Şimdi Ara

SON MESAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şahsıma Yapılan Hakaretler Çocukca İdi fakat ağğır yaralar bıraktı..

- bir ben kimse ile delugede ortak olmadım oyun açıldı açılalı yasin köseye sorun onla ortağız ve süper gidiyoruz..
    * ben flameeed denen şahsın emre olduğunu nisan 1 de öğrendim ve daha ozamanlar ne imacro fela filan vardı, h,iç bir zamanda ben onla ortaklık delugede tabi etmedim, ama craterde ettik ve yasin köseye tradede poke vermedim veya ben trade bile etmedim f5 ortaya çıktığında live battlede kasıoduk ozaman işte oazaman sadece 40mil s.skorupi vardı. tek o benimdi .. SAÇMA SAÇMA ŞEYLERLE YOK PhortakaL_ kıskanıyormuş felan filan demeyin kıskanacak 50 points var al onu ne yaparsan yap istediğim zaman'da 1.liğe otturrum seni ne ilgilendir, bide o trade mevsuzu ben sadece okuduklarımı yorumlarım internet aleminde hiç bir şey görmezsin ama kavrarsın..

- Bu DH'YE SON MESAJIM..

• _____________________________
    Berber terörünü lanetliyoruz
  • Dostum gitme ya onlar ne derlerse desin böyle alınmaman lazım

Hâlâ
    imza
    yapamadım
    Fatih S.A [2007]
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Hileyle kasan adamları kıskanmaya değmez onların bizi kıskanması lazım macroyu kurmayı bizde biliyoruz ama oyunun zevki elle çıkdığınıda biliyoruz yaşları ilerledikce anlıycaklardır takma kafana.

Aynen kardeşim. Crater'de live battle hilesini bulduktan sonra oyun ne olmuştu hatırlayın.

DH 2oo6 Üyesi
  • Biri sana laf atti diye forumu mi birakicaksin?Onlari takmazsin olur biter
    Özel Mesaj
    2 yıl önce açıldı
    Özel mesaj
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.