3 zil sesi desteği

Opera Mini ile web sitelerine erişim
    Yatay ve tam ekran görüntüleme
    Ayarlanabilir resim kalitesi
    Java SDK

Standart Aksesuarlar

Şarj adaptörü
    Kemer klipsi
    Tornavida
    Kablolu kulaklık
    Diğer Aksesuarlar
    Araç şarjı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• cihaz çok güzelmiş ama fiyat vermeniz zorunlu yoksa ilanınız silincektir.

edit: oops sahibinden linkini farketmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 24 Ocak 2010; 19:53:01 >
  • hemen veriyorum kusura bakmayın bilmiyorum kuralları... sahibinden.com ilanı ile aynı fiyat 830$ 'dır...
  • Acaba kimse aldımı merakdan soruyorum sadece?
  • Merhaba, forum üzerinden şu anda kimse almamış olsada diğer satış kanallarımız ile onlarca ürünü satmış bulunmaktayız. Bilginiz olması açısından alan kişiler arasında banka yöneticileri, veteriner, doğa insanları, kargo şirketi çalışanları ve diğer bir çok kesimden insan bulunmakta.

Saygılar,
  • sahibinden.com ilanında,

satıcı ismi: yosi
    soy ismi : benzesin

kimden : mağazadan

Bu bilgiler güvenilirlik konusunda insanı çelişkiye düşürüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 23 Şubat 2010; 16:11:56 >
  • Doğrudur kendisi benim, ne konuda çelişkiye düştünüz anlayamadım. Türkiye yetkili satıcısı biziz ve bende satış temsilcisiyim. sorularınız ve ID confirmation için yosi.benzesin@sonim.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

saygılar

Sonim Türkiye
    Yosi Benzesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tr de satış başlamış ama kaç tane satar bu fiyata ?

bence çok daha fazla özellikle çıkmalı piyasaya bu firma.. bu fiyata bu telefon sadece onlarca satar gibi.. hayırlısı olsun..
  • Merhabalar,

Cihaz sandığınız kadar az satmıyor. Piyasada bu cihazın özelliklerine sahip başka bir cihaz olmadığı için (Bu kadar dayanıklı) piyasada tek diyebiliriz ve her gün onlarca satş yapılıyor. Ayrıca bildiğiniz gibi hem dayanıklı hem dokunmak hem onlu bunlu telefonlar üretmek oldukça zor bu otobüste hem cam kenarı hemde koridor tarafı olsun demek gibi birşey oluyor. Önümüzdeki bir kaç sene içinde firma Blackberry tarzında cihazlar yapmayı planlıyor ancak o cihazlar çıkana kadar 3-4 ayda bir telefon kıran kişiler için bir vazgeçilmez durumunda cihaz.

saygılar,
  • bu şu kırılmadığı iddia edilen ama ürün tanıtımı sırasında kırılan telefon değilmi (:
  • Merhaba,

cihaz kırılmaz olarak değil ancak dünyanın en dayanıklı telefonu olarak satışa sunuldu. ancak normal kullanım koşullarında kırılmaz olarak değerlendirmek yanlış olmaz. sizin bahsettiğiniz fuardaki tanıtım sırasında olan durum anladığım kadarı ile. orada durumda muhabir akvaryumun sivri kenarına cihazın ekranını bir kaç kez çok kuvvetli bir şekilde vurmak sureti ile cihazın ekranını kırmayı başardı ancak cihaz o durumda bile çalışmaya devam etti. o şekilde daha bir süre sizi idare edecek kadar kullanabilirsiniz. sonrada cihazın en önemli özelliği olan koşulsuz garanti kapsamında cihazınızı yenisi ile değiştirebilirsiniz.

Bilginize,
  • 830 dalır veriyorsam şut çeksem de kırılmaması lazım
  • Ki kırılmıyor :) Tarafımdan denenmiştir. Youtube'dan nelere mahruz kaldığını görebilirsiniz.
  • iphone yada benzeri üst model bir cihaz alıp 2 yıl herşeye kasko yaptırsak bu cihazdan daha ucuza gelir ve ondan sonra cihaza ne olursa olsun kimse sorun etmez. ayrıca bu forumdakıler zaten telefona gözleri gibi baktıkları için böyle bir cihaza ihtiyaç duyucaklarını ve bu kadar fazla parayı verıceklerını sanmıyorum. ayrıca dış yapısı haricinde hiçbir extra fonksiyonu yok gibi. ( bence dış yapısıda çok kötü görünüyor.) tabi bunlar bizim düşüncelerimiz belki bizde hata vardır. Anlayışınıza sığınarak fikrimi söyledim umarım sorun olmaz. Hayırlı işler dilerim.

Not : Lütfen forumda bu cihazdan alan olursa bana haber etsin merak ediyorum alan olucakmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olasılıksız

iphone yada benzeri üst model bir cihaz alıp 2 yıl herşeye kasko yaptırsak bu cihazdan daha ucuza gelir ve ondan sonra cihaza ne olursa olsun kimse sorun etmez. ayrıca bu forumdakıler zaten telefona gözleri gibi baktıkları için böyle bir cihaza ihtiyaç duyucaklarını ve bu kadar fazla parayı verıceklerını sanmıyorum. ayrıca dış yapısı haricinde hiçbir extra fonksiyonu yok gibi. ( bence dış yapısıda çok kötü görünüyor.) tabi bunlar bizim düşüncelerimiz belki bizde hata vardır. Anlayışınıza sığınarak fikrimi söyledim umarım sorun olmaz. Hayırlı işler dilerim.

Not : Lütfen forumda bu cihazdan alan olursa bana haber etsin merak ediyorum alan olucakmı.

Forumdan alan çıkmayabilir tabi hocam, ancak bu tip cihazların (Cep telefonu tavsiyelerinde de var bununla ilgili yazdığım bir kaç şey) amacı çevresel koşullardan o an itibariyle etkilenmeden işlevini devam ettirmesi. Yani X marka ve model bir cihaz sizin en çok ihtiyaç duyduğunuz anda çalışmaz hale gelmesi sonucu kasko vs nin bir anlamı olmuyor. (Ekstrem sporlar yahut belli mesleklerde olanlar demek istediğimi anlayacaktır. Ki onların tek tercihidir bu tip cihazlar. O insanları da evet bu forumda görmek imkansız gibi bir şey. Malum yaş skalası oldukça düşük :D ) Zaten bu tip cihazlarda görüntü mühim değil, işlev tamamen. Olay zaten dış yapısı kısacası

• bu olumsuz yorumları yapanların genelde masa başı işlerde calıştıgını düşünüyorum...
    eger zorlu arazi kosullarında calısan arkadaslar varsa bilirler ki sizin bile cıkmakta zorlanıcagınız camur, toprak su birikintisi gibi alanlarda herhangi bi elektronik cihazınızın cıkması da zor olucaktır :) ve o durumdan cıkamayan cihaz sizi bi anda iletişimsiz bırakırsa vermemiş oldugunuz 830 dolardan cok daha fazlasını kaybedebilirsiniz...

ancak şuda var ki basit bi cihaz olan nokia 5210 da bu durumda gayet kendini koruyabilmekte.

yani cihazın kötü olan tek yanı bizim insanımıza fahiş gelicek fiyatıdır. Türkiye'de böyle bi cihazın satılması (eş, dost, iş arkadaşlıkları veyahut kendini bi şekilde doğa manyagı göstermeye calısan insanlar harici) fiyat 300-400 lira arası olmadıktan sonra bence alıcı bulmuycaktır...

tabiki şahsi görüşüm ve umarım aksini gerçekleştirebiliyorsunuzdur.

ancak 830 dolara su gecirmez garmin bir gps ve nokia 5210 almayı tercih ederim.

iyi satıslar ve forumlar dilerim...

• Merhabalar,

haklısınız cihazın ücreti diğer muadillerine göre biraz daha yüksek ancak cihaz sadece su geçirmez özelliği ile ön plana çıkmıyor. 1500 saate kadar bekleme süresi sunuyor ayrıca 18 saat konuşabilirsiniz. Yine yüksek sesli ortamlarda çalışanlar için çok yüksek sesli bir hoparlörü mevcut. Bunun gibi daha bir çok özelliği mevcut.

Satışları ise oldukça iyi bir performansta cihazı özellikle dağcılar, endüstri çalışanları, inşaatçılar ve yatçılar tercih ediyor. Bunun yanında ATEX standartı sayesinde petrol gibi kıvılcım ile yangın çıkaibilecek yerlerde çokça tercih ediliyor.

Her türlü sorunuz yardımcı olmaya çalışırım.
  • 5210 water resistant değildir yalnız. Splash resistant (proof) diyebiliriz. Ki ben iki adet 5210 ıskartaya çıkarttım zamanında. Fiyat performans açısından rasyonel karşılaştırma ancak Samsung B2100 yahut B2700 ile olabilir.Sonim in tuş takımının bile bir amacı var aslında. Öyle ki bulunduğunuz ortamda eldivenleriniz çıkaramayabilirsiniz, (Eldiven derken şık deri ya da polar eldivenlerden bahsetmiyorum elbette ) bu noktada 5210 ya da başkaca herhangi bir telefonu kullanmak Sonim e göre imkansız ötesidir. Bir de sadece rugged olması değil cihazı cihaz yapan. Kimyasallara dayanıklılığı ve sıcaklık tolerans değerlerine bakarsanız en yakın alternatifi dediğim B2700 ün bile oldukça geride kaldığını görebilirsiniz. Yani kendini doğa manyağı olarak göstermekle alakası yok durumun. (Bir nevi traktörü caterpillarlar ile ikame etmek gibi. Diğer telefonlarla karşılaştırmak bağlamında. Benzer işleri aynı ortamlarda yapabilirsiniz fakat ne kadar güvenilir olduğu mühim.)

not. Ne firma ila ile ne de konuyu açan arkadaşla alakam vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 8 Temmuz 2010; 11:49:25 >

• konu belkı hortlucak ama belkı almak ısteyen olabılır benım gıbı sıtesınde fıyatı 475$
    http://store.digitalriver.com/store/sonimtec/en_US/pd/productID.130384800

benım ıcın onemlı olan saglamlık bırde yedek batarya aldın mı olay bıtmıstır oda 45$ olması gerekıyo 3 sene garantısı var ayrıca kırılmada omur boyu garantı neyse herkesın telefon anlayısı farklı suan 1100 kulanıyorum kırılınca atıyorum. nasıl kırıyosunuz dersenız sızde benım yaptıgım ısı yapsanız kırmanız cok normal ;)

• suan ben 20 tane arıyorum bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.