Şimdi Ara

Son karar:DQ6 vs P5B Deluxe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar en sonunda anakartımı haftaya alıyorum Bu ıkı anakart arasında kaldım malesefTestlerı ıncelıyorum DQ6 sankı daha onde OC ustadı abılerımızın yorumlarınıda alalım Asus a alıstım ama Gıgada guzel cok zor bır karar hangısını alayım arkadaslar yorumlar.......

Not:Islemcı olarak E6400 alınacak buyuk ıhtımalle E6600 zor gozukuyor o yuzden yuksek FSB sart

• ben asus kullanıyorum çokta memnunum. + olarak wifiside var. görünüş olarak ta şekil duruyo. hemde fsb olarka hiç derdi yok.
  • aha açmış topiği
    p5b nerden çıktı yahu, dq6 demiyo muydun sen bana??
  • P5B Deluxe ..
  • sen en pahalısını alırsın zaten ne sorupta kendını yoruyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

sen en pahalısını alırsın zaten ne sorupta kendını yoruyosun

Parayı sokakta buldum heralde hangısı ıyıyse onu alırım

Ewet beyler cogunluk P5B deluxe dıyor yorumlara devam
  • bence de P5B Deluxe xtremede baya bi rekor war bu kartla
  • ben dq6 dan memnunum walla hele hele 6300 ve 6400 lerle 6600 lerden daha ii sonuçlar alıyor bu anakart FSB olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

ben dq6 dan memnunum walla hele hele 6300 ve 6400 lerle 6600 lerden daha ii sonuçlar alıyor bu anakart FSB olarak.

E6600 u kac ghz yaptın en fazla?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

sen en pahalısını alırsın zaten ne sorupta kendını yoruyosun

kesinlikle

hiç kızma barancım

• E6400 +P5B deluxe kac gorur beyer???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

ben dq6 dan memnunum walla hele hele 6300 ve 6400 lerle 6600 lerden daha ii sonuçlar alıyor bu anakart FSB olarak.

soğutmam iyi değil, 3500 fln yaptım bıraktım çok ısındı
    günlük 3240 mhz kullanıyorum ramler 1080 5-5-5-15 kullanıyorum fazla uğraşmadım. bu arada 6600 ler 3400 mhz de 6400 lerin 4 GHZ de aldıklarından daha ii super pi alıyor bunu da belirtmek isterim
  • quote:

quote:

quote:

soğutmam iyi değil, 3500 fln yaptım bıraktım çok ısındı
    günlük 3240 mhz kullanıyorum ramler 1080 5-5-5-15 kullanıyorum fazla uğraşmadım. bu arada 6600 ler 3400 mhz de 6400 lerin 4 GHZ de aldıklarından daha ii super pi alıyor bunu da belirtmek isterim

hmm 4mb cache ın farkı ortaya cıkıyor yanı
    Illa e6600 aldırcagınız yanı o zmn taktık deısıklegıne gıtmem lazım once ıslemcı sonra anakart

• quote:

Arkadaslar en sonunda anakartımı haftaya alıyorum Bu ıkı anakart arasında kaldım malesefTestlerı ıncelıyorum DQ6 sankı daha onde OC ustadı abılerımızın yorumlarınıda alalım Asus a alıstım ama Gıgada guzel cok zor bır karar hangısını alayım arkadaslar yorumlar.......

Not:Islemcı olarak E6400 alınacak buyuk ıhtımalle E6600 zor gozukuyor o yuzden yuksek FSB sart

Aman efendim kimler anakart alıyormuş bakıyorumda aynı benim durumumdasın ben asus p5b deluxe daha yakınım büyük ihtimallede onu alacağım ayrıca q6 ile arasında 40 dolar fark var ayrıca gördüğüm kadarıyla dq6 yı inceleyen bütün siteler overclock özelliğine tam not vermiş.

