Şimdi Ara

son sınıf meslek liseliler gelin bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birde acaba stajda ne yaptırıyorlar merak ediyorum, ben Demiryollarında yapacağım ama orada ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 11 Eylül 2012; 23:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Naylon yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Naylon yapacağım.

illa içine edeceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Naylon yapacağım.

Hayır ciddi ciddi naylon yapmayı planlıyorum. Ne oldu ki ?
  • quote:

quote:

quote:

Naylon yapacağım.

Hayır ciddi ciddi naylon yapmayı planlıyorum. Ne oldu ki ?

Liseli işte.
  • anadolu meslek kimya bölümüyüm .Tüpraşta babamın yanında yapıcam stajı inş.Bu arada stajda sen bişi yapmıyorsun hocam sadece izliyorsun öğreniyorsun sana öyle iş yaptırmazlar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bionick

anadolu meslek kimya bölümüyüm .Tüpraşta babamın yanında yapıcam stajı inş.Bu arada stajda sen bişi yapmıyorsun hocam sadece izliyorsun öğreniyorsun sana öyle iş yaptırmazlar yani.

Öyle bi yaptırırlarki sıradan bir yere girersen çay bile taşırsın yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet izleyip işi öğrenmeye çalışıcaksın ve tabiki her türlü ameleliği yapıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

anadolu meslek kimya bölümüyüm .Tüpraşta babamın yanında yapıcam stajı inş.Bu arada stajda sen bişi yapmıyorsun hocam sadece izliyorsun öğreniyorsun sana öyle iş yaptırmazlar yani.

iş yaptırmazlardan kastım kimya için ; al şu deneyide sen yap demezler yani buna izin vermezler demek istedim.tabiki sıradan bir yerdeyse staj tuvalet bile temizletirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

biz meslek derslerinide devlet demiryollarında gördük üst sınıflar çalışıyordu biz gittiğimizde.
    postalara bölüp çalıştırıyorlarmış
    elektrik, manevra, motor, cer gibi...
    ama biraz endişeliyim bilgisizlikten dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 11 Eylül 2012; 23:54:57 >

• Naylon yapan çok arkadaşım oldu neden sert çıkıosunuz adama anlaşırsanız bi yerle sorun olmaz ben şahsen belediyede yaptım stajı
  • gümrükte yapıyorum ve yapacağım ama koordinatör hocayla anlaşabilirsem naylon yapmayı istiyorum.
  • Tml 12
    Colin's de yapcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher1907

Naylon yapan çok arkadaşım oldu neden sert çıkıosunuz adama anlaşırsanız bi yerle sorun olmaz ben şahsen belediyede yaptım stajı

eğer o alanda işe girmek istiyorsan yapılacak son şeydir bence

• Hocam emin ol türkiyedeki 100 şirketin 90 ında bu yaşta sana değer vermezler mesleğe eğilimin olduğu bu yıllarda büyük ihtimalle getir götür vb iş yaptıracaklardır diye düşünüyorum.
  • Düzgün bir yerde çalışmıyor isen ayak işlerine bakarsın çay götür getir yerleri paspasla şu evrakları şuraya ulaştır gibi.
  • bilişim teknoloji bölümündeyim goldmasterda staj görcem. Staj yeri elektirik üzerine ama paketleme yaptırıcaklar büyük ihtimalle yada montaj yani amelelik yapcam bölümümle stajın alakası yok :D
  • meslek liseli kaçın
  • quote:

staj yerleriniz nereler arkadaşlar,
    birde acaba stajda ne yaptırıyorlar merak ediyorum, ben Demiryollarında yapacağım ama orada ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok

Tcdd Genel müdürlüğü-Ankara Bilgi işlem dairesinde staj yaptım arada bi hammalık işleri oluyodu onun haricinde bol bol boş zamanın oluyor network için seçilmiş stajerler her gün çayla kahveyle uğraşır arada bi arızaya gider felan.

Senin bölüm neydi kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

quote:

staj yerleriniz nereler arkadaşlar,

Tcdd Genel müdürlüğü-Ankara Bilgi işlem dairesinde staj yaptım arada bi hammalık işleri oluyodu onun haricinde bol bol boş zamanın oluyor network için seçilmiş stajerler her gün çayla kahveyle uğraşır arada bi arızaya gider felan.

Senin bölüm neydi kardeş ?

benim bölümüm raylı sistemler eskişehir depo da yapacağım stajımı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.