Şimdi Ara

SON SENE NASIL AÇIĞA GEÇEBİLİRİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tercih dolayısıyla sormadım ve müracat etmedim bir yere.
    arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde nasıl geçebileceğimi söyleyebilir misiniz?

12'ye geçtim anadolu lisesinde okuyordum normalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kayıt tarihlerini takip et o tarihler arasında halk eğitime gidip 30 tl ödeyip kayıt yaptırıyorsun
  • kredi olayı nedir anlatabilir misiniz

• sistem otomatik veriyor o zamana kadar geçtiğin derslerin haftalık saatiyle çarpıp bir şey yapıyorlardı ben de bilmiyorum belli bir hesaplama yöntemi yok ama kaldığın ders yoksa 12 ye kadar çok fazla kredi sıkıntın olmaz 192 kredi yetiyor zaten ben 12 2.dönem geçtim 11 de kaldığım dersler vardı ona rağmen 265 kredim vardı yani rahat ol
  • kaldigim ders yok la, hedef 95+ obp yapmak

• tamam kredi sorunun olmaz o zaman mezun olmak için tek şartın sınavlara girip geçmen yüksek alman falan obp yi etkilemiyor diye biliyorum sadece açığa geçtiğin an obp artıyor benim 2 3 puan mı ne artmıştı hatırlamıyorum bazılarının daha fazla artabiliyor sınavlar da çok basit rahat geçersin genel kültürün azcık varsa sadece çıkmış sorulara bak son 2 gün rahat geçersin 20 soru var 9 tane doğru yapsan yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osymdecayciyim -- 11 Ağustos 2020; 2:17:20 >
  • SON SENE NASIL AÇIĞA GEÇEBİLİRİZ pandemiden dolayi bir sey cikmazsa ayin 24'unde basvurular aciliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sana yakın bir halk eğitim merkezine git orada bilgi verirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.