< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B61C625A7 -- 25 Temmuz 2022; 13:35:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B61C625A7 -- 25 Temmuz 2022; 13:35:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Git kolay bi liseye gec o zaman adrese dayali falan bu paraya cok ihtiyacin varsa. kasmayacaklari bol bol da rapor yazdir zaten hocalara iyi biseyler yapacagini gosterirsen anlayisli olurlar 2. Donem full izin veriyorlar bazi okullara 1. Donem de rapor yazdir izin kagidi yazdir 350 tl iyi para ayda 7 kaynak eder bence de. 12lere en agir okullar bile koronada sorulari verdiler, buyuk ihtimal yine egitim istege bagli olur. Sinavlara da sayisalsan ve ea derslerin daha iyiyse ea dil sınıfına yazıl orada genelde hocalar sayısalcılardan nefret ettikleri için o sınıfları şişirip bizim puanları alçaltıyorlardı okul birincileri dil ya da ea olur genelde o yüzden. Ben gecmek zorundaydim baska carem yoktu kurtarmak icin . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |