Şimdi Ara

[ Sona Erdi ] Hepsiburada - Apple AirPods 2. Nesil 859TL! ( 3 saatlik ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
2.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazı hesaplarda 150/20 visa indirimi var. almadan önce hesapları kontrol edin. 20 tl daha düşsün.
  • Airpods pro 1800 kusur almaya değer bir kalitesi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşi sözlük
    7 mayıs 2020 hepsiburada sahte airpods rezaleti
    https://eksisozluk.com/7-mayis-2020-hepsiburada-sahte-airpods-rezaleti--6508694

Şurayı okumanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1800 etmez ses kalitesi olarak hemen hemen aynı perfomansta daha ucuz kulaklıklara bakabilirsin. Anker soundcore liberty 2 pro alabilirsin 900-1000 bandında
  • kazazz kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'dan Birçok Apple ürünü aldım (10-11 tane) hiçbirinde sorun yaşamadım.

Tahminimce ürün sahte değil, ama sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: logismile

1800 etmez ses kalitesi olarak hemen hemen aynı perfomansta daha ucuz kulaklıklara bakabilirsin. Anker soundcore liberty 2 pro alabilirsin 900-1000 bandında
    Telefon konuşmasi olarak da iyimidir bu dedigin kulaklik?

• iyi hocam konuşmada airpods 2 nin biraz üzerinde. Pro ile2 nin tam ortasında kalır. Tabi airpods gibi sensörleri felan da yok kulaklığın o konularda da biraz basit fakat dediğim gibi ses kalitesi ekolayzer felan kişiselleştirme seçenekleri olarak iyi kulaklık. Birkaç inceleme videosuna bakarsanız daha iyi fikir edinebilirsiniz
  • Aldık bakalım 859 TL ye. Tşkler Bilgi için. Bundan sonraki süreci beraber takip edeceğiz.

• Ürünlerinizi seri numarasını girerek kontrol edebilirsiniz. Ayrıca denilen gibi Hepsiburada Apple Yetkili Satıcısı. Ürünleri bizzat Apple’dan geliyor.

• Pore kullanıcısına yanıt
    quote:

q2: seri no'ya neden apple.comdan bakmadınız?
    a2: baktım arkadaşlar seri no'suna. gerçekten bi airpods proya ait bu seri no. fakat belli ki bu seri no başka bir airpoda ait. benim ürünüme servis "lisanslı değil" şeklinde rapor verdi.

ekşi sözlük
    7 mayıs 2020 hepsiburada sahte airpods rezaleti
    https://eksisozluk.com/7-mayis-2020-hepsiburada-sahte-airpods-rezaleti--6508694

Edit:hb satıcınsında iphone kablosu almıştım sahte gelmişti tepkim ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 24 Temmuz 2020; 1:26:51 >

• Seri numarası nasıl taklit edebilir ki? Ki bunu Hepsiburada gibi bir firma yapacak. Hadi, hepsiburada’ya güvenmeyelim ama Apple saçma sapan yerlere Yetkili Satıcılık verecek değil.

Yüksek ihtimal üründe başka bir sorun var. Sahte olabilmesi pek mümkün gelmiyor.

• Cihazı teslim aldıktan sonra Apple zorlu ya götürsek tespit yaptırabilir miyiz

• Ahmet© kullanıcısına yanıt
    Evet

Ya da internetten sorgulama yapabilirsiniz

• Netten kontrol ettim 2 yol garanti gözüküyor. Sesi oldukça tatmin etti beni ama nedense sağ kulağım ağrıdı solda birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.