Şimdi Ara

Son Dakika : İBB Tekrar Süper Lig'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun onca şehir takımı süper lige çıkmak için can atarken Belediye hemde Türkiyenin en büyük belediyesinin destekleidği saçma sapan taraftarı bile olmayan bir takım çıkıyor lige Son numaralarıda İBB isim değiştirip Başakşehirspor olacakmış, Çekin artık pis ellerinizi sporun üzerinden
  • Belediyelerin futbola girmesi yasaklanmalı artık, şehirlerdeki tüm sorunları hallettiler vatandaşın parasıyla futbol takımı kurmak kalmıştı tek derdimiz.
  • Geldi yine tipini ....

neyse Balıkesir de geliyor..

play offdan ankara gelmez inşallah ötekiler zaten şehir takımı ordu mersin samsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir takım ne için var ? TARAFTAR için var!

Anlamıyorum arkadaş madem kulübün taraftarı yok işi ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya anlamıyorum ben bu taraftarı yok bişeyi yok sırf topbas desteklerımızle ibbyi cıkarttık demek icin prim yapmak ıcın cıkartıyor.Merak etmeyin ibb TFF sayesınde cıkmıstır.1-2 seneye kulubu soyma girişimine baslarlar
  • 200 taraftarı olan takıma 18bin kişilik stad yaptılar. Süper Lig'e almayacaklar da ne yapacaklar? Kara para aklama aracıdır İBB spor.
  • İBB spor belediyeden ayrılacak. İstanbul takımları ile görüşülüyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Bir takım ne için var ? TARAFTAR için var!

Anlamıyorum arkadaş madem kulübün taraftarı yok işi ne ?

Boz baykuşlar'ı taraftardan saymıyormusun

Son Dakika : İBB Tekrar Süper Lig'de

• Kocaelispor gibi kulüplerin amatöre düşüşünü izlerken İBB gibi takımların süper lige çıkması üzüntü verici
  • Samsun gelsin ya.

• futbol sahada oynanır

istediği kadar taraftarları olmasın. eğer hakkıyla maç kazanarak 1.lige çıkıyorlarsa taraftarı 0 olsa bile oynamak hakları

yok öyle şey neymiş taraftarı yok bu yüzden ligde işi yok. ne demek bu yahu akıl mantığınız alıyomu sizin adamlar çatur çutur top oynayıp 1.lige çıkacaklar ama taraftarları yok diye oynamıcaklar

o çok düşündüğünüz kocaeli veya izmir takımları da ibb gibi top oynayıp hakkıyla çıksın ozaman 1.lige. Onları 2.ligde zorla mı tutuyorlar?

o takımların misal kocaeli maddi durumları kötüyse, şehir destek vermiyosa gibi bahanesi olamaz. her koyun kendi bacağından asılır, istersen 100milyon taraftarın olsun sahada top oynamıyosan eğer
    bunun yukarda dediğim gibi bahaneleri olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Samsun gelsin ya.

Fener kümeye diye tezahürat yaptıkları için hiç sempatim yok maalesef.Ayrıca o sene onlar küme düştüler
  • Balıkesir de geliyor inşallah
  • BALIKESIR de gelecek inşallah
  • Bas belasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye çukuru kabusu.
  • En gereksiz takım yükseldi yine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.