ARKADASLAR EN SONUNDA GITMEMEK UZERE GELDIM ACCOUNT UM BLOKE OLMAMIS DARKNES$ NIKINI HEP YANLIS GIRMISIM
vallahi hep konu actıgımda ılk sen yazıyosun sagol varol ama cok sevındım accountuma bısey olmadıgı ıcın darknes$ ya ben 2 sinide $$ yapmaya calısıomusum
vallahi cok aptalca dimi ama 1 ay boyunca türkiye de değildim ve orada da zaman yoktu boyle olunca darknes$ ı darkne$$ yapmısım
quote:Orjinalden alıntı: DaRkNeS$ vallahi cok aptalca dimi ama 1 ay boyunca türkiye de değildim ve orada da zaman yoktu boyle olunca darknes$ ı darkne$$ yapmısım Nerdeydin ?
quote:Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \ quote:Orjinalden alıntı: DaRkNeS$ vallahi cok aptalca dimi ama 1 ay boyunca türkiye de değildim ve orada da zaman yoktu boyle olunca darknes$ ı darkne$$ yapmısım Nerdeydin ? Kanada
tesekkurler perenal Canada--------Vancouver daydım 1 ay boyunca yalnız yabancı aıle yanında kalıp her sabah ingilizce okuluna gidiyordum ama işe yaradi sertifika aldım (YALNIZ GIDINCE INSAN EVİNİ COK OZLUYOR)
quote:Orjinalden alıntı: DaRkNeS$ tesekkurler perenal Canada--------Vancouver daydım 1 ay boyunca yalnız yabancı aıle yanında kalıp her sabah ingilizce okuluna gidiyordum ama işe yaradi sertifika aldım (YALNIZ GIDINCE INSAN EVİNİ COK OZLUYOR) Hey meen Whats goin' 1
oncelıkle montreal e gıdemedım ama amerıka ya gıttım seattle a orada hersey ucuzdu hatta psp slim 2001 i 170$ a aldım and azurill for you: i couldn't be better because i saw you
quote:Orjinalden alıntı: DaRkNeS$ oncelıkle montreal e gıdemedım ama amerıka ya gıttım seattle a orada hersey ucuzdu hatta psp slim 2001 i 170$ a aldım and azurill for you: i couldn't be better because i saw you Thanks a lot for courtesys.