Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B61C625A7 -- 25 Temmuz 2022; 13:35:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pybs kesiliyor .
    Açık lise iyidir, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç gitsin öyle bir okul seni geri çeker

• medness M kullanıcısına yanıt
    oof yapma be aga o bursun kesilmemesi lazım ihtiyacım var 11 ay yatıcak 350 küsür tlden 4e yakın para gelir ocakta da zam olur

• çekecek zaten ama pybsden vazgeçemem ailem sıkıntı çıkarır:(

• Hocam aynı durumdan açık liseye geçmedim. Benim de bursum vardı. Ama çevrem okulum dershane falan iyiydi.

Yine de sizde potansiyel bir derece görüyorum hocam içime doğdu :). Sene sonu uplarız artık. Başarılar

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam burs kesilmese okulun yüzüne bile bakmam ama mecbur gidicez ...
    umarım derece gelir hocam sene sonu görüşürüz <3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    risperdal kullanan var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Git kolay bi liseye gec o zaman adrese dayali falan bu paraya cok ihtiyacin varsa. kasmayacaklari bol bol da rapor yazdir zaten hocalara iyi biseyler yapacagini gosterirsen anlayisli olurlar 2. Donem full izin veriyorlar bazi okullara 1. Donem de rapor yazdir izin kagidi yazdir 350 tl iyi para ayda 7 kaynak eder bence de. 12lere en agir okullar bile koronada sorulari verdiler, buyuk ihtimal yine egitim istege bagli olur. Sinavlara da sayisalsan ve ea derslerin daha iyiyse ea dil sınıfına yazıl orada genelde hocalar sayısalcılardan nefret ettikleri için o sınıfları şişirip bizim puanları alçaltıyorlardı okul birincileri dil ya da ea olur genelde o yüzden.

Ben gecmek zorundaydim baska carem yoktu kurtarmak icin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medness M kullanıcısına yanıt
    düşüncen için teşekkür ederim hocam mf derslerim iyi mfden derece yapmak istiyorum rapor izin falan yaptıracağım galiba 350 liradan vazgeçemem dediğin gibi ayda 7 kaynak eder

• acik lise + dershane yapsan muq olur

• mantıklı ama ilk sene mh eyüp b altuğ güneş vip kimyaözel senin biyolojin falan evden çalışmak istiyorum çevremde kaliteli bir dersane yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.