Şimdi Ara

SON DAKİKA: İdlib'de 33 ŞEHİT var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
3
Favori
141.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
747 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alıştıra alıştıra veriyorlar. Allah korusun yabancı kaynakların dediği gibi 34 şehide çıkabilir
  • Allah rahmet eylesin askerlerimize, ailelerin başı sağ olsun... Canımız yanıyor...
  • Bir ve beraber olmak güçlü olmak zorundayız etrafımız bizi yok etmek isteyenlerle çevrili, hükumet birsürü feci hatalar yaptı ve bugün bu durumda kelimelerin bittiği noktadayız.
  • Hocam hatayda yasiyorum reyhanlida hastanede arkadasim 100un uzerinde sehit var bilgisini paylasti giris cikislar kapatildi tahmini bu dedigim sayiyi bulacak suan hatay baya karisti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ana akım medya önce durduk yere hepsi aynı anda son dakika olarak rejim guclerine verilen zayiatlari açıkladı . Daha sonra şehit haberleri yavaş yavaş verildi . Çok ilginç
    Bu tutumlar yıllar sonra unutulmaz ne diyelim elden bir şey gelmiyor olan biz halka oluyor bedelini biz ödüyoruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne acı ki şehit sayısı giderek artacak. Çünkü vurulduğu söylenilen birlik koca bir tabur. Yabancı ajanslarda en az rakam veren bile 34'ün üzerinde şehit rakamı veriyor.
  • 40 milyar doları bu günleri görmek için mi harcadık?
  • Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türk milletinin başı sağolsun.

Geri kalanı herkes için suç teşkil eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Şimdi bunla akplilerin ne alakası var yahu şu zihniyetinizi artık bir kenara bırakın beyninizi konuşurken bıraktığınız gibi . O kadar şehit verilmiş bir rahmet dileyin edecekseniz bir dua edin. Şehitin siyaseti olmaz . Bırakın artık şu akpli cehape li laftalarını .

Şehitlerime ALLAH tan rahmet ailelerine sabır diliyorum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.