Şimdi Ara

SON TELEFONLAR VE EKSİKLİKLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir kendime cep telefonu arıyorum ve halihazırda nokia N8 kullanmaktayım istediğim telefon web de uzun süre sörf yaptırabilecek şebeke üzerinden görüntülü arama ve sd kart girişi olması gerek son zamanların en moda üç cihazı Z1 G2 ve S4 ü yakınen inceledim - ve + larını benim gibi bu cihazları kullanmak isteyenler için yazıyorum Oyun merağı olan arkadaşlar için iyi de bir önerim var oyuna karşı çok ilginiz var ise alın bir ipad mini 700TL oynayamayacağınız oyun yok üstelik ekranı daha büyük fiyat olarak da cazip boşuna gpu yla ramle uğraşmayın Xpreia SP+İPAD MİNİ =1100+700 1800 eder her türlü oyunda oynanır.

Telefonda mutlaka ama mutlaka sd kart grişininin olması gerekir hadi G2 aldık hafıza kartı yok bir müddet sonra telefon bozuldu telefonun içeriğine ulaşamiyoruz bu durumda rehbere, önemli notlarımıza resimlerimize ..vs nasıl ulaşacağız halbuki sd kart girişi olmuş olsa ara sıra yedek alır önemli belge bilgi vs leri hafıza kartına atar korkusuzca kullanırız ister bozulsun ister format atılsın

Çıkarılabilir batarya önemli bir özellik yine telefonun donması durumunda bataryaya müdahale ederek çıkartabilir ve bu durumdan kurtulabileceğimiz gibi yedek batarya taşıyarak yoğun kullanım zamanlarda şarjla uğraşmayız

Görüntülü görüşme telefonların üçünde de ön yüzde kamera var ve benim internet paketim var birini şebeke üzerinden arayamadıktan sonra ön taraftaki kamera ne halta yarar? diyeceksiniz ki yardımcı programlar var iyi varda hadi bende skype aramak istediğim kişi de de viber var nasıl görüşeceğiz? sorun android den kaynaklansa samsunglarda android ve direk şebeke hattı üzerinden görüntülü arama yapılabiliyor fakat G2 ile Z1 de yok

Neticede bu firmalar bizlerle dalga geçiyor sony istese samsung gibi şebeke üzerinden direk görüşme yaptıramaz mı? Ekranı tft dede ısrar edip ıps panele geçemez mi? 20 Megapiksel diye yutturduğu kamerasının aslında 13megapiksel civarındaki bir kamera kalitsine sahip olup yazılımla sanal büyütülmüş gibi 20 megapiksele çıkartmanın ne anlamı var kasa gerçekten en kalitelisi ancak ebatı da bir hayli büyük gelelim G2 ye LG istese hafıza kartı koyamaz mydı G Pro daki gibi arka kapak çıkarılabilir batarya yapamaz mı? fm radyo var yazılımla room la ...vs le aktif hale geliyor kardeşim madem donanım olarak bu cihazda radyo var niye son kullanıcının kullanabilieceği şekilde koymuyorsun? şebeke üzerinden direkt görüntülü görüşmeye neden izin vermiyorsun da yardımcı programa şartlandırıyorsun? Samsung a gelince yıllardır aynı stil aynı çizgi aynı görünüm kardeşim biraz telefonda radikal değişime git kasayı daha kaliteli yap donanım olarak LG G2 o işlemciyi ve gpu yu nasıl koyabiliyorsa sende al ona göre üret ülkeler arası ayırım yapma samsung da birşey daha var teknoloji olmasına rağmen aynı nokia gibi donanımı hep geriden ilave ediyor cihazlarına yıl 2010 nokia N8 e 12megapiksel kamera koydu yıl 2013 lumia 720-820-920 de hala yok ayıp ayıp 2013 olmuş ya üç sene önceki teknolojinin bile gerisinden gidiyor işlemcisi bataryası hala zayıf benim sistemime yeter ya yeterde kaliteli işlemci gpu batarya koysan bir yerin mi eksilir?

Netice itibarıyla Samsung LG Sony ve Nokia nın hemen her modelini inceledim her ne kadar görünümü klasik hale gelmiş olsa da donanim olarak diğerlerinden (nokia hariç) zayıf da olsa sd kart girişi, çıkarılabilir batarya şebeke üzerinden direk görüntülü arama gibi benim için öncelikli özellikleri bulunduğundan S4 almaya karar verdim önerisi olan arkadaş var mı?

• Az biraz okudum sony ilk defa 20 mp lens kullandı onu bastan yazayım bu rakamsal olarak büyümüş değil gercek lenstir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım hemen şunu belirteyim ve kağıt üzerindeki değerlere itibar etmem hani araba firmaları yazar ya katalog değerlerinde şehiriçi şu kadar şehirdışı şu kadar yakıt sarfiyatı var diye aynı onun gibi megapikselin önemi yok önemli olan o çerçeyi doldurabiliyor mu? kalite var mı? kalite vasat 20megapiksel diyor ancak kalite yok sanki sanal olarak 20megapiksele çıkmış gibi duyum değil bizzat test ettim G2 ile arasında aman aman fark yok
  • Sen yine beğenmişsin,ben piyasadaki hiç bir modeli cazip görmüyorum açıkcası.bana göre hep eksik yönleri var.Samsung biraz daha iyi olsada,işte bu diyebileceğim bir telefon yok Türkiye pazarında.Çin'deki Xaomi cezbedici ama burada yok.64 bit muhabbetinden sonra eski telefonların çöp olmasıda söz konusu,işin bu yönüde var.Android platformu bu konudada güven vermiyor,gerçi yıllardan beri müşteriler üreticilerin güncelleme vermemesinden,ara modellerden kazık yedi.Lekeli şirketlerin geri güven kazanması zor oluyor.Bu yazıyı uzun ömürlü telefon alımı için yazdım,yoksa kullanıcıda para sıkıntısı yoksa en kral telefonu alsın,yenisi çıkarsa satsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 13 Kasım 2013; 19:10:39 >
  • konuyla ilgisi yok ancak paylaşmak istedim 1979 model mercedes de hidrolik direksiyon olduğunu tesadüfen gördüm yurdum insanına da 2000 Yılında TOFAŞ Doğan SLX ile hidrolik direksiyonu koydu aradan 20 sene geçtikten sonra teknoloji yokmuydu vardı mühendislerin mi bundan haberi yoktu?? yoksa vatandaş mı bilinçsizdi? haketmiyordu? ...vs telefon şirketleride vatandaş bilinçlendikçe sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırıyorlar
  • Bence en büyük eksiklerden biri sonylerin güncelleme aksaklığı ve xperia sp nin 1 gb ram' e sahip olması, eğer sp 2gb olsaydı patlama yapardı.
  • firmaların ram den haberi mi yok sp ye 2GB ram 13-16megapiksel kamera istese koyamaz mıydı? yer mi yok? bir telefonu tam yaptığı zaman ondan sonra ne yapacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.