Anakarttan satan yer bulursan banada haber ver

• quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Arkadaslar en sonunda anakartımı haftaya alıyorum Bu ıkı anakart arasında kaldım malesefTestlerı ıncelıyorum DQ6 sankı daha onde OC ustadı abılerımızın yorumlarınıda alalım Asus a alıstım ama Gıgada guzel cok zor bır karar hangısını alayım arkadaslar yorumlar.......

Aman efendim kimler anakart alıyormuş bakıyorumda aynı benim durumumdasın ben asus p5b deluxe daha yakınım büyük ihtimallede onu alacağım ayrıca q6 ile arasında 40 dolar fark var ayrıca gördüğüm kadarıyla dq6 yı inceleyen bütün siteler overclock özelliğine tam not vermiş.

Anakarttan satan yer bulursan banada haber ver

DFS war yeter orası bana P5B Deluxz e daha yakınım bnde Asus nede olsa

Bu arada Deluxe e artık Deluxz dıyoruz daha tatlı oluyor

• 2 anakartta çok güzel ama birazda olsa giga dq6 önde bence voltaj kazık gibi stabil çipset soğutması baya güzel fsp sorunuda yok
    bence 6400 ile dq6 iyi 2 li olur 6600 dicem ama 100 dolar farkları var 6400 ile sen bilirsin para varsa 6600+dq6 al
  • dostum arthurun da dediği gibi benide izledin gördün e6600 3.6 ya kadar çıkıyo e6600 3.6 sı e6400 4.4 ghz eşit testlerden gördük o yüzden bence p5wdh al onu bulamazsan p5b al niye diyeceksin fsb e6600 de çok yukarılara kadar çıkamıyor yani hangi boardu alırsan al 400 fsb yi geçemiyeceksin büyük ihtimal.Alırken fsb işini aradan çıkarıp öyle karar ver ama e6600 den şaşma rami düşür bişey yap ama 4mb L2 iyi işler beceriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMRES754

dostum arthurun da dediği gibi benide izledin gördün e6600 3.6 ya kadar çıkıyo e6600 3.6 sı e6400 4.4 ghz eşit testlerden gördük o yüzden bence p5wdh al onu bulamazsan p5b al niye diyeceksin fsb e6600 de çok yukarılara kadar çıkamıyor yani hangi boardu alırsan al 400 fsb yi geçemiyeceksin büyük ihtimal.Alırken fsb işini aradan çıkarıp öyle karar ver ama e6600 den şaşma rami düşür bişey yap ama 4mb L2 iyi işler beceriyo

hoca sen ımzadakı ramlere bak bıe6600 cok para bılmıyorum once anakartı bı alalım gerısı gelır

• Selamlar

@Rockford Fosgate arkadaşım ben öneri değilde kendi fikirlerimi yazayım

Şimdi bende 6600 düşündüm ama sonra bakınca fazla diye düşünmeye başladım 1 yıl sonra 4 çekirdekliler çıkar fazladan verdiğin para ile kalırsın
    Anakart konusunda ise ben kesinlikle Asusu tercih ederdim sebeb ise ""Kumandası"" wifi özellikleri için. FSB ye gelince oc fazla düşünmüyorum 400FSB ile rahat rahat geçinir gideriz, fazlası olsa bile fazlasını kullanmam(fazlası ne kadar yararı olur bize Süper Pi de 1-2 saniye ileri gitmekten başka işimize yaramaz , En azından bana yaramaz). Benim görüşüm PC için en önemli olanı Ekran dır sonrası gelir gider 97 yılında pc ye 3500$ verdim herşeyin en iyisi olsun vs. derken baktım ki fazladan verdiğin para 1 yıl sonra hiç işine yaramıyor o parayla 1 yıl sonra daha iyisini alırsın

Sonuç olarak; 6400 Asus anakart almayı düşünüyorum 1-2 aya kadar 6600 verceğim para ile de 1 yıl sonra 4 çekirdekli işlemci alır 6400 ü satarım. İntelin satış politakasına göre yine 300$ civarı 4 çekirdekli işlemci olur

Saygılar...

• şunu diyim yani e6600 alcaksan i975x
    e6300-6400 alcaksan 965p
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.