Şimdi Ara

SON DAKİKA...Mahfi Eğilmez'in 2019 dolar kuru tahmini 7.5 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet şuan ki şartlar ve gelecek beklentilerini ele aldığımızda 6.00tl - 6.50tl arası rakamlar şuan için makul görünüyor.

Ama kriz ortamında tahmin yapmak çok zordur. Mahfi Eğilmez gibi kaliteli bir hocada kalitesine yakışır bir biçimde tahmin yapmıyor.

Ve bence çokta doğru yapıyor.
  • bu dolar kuru kilislardarogluna laf etmekle dusseydi hak verirdim o zaman reis cozerdi cunku ben baska yaptigi birsey goremiyorum. ne gibi bir vizyonla ekonomiyi saghlandiracak bir bilen akpli arkadas lutfen anlatsin dunyada en cok faizi veren 3. ulkeyiz neden? bunlari birisi anlatsin bana sebebini akp'yi savunan arkadaslara soruyorum. acik fikirlilikle bekliyorum. ikna edin beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 3 Ocak 2019; 8:16:10 >
  • Erol Mütercimler'i takip edin kesinlikle... Adamın dedikleri er ya da geç çıkıyor. ABD'nin doları 10 TL seviyesine kadar çıkartacağını, ardından 7,5 TL seviyesinde çıpalanacağını defalarca söyledi.
  • Ben en az 7 diyorum.

Üretim olmadan asgari ücret %25 arttı. Vergiler filan aynı oranda arttı.

Bu da demek ki liranin değeri en az %25 düşecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık enteresan ama sanki 7.5 oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.49 Hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAMMSTEIN-

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Reisten başka düzeltecek adam yok cümlesini bile anlayamayan birisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

Reisten başka düzeltecek adam yok cümlesini bile anlayamayan birisin.

Alıntıları Göster
    “Reisten başka düzeltecek adam yok memlekette” haklısın. Tamam. Ama yalakalık bunu gerektirir sen de haklısın. Çok görmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahfi Hoca yaklaşık 2 yıldır kur tahmini yapmıyor..
  • Konkordatoların bir bedeli var.
    Seçimlerin bir bedeli var.
    %25 asgari ücretin bir bedeli var.
    Alınan silahların, füzelerin, savaş uçaklarının bir bedeli var.
    Suriye'ye girmenin bir bedeli var.
    Saray harcamalarının bir bedeli var.
    En önemlisi yüksek enflasyonun ve yüksek faizin bir bedeli var.
    Bunlardan dolayı üretime katılmayan sermayenin bedeli var.

Yastıkaltı paranızı verin diyerek kimsenin parasını sisteme entegre edemezsin. Dolar 6 ay sonra 8'i geçmeyecekse hükümet çok başarılıdır benim gözümde. Eğer aynı oyu alırsa ekonominin hali hoş olmayacak. (Nasılsa her şekilde oy veriyorlar diyecekler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

Allahın izniyle Reis bu sorunuda çözer
    reis TL yi güdemiyor ki çözsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Mahfi Hoca yaklaşık 2 yıldır kur tahmini yapmıyor..
    ntv den çıkarttıran kimdi hepimiz biliyoruz mahfi beyi

eyyy almanyaaa
  • göç eden kardeşlerimiz için tabi euro 10 tl olsun. buraya gelip 10 birimlik malı 1 birim paraya almak onların da hakkı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

işte günlerdir anlatmaya çalıştığım CHP ve Halk Tv tayfasının ekonomiyi nasıl palavra ve yalanlarla manüpile etmeye çalıştığının bir başka ispatı.
    mahfi eğilmez dolar kuru ile ilgili hiçbir açıklama yapmamasına rağmen "yapmış gibi" gösterildi.

bu seferki manüpileyi CHP tayfasının ortak hesabı olan sputnik yapmış, şaşırmadık.
    baktığın zaman sputnik rus kaynaklı bir haber ajansıdır, ama hesabı belli ki başkaları yönetiyor..rusya ile aramız çok iyi olmasına rağmen bu hesabın özellikle sürekli türkiye karşıtı ve türkiye alehine bu tip manüpile yayınlara yapması dikkat çekicidir.
    bu hesabın altına yaptığım hükmet yanlısı mesajları atar atmaz hesabım spama uğrayıp çoğu kez askıya alınmıştı.
    Kulakların çınlıyor dimi buradaki ortamda böyle bilgisizce kahvehane yorumları atıyorsun sürekli.Senin hakkında neler düşündüğümüzü tahmin ediyorsun umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Kulakların çınlıyor dimi buradaki ortamda böyle bilgisizce kahvehane yorumları atıyorsun sürekli.Senin hakkında neler düşündüğümüzü tahmin ediyorsun umarım

Alıntıları Göster
    kimin yalan söylediği işte konuda ispatlı
    siz bu konuyu açarak kendi palavralarınızı kendiniz ispatlıyorsunuz zaten biz yalan söylüyoruz palavra atıyoruz diye.
    mahfi eğilmez'in böyle bir açıklaması yok iken neden yalan söylüyorsunuz? sen buna cevap ver önce
    siz kimsiniz ki benim hakkımda düşüneceksiniz, konu açıyorsunuz bakın biz söylenmemiş sözleri söyledi diye iftira atıp çamur atıyoruz diyen güruhsunuz, sizi kim takıyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

ntv den çıkarttıran kimdi hepimiz biliyoruz mahfi beyi

eyyy almanyaaa

Alıntıları Göster
    Doğru diyorsun lakin Mahfi hoca 6-7 ay önce ayrıldı Ntv den.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza katılıyorum. Ekonomi gercek verilere göre yürür, toto, loto değildir. Üretim ve ihracat ile canlanir. Hala forum ahalisi tahminden bahsediyor.....

• chp medyasının ortağı olan sputnik'in yaptığı YALAN bir haber.
    ve bunu bile bile gelip destekleyen yorumlar yazmak..
    yorumu foruma bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Erol Mütercimler yine bilecek. Buradakiler de o adama deli demeye devam etsinler. 2019 ortalarında dolar 7.5 TL olacak dedi. Olacak.
    O kadar garantiyse bassın malını mülkünü hazır dolar bu seviyedeyken görelim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.