Şimdi Ara

Son kez soruyorum Çapa tıp mı Marmara tıp mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Plab ve usmle düşünüyorum hocam İngilizcem B2-C1 civarı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B6D77ED78

capa varken marmara?
    +sonsuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Efekadus E kullanıcısına yanıt

o zaman o okulda okuyan kişilere sorun hocam bu forumdaki insanların çoğu sınav öğrencisi. Tıp öğrencisi olmama rağmen hangi okulu öne yazmanız gerektiğini dikte etmem doğru olmaz.

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Okullarda okuyanlar da kendi okulunu çok beğendini söylüyor bu kadar

• hocam çapa çok başka bence ya hocalarının yurtdışı bağlantısı vb çok fazla

• usagiskitty U kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden aldınız bu duyumu eğer gerçektende öyleyse ve Çapa gelirse pişman olmam Marmara yazmadığıma

hocam instagramda bir blog vardı geçen yıl ismini inanın hatırlamıyorum çapadan bahsetmişti baya övmüştü bir de bir video vardı youtubeda bir kız çapa varken akdeniz tıp seçmiş ona da bakın isterseniz çapayı istiyormuş binası vb hayal kırıklığına uğratmış gibi şeyler söylüyordu. çapanın eğitiminin sizi asla hayal kırıklığına uğratacağını düşünmem

• usagiskitty U kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağ olun

• İngilizce yoksa sende o her zaman halledilir. Çapa her alanda üstün. İsminden, göreceğin saygınlıktan bahsetmiyorum bile mezun olduktan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çapa

Hocam iki okul da çok iyi çünkü. Yurt dışı hedefiniz varsa unutmayın ki iki okulu da yabancılar tanımaz etmez. Bu noktada bakmanız gereken şey hocaların hangilerinin yurt dışı geçmişi var. Hangi hocadan alacağım tavsiye mektubu bana pozisyon buldurabilir.

• bataryabatar B kullanıcısına yanıt

Hocam tıp okumuyorsunuz sanırım eminim ki ingilizce bir bölümde usmle plab hazırlanmak türkçe bölümden kolay olur. Ben türkçe bir bölümden hazırlanıyorum ingilizcem yeterli olmasına rağmen bazı yerlerde zorlanıyorum lütfen tıp okumuyorsanız şu şekilde insanların kafalarını karıştıracak şeyler söylemeyin.

• Tıpta terimler Latince değil mi ingilizce okuyunca ne açıdan usmle için kolaylık oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dersi ingilizce olarak dinleyin sonra türkçe olarak dinleyip kafanızda ingilizce sınavlara uyarlamaya çalışın. Terimler latince ama sorulardaki hikaye ingilizce :D.

A 24-year-old woman presents with a fever and myalgias. She experienced brief, self-limited diarrhea 24 hours after attending a barbecue two weeks earlier. She remained asymptomatic until the day prior to presentation when she developed a fever of 39.4 C (103 F), conjunctivitis, and severe muscle pain. On physical examination she appears acutely ill and has a fever of 39.4 C. There is a diffuse maculopapular rash and generalized muscular tenderness. Several hemorrhages are noted beneath the fingernails. Admission hemogram reveals a white blood cell count of 15,000/mm3 with 25 percent eosinophils. The infectious form of the most likely causative agent is a(n)

(A) cyst

(B) cysticerci

(C) encysted larvae

(D) ovum

(E) rhabditiform larvae

şimdi burada terimler latince olsa ne fark eder sen ingilizce olarak hazırlanmadıkça :D

Ninja Nerdyoutube
    Ninja Nerds, SUPPORT | https://www.gofundme.com/ninja-nerd-science Join us in this video where we continue to talk about the circulatory system and go into detail on the pulmonary blood circulation. We go describe the flow of blood through the pulmonary circuit and discuss all of the involved structures. ***PLEASE SUPPORT US*** PATREON | https://www.patreon.com/NinjaNerdScience ***EVERY DOLLAR HELPS US GROW & IMPROVE OUR QUALITY*** FACEBOOK | https://www.facebook.com/NinjaNerdScience INSTAGRAM | https://www.instagram.com/ninjanerdscience/ ✎ For general inquiries email us at: NinjaNerdScience@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=aJPwUnZtycQ&list=PLTF9h-T1TcJjneQygbo6JGEhMmt1kzzPw&index=2

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt

Ablam Çapa mezunu. İngilizcesi düşük bi seviyedeydi ilk başladığında. Yurt dışında doktorasını yaptı. İkimizin de TOEFLı var. Bi yerimden sallayarak konuşmuyorum

• bataryabatar B kullanıcısına yanıt

Hocam ablan usmle ye veya plaba girmemiş bambaşka bir kariyer planı seçmiş. Sor ablana usmle ye hazırlanacak olsan türkçe fakülte mi tercih ederdin ingilizce mi diye o zaman verdiğin cevap güzel bir tavsiye olabilir lakin bölümü okumuyorsun ve soru tiplerini konu anlatımlarını bilmiyorsun. Benim dediğim ve gördüğüm şu marmara tıpın ilk seneki ders anlatım biçimi çıkmış soruları usmle plaba hazırlanmak için uygun. çapa tıpın çıkmışlarını veya ders anlatımlarını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgms2 -- 19 Ağustos 2021; 18:20:1 >
  • Kuzenim çapa tıp mezunu,sorularını bana sorabilirsin iletirim ben

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkçe okuyup yurtdışına çıkmak çaba olarak İngilizce okumakla ne kadar fark eder, bu açığı nasıl kapatabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.