Bildirim
SON DAKİKA MUSUL OPERASYONU BİTTİ (16. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Barzani iti gene satislarda
Yumruğu masaya vurup ambargoyu goze alsak ortadoguda at kostururduk ruslarla müttefik olsak incirligi abd ye kapatip ruslara acsak s-400 leri sinirlara dosesek hakkimiz olsan musul-kerkuk bizim olurdu kimse bu topraklarda bizden habersiz kus ucurtamazdi hayat ne kadar guzel olurdu arkadas
Ama hayaller hayatlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson
quote:
Orijinalden alıntı: erayyo
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: haydarali34
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Neo Nesil
zaten Afganistan, Irak, Suriye ve Libya gibi ülkeyiz. Abd'nin emri, Akp'nin eylemiyle...
sen ülkemizi Ab ayarında görüyorsan gözlüklerini değiştirmeni hatta göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim...
Seni adam yerine koyup laf anlatmaya çalışanda kabahat.
SURİYE
[simage]
[/simage]
TÜRKİYE
[simage]
[/simage]
Burası da Türkiye
PKK lı teröristlerin barındığı yerler ile Suriyenin genelini birmi tutuyorsun ?
Türk devleti yıktığı gecekondunun yerine lüks daire yapar kimseyi mağdur etmez genç.
Mesele pkk ile suriyeyi bir tutmak falan değil Türkiye'nin geldiği durumu gösteriyorum hani sanki cennet gibi bahsettiğiniz yer varya
Hadi ya şu hendek kazılan yerler mi suçu Devlette değil teröristlerde arayacaksın
Hocam sözlerinize dikkat edin pkk yandaşlığı yaptığım yok emin olun sizden daha çok nefret ediyorum bunlardan. Bu teröristlere zamanında göz yumulduğu için bu hallere geldik
Gerçi çözüm süreci zırvalığından mtürü 600 şehit 5714 yaralı verdik Sur nusaybin Cizre Silopi Varto Yüksekova vs daha bu hebdekler kazılırken mğdahale edilseydi daha az zahiyat verilirdi
Bende bundan bahsediyordum hocam ama malesef yanlış anlaşıldım kusura bakmayın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Neo Nesil
zaten Afganistan, Irak, Suriye ve Libya gibi ülkeyiz. Abd'nin emri, Akp'nin eylemiyle...
sen ülkemizi Ab ayarında görüyorsan gözlüklerini değiştirmeni hatta göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim...
Seni adam yerine koyup laf anlatmaya çalışanda kabahat.
SURİYE
[simage]
[/simage]
TÜRKİYE
[simage]
[/simage]
Burası da Türkiye
PKK lı teröristlerin barındığı yerler ile Suriyenin genelini birmi tutuyorsun ?
Türk devleti yıktığı gecekondunun yerine lüks daire yapar kimseyi mağdur etmez genç.
Mesele pkk ile suriyeyi bir tutmak falan değil Türkiye'nin geldiği durumu gösteriyorum hani sanki cennet gibi bahsettiğiniz yer varya
Hadi ya şu hendek kazılan yerler mi suçu Devlette değil teröristlerde arayacaksın
Hocam sözlerinize dikkat edin pkk yandaşlığı yaptığım yok emin olun sizden daha çok nefret ediyorum bunlardan. Bu teröristlere zamanında göz yumulduğu için bu hallere geldik
Gerçi çözüm süreci zırvalığından mtürü 600 şehit 5714 yaralı verdik Sur nusaybin Cizre Silopi Varto Yüksekova vs daha bu hebdekler kazılırken mğdahale edilseydi daha az zahiyat verilirdi
Bende bundan bahsediyordum hocam ama malesef yanlış anlaşıldım kusura bakmayın
Est canim siz kusuruma bakmayın bi an için damarım kabardı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
"Bu iktidar gidince"den sonrasini okumadim...
Bu iktidar Abd gibi Emperyalistler ve secmen(!)ler istemedikce gitmez...
Yani anlayacaginiz "ATIS SERBEST"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Barzani bile ankara operasyona katilmak istiyorsa Bağdatla anlaşmalı diyor çok "büyük" ülkeyiz cok
Amaq Musul güneyi kayyara kırsalında tow ile bir hummer jip birde M1 abrahams tankının Tow antitank füzesiyle tamamen imha edilsiğini duyurdu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Daha fazla uzatmama gerek yok. O günleri umarım bizde görürüz. Ilk mesajımda kalbinizi kirdiysam özür dilerim. Sağlıcakla kalın.
şimdi bir süreliğine amerika'da bir think tank kuruluşunda çalıştığımızı düşünelim. türkiye'yi ve bölgeyi istikrarsızlaştırmak adına muhakkak bölgesel bir çatışma ortamına çekmeniz lazım fakat sınırlarının dışına çıkmaya hiç niyeti yok türkiye'nin. ne yapardınız?
aslında çok basit bir taktiği çok başarılı bir şekilde uyguluyor abd. hepiniz bilirsiniz, yemeğini yemek istemeyen bir çocuğa annelerin uyguladığı bir taktik vardır. çocuğunun okulda, mahallede, apartmanda vs en sevmediği çocuk kimse onu kendi çocuğuna referans verip rekabet ortamı yaratır. bak yemeğini yemezsen ona yediririm. bak yemiyorsan ona götürüyorum ha. bunu duyan çocukta az önce yememek için kendini yırttığı lokmayı ağzını kocaman açıp bir hamlede yutar. işte abd'nin yaptığı da bu.
-
-
bu işid'i Suriye'ye oradan bize süpürmesinler? gerçi Gaziantep ve Hatay'da çekinmeden bayraklarıyla dolaşıyorlar. -
Musul yolundaki Irak askeri konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. En az 70 Irak askeri öldü. (Sputnik)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KARTALIZMA
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
Denedik ama olmadı. Bu cografyada hersey istedigimiz gibi olmuyor. Abd ve Rusya gibi politakada cok guclu ulkelerin yaninda pasif kaliyoruz.
Sen buna denemek mi diyorsun ? Tayyibin onayıyla 29 ekim günü pkklı itler şov yapa yapa sınırdan geçti.
Iragami gectiler o anda jetlerle yagdiracaktik aslinda zaten terorist le anlasmami olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Musulda en az 1 milyon sivil olduğunu varsayarsak türkiye tahmini 150 200 bin göç daha alır tabi içlerinde isidci olup gizliden gelecekler olduğunu da varsayarsak yine her hafta bi canlı bomba saldırısı izleyebiliriz sonumuz hayrolsun herkese artistik yapip sonra geri adim atan muthis dış politikamız sağolsun gurur duyun
Genemi kandirildik
Musul doğusundaki Irak Ordusu konvoyuna yapılan saldırıda 70 Irak askeri öldürüldü. -
Musul Girişinde bombalı saldırıda 55 Peşmergeli Öldü. -
Bunlar beceremez bisey zaten yarim saatte 150 kisi öldü neredeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 17 Ekim 2016; 19:24:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X