Şimdi Ara

son kullanıcıların Linux'ten beklentileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son kullanıcıların Linux'ten beklentileri

windows update gibi sistem içeriklerini full otomatik güncelleme seçeneği versin
    ( 2 tıkla kernelini bile güncellesin )

• Yapma yaa, sen hangi dünyada yaşıyorsun. Windows update uygulamaları da güncelliyor mu?

İstersen Windows gibi arka kapı da koysunlar NSA benzeri kurumlar bilgilerimiz kontrol ederken yorulmasın, onların da canı var dii mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 13 Aralık 2012; 7:31:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

windows update gibi sistem içeriklerini full otomatik güncelleme seçeneği versin

zaten linux kerneli olsun sistem dosyalari olsun yada kurulu programlar olsun hepsini bir tikla guncelliyor...
    ayrica kullandiginiz depoya gore sadece stabil degil beta alfa surumlerini de update yapabilirsiniz...
    linux bu konuda cok basarilidir...
  • Son kullanıcı virüs de ister mi acaba? Bünye alışmışsa, virüssüz yapamıyorsa buna da bir çözüm geliştirmesi lazım Linux tarafının.
    Olmadı kendi virüsümüzü kendimiz yaparız, amaç bebeler avunsun.
  • windows update sistemi kadar dandik bir sistem yok. ulan online oyun oynuyorum herif benden habersin arkada download yapiyor. ee oyun oynuyorum be guzelim lag yapiyorsun.

bazen de zorla kapattiriyor filan falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebekx3

Yapma yaa, sen hangi dünyada yaşıyorsun. Windows update uygulamaları da güncelliyor mu?

İstersen Windows gibi arka kapı da koysunlar NSA benzeri kurumlar bilgilerimiz kontrol ederken yorulmasın, onların da canı var dii mi?

hım verdiğin 3 örnek zaten en popüler olan 3 linux dağılımı :D

peki bunlar neden birleşipte voltranı oluşturmuyorlar !?

• Voltran'ı oluşturamıyorlar eski teknoloji olduğu içinl, Transformers versek sana olma mı?
    Son kullanıcı Arch, Gentoo, Slackware mi kullanacak abi?

Kafa var mı?var var.
    Beyin var mı? var var.
    Ne duruyosun... anlasana anlasana anlasana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 13 Aralık 2012; 15:06:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de Windows Update'den bir beklentim var. Driverları düzgün kurmayı öğrensin. Kendisi vasıtasıyla kurulan .net Framework'te olur olmaz sorunlar yaşatmasın. Düzgün kursun herşeyi. Herşeyiyle mükemmel olmadığını herkes öğrensin sağa sola laf yetiştirmeye çalışmadan önce birileri.
  • Arkadaş rolling release`den habersiz olabilir. Sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Arkadaş rolling release`den habersiz olabilir. Sorun yok.

haberi olabilir de. amacı başka. zira ben bir şey öğrenmeye çalıştığını veya bir şeye yardımcı olmayı düşündüğünü görmedim bu başlıkta. Konu dışı gibi kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

senin açtığın konulardan anladığım: linux pis.

konuya gelirsek tek komutla komple güncelleme mümkün zaten. benim için packer -Syyu mesela. Ayrıca birleşme olayı biraz saçma. Olay burda kullanıcının istediği yazılımı kullanması hatta isterse kendi yazılımını yazması. İster synaptic kullan ister software manager kullan istersen terminalden hallet işini.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.