Şimdi Ara

Song'un İlginç Koşuş stili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar maçlarda bazen Song, hızlı koşması gerektiğinde çok ilginç bi stilde koşuyor.Bacaklar önden ilerliyor,kafa öne arkaya gidiyor.Yani hafif devekuşunu andırıyor.Seyrederken kopuyorum.Bu koşuya ait video var mi acaba?

Song fanıyım sonuna kadar.Türkiye liglerine gelmiş açık ara en iyi defans.

• Song abi bu. Yeri gelir devekuşu gibi koşar, yeri gelir tazı gibi koşar, yeri gelir kanguru gibi koşar. Adamda her türlü varyasyon var. Hayvani özelliklerin toplandığı bir voltran kendisi.

Tartışmasız Türkiye'nin en iyi stoperi. Ve Galatasarayımızın en yürekli futbolcusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: $uICa$T

Song abi bu. Yeri gelir devekuşu gibi koşar, yeri gelir tazı gibi koşar, yeri gelir kanguru gibi koşar. Adamda her türlü varyasyon var. Hayvani özelliklerin toplandığı bir voltran kendisi.

Tartışmasız Türkiye'nin en iyi stoperi. Ve Galatasarayımızın en yürekli futbolcusu.

Koptum Ya Gece Gece

• âbi ben bi kere gs nin antremanını izlemiştim floryada.

song kamerun milli takımından yeni gelmişti.bu sene temmuzun başında falan,herneyse takım topla çalışırken t.d buna 50 tur koşu vermişti saha etrafında.Koşuş stili ilginç gerçekten.Bi de taraftarlara çakıyordu her turda.Elimi kırıcaktı,insan değil azman !
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan
    Bi de taraftarlara çakıyordu her turda.Elimi kırıcaktı,insan değil azman !

Öyle kardeşim. Song bu. Çakar
  • quote:

âbi ben bi kere gs nin antremanını izlemiştim floryada.

song kamerun milli takımından yeni gelmişti.bu sene temmuzun başında falan,herneyse takım topla çalışırken t.d buna 50 tur koşu vermişti saha etrafında.Koşuş stili ilginç gerçekten.Bi de taraftarlara çakıyordu her turda.Elimi kırıcaktı,insan değil azman !

bak song el vermiş sana. gel yol yakınken katıl aramıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

quote:

şakacı seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

quote:

şakacı seni

o neki sercanda lincoln forması bile var dimi sercan

• Aslinda benim bahsettiğim tam normal koşu stili değil songun.Yani 2-3 maçta bir 3-4 saniyeliğine çok gerektiğinde yapıyor bu dediğimi.Yani aşırı hızlı olması gerektiğinde.Çoğu kişinin dikkatini çekmemiş olması şaşırtıcı.İnşallah birileri rastlamıştır da linkini falan atar videonun.

• arkadaşın formaydı

o zaman da lincolnün 2.antremanıydı daha takımdaki.

formayı elime aldım lincolne doğru tuttum.

bağırdım sonra -hey lincoln

adnan sezgin balkondan izliyo beni napıyo bu eleman diye

o da bana göz kırptı,gazeteciler falan foto çekti ertesi gün bilmem ne gazeteelerinde resimler bile çıktı

ama çok mantar oyuncu ya biraz havalı falan,alex öyle mi alexe gel diyosun geliyo git diyosun gidiyo antremanlarda

• Alex uslu çocuk
    Lincoln yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

Alex uslu çocuk
    Lincoln yaramaz

• quote:

Orjinalden alıntı: $uICa$T

quote:

Bi de taraftarlara çakıyordu her turda.Elimi kırıcaktı,insan değil azman !

Öyle kardeşim. Song bu. Çakar

çok iyiydi

• quote:

arkadaşın formaydı

o zaman da lincolnün 2.antremanıydı daha takımdaki.

formayı elime aldım lincolne doğru tuttum.

bağırdım sonra -hey lincoln

adnan sezgin balkondan izliyo beni napıyo bu eleman diye

o da bana göz kırptı,gazeteciler falan foto çekti ertesi gün bilmem ne gazeteelerinde resimler bile çıktı

ama çok mantar oyuncu ya biraz havalı falan,alex öyle mi alexe gel diyosun geliyo git diyosun gidiyo antremanlarda

•  Song'un İlginç Koşuş stili

rigo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.