Şimdi Ara

Son günlerde neden bu kadar şehit veriyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün gene bir kaza sonucu 4 asker şehit oldu.Gerek terörist faaliyetler gerek meydana gelen kazalar sonucu şehitler çoğaldı.Askeriyeyi en disiplinli en düzenli bir yer olarak biliyordum. Fakat son günlerde ölümler çok fazla arttı.Türk Askerinin üzerinde bir etkimi var ne işdir anlamadım...

• Allah ın takdiri
    merak etme 54 milyon askeriz,hepimiz askeriz
  • bende şofördüm ve askeriyede kullanılan araçlar çok eski bir çok araç 2. dünya savaşı zamanında üretilmiş askeri araçlar mesela bende 1947 model M.A.N kamyon vardı sürekli arıza yapar falan nasıl yazıldığını bilmiyorum ama revo denen dandik kamyonun zimmeti bir şoföre verildimi adam neredeyse ağlamaklı olurdu. yeni araçlar yok mu var tabiki yanlış anşılmasın dediklerim 96 model mercedes kamyonda kullanmıştım uyumadığın sürece kaza yapma olanağın yok bu araçta. Ben topçuydum ve genelde 1952 model obüsler veriyorlardı bize. belki gazetelerde okumuşsunuzdur geçen yıl tatbikata giden bir obüs manevra hatası yüzünden bir otomobili ezdi ondan kurtulmaya çalışıp geri geri giderken bir aracı daha ezdi ve 7 kişi öldü bu obüs 52 model M52T2 ydi ve ne kadar zor kontrolünün olduğunu size anlatamam eski bir araç olduğu için en küçük bir hata felaket doğurabiliyor. Bu konuda askerllerin değil eski araçları askerin altına verenlerin suçu var.

• haklısın, şimdi kalkıp birde o kazan dairesine ceza verirler
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

bende şofördüm ve askeriyede kullanılan araçlar çok eski bir çok araç 2. dünya savaşı zamanında üretilmiş askeri araçlar mesela bende 1947 model M.A.N kamyon vardı sürekli arıza yapar falan nasıl yazıldığını bilmiyorum ama revo denen dandik kamyonun zimmeti bir şoföre verildimi adam neredeyse ağlamaklı olurdu. yeni araçlar yok mu var tabiki yanlış anşılmasın dediklerim 96 model mercedes kamyonda kullanmıştım uyumadığın sürece kaza yapma olanağın yok bu araçta. Ben topçuydum ve genelde 1952 model obüsler veriyorlardı bize. belki gazetelerde okumuşsunuzdur geçen yıl tatbikata giden bir obüs manevra hatası yüzünden bir otomobili ezdi ondan kurtulmaya çalışıp geri geri giderken bir aracı daha ezdi ve 7 kişi öldü bu obüs 52 model M52T2 ydi ve ne kadar zor kontrolünün olduğunu size anlatamam eski bir araç olduğu için en küçük bir hata felaket doğurabiliyor. Bu konuda askerllerin değil eski araçları askerin altına verenlerin suçu var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

haklısın, şimdi kalkıp birde o kazan dairesine ceza verirler
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

bende şofördüm ve askeriyede kullanılan araçlar çok eski bir çok araç 2. dünya savaşı zamanında üretilmiş askeri araçlar mesela bende 1947 model M.A.N kamyon vardı sürekli arıza yapar falan nasıl yazıldığını bilmiyorum ama revo denen dandik kamyonun zimmeti bir şoföre verildimi adam neredeyse ağlamaklı olurdu. yeni araçlar yok mu var tabiki yanlış anşılmasın dediklerim 96 model mercedes kamyonda kullanmıştım uyumadığın sürece kaza yapma olanağın yok bu araçta. Ben topçuydum ve genelde 1952 model obüsler veriyorlardı bize. belki gazetelerde okumuşsunuzdur geçen yıl tatbikata giden bir obüs manevra hatası yüzünden bir otomobili ezdi ondan kurtulmaya çalışıp geri geri giderken bir aracı daha ezdi ve 7 kişi öldü bu obüs 52 model M52T2 ydi ve ne kadar zor kontrolünün olduğunu size anlatamam eski bir araç olduğu için en küçük bir hata felaket doğurabiliyor. Bu konuda askerllerin değil eski araçları askerin altına verenlerin suçu var.

valla olurmu olur
    tatbikatta bozuldu diye tanka bilmem kaç yıl olduğu yerde durma cezası vermişlerdi ya

• İstikrar yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son ne zaman ağladınız
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